Balanceren Tijd

0
75

Ik voor het eerst schreef deze post vier jaar geleden. Ik zet het op een blog dat niet meer bestaat. Gek genoeg heb ik nog steeds verwijzen naar het zelf, dus ik dacht dat het misschien het beste worden geserveerd in een plaats waar andere mensen het kunnen zien. Ik heb alleen een paar kleine aanpassingen naar de oorspronkelijke inhoud. Veel over hoe ik het werk is veranderd, maar de meeste van deze stukken niet hebben.

Ik werk op veel persoonlijke projecten tegelijkertijd. Ik hou van dit te doen, het houdt me in een constante modus van de schepping. Op hetzelfde moment, het kan een delicate evenwichtsoefening. Om alles te laten voortbewegen, ik heb u enkele richtlijnen voor mezelf en ik ga hen met u delen in deze post. Echter, het is belangrijker om te begrijpen wat het beste werkt voor u en beschouwen de wijze woorden van Thich Nhat Hahn:

“Ga niet met iemand anders van de kaart.”

Wat werkt voor mij misschien niet voor u werken. Echter horen over hoe andere mensen hun workflow kan je helpen met het herzien van uw eigen, dus hopelijk is dit een nuttige mentale oefening.

Organiseren

Om de drie maanden of zo, ik heb een lijst op te stellen van al mijn projecten. De projecten die de tijd hebben parameters gaat als eerste in de rij (maar niet altijd op de eerste plaats als mijn passie ligt elders). Voor elk project, ik breek de taken die ik moet uitvoeren om te krijgen hen gedaan. Ik probeer om elk een zo klein en praktisch mogelijk.

Ik schrijf toch eigenlijk uit dezelfde lijst als de lijst meerdere manieren — sommige digitale sommige papieren. Ik vind de herhaling helpt mij te versterken en te herinneren wat mijn prioriteiten zijn. Ook vind ik grote gerasterd Moleskine schetsboeken nuttig voor het organiseren van mezelf. Het is belangrijk voor mij dat ze groot genoeg zijn om voldoende ruimte te hebben voor het schrijven van notities, tekenen verschrikkelijke schetsen, of een algemeen verspreid.

Tenzij ze moet worden gedaan, heb ik vaak de makkelijkste en snelste taken, zodat ik ze kan krijgen uit de weg. Ik hou van het gevoel van controle van de dingen uit mijn lijst, want het dient als positieve re-handhaving. Ik maak een schema van de data voor items die geen einddatum; met een specifieke deadline helpt me naar voren te duwen.

Stop alleen als je weet wat er gebeurt

Dit is een echt eenvoudige en handige truc. Als u stoppen wanneer u van plan bent een steeg of kronkelende, dan is de kans groot dat het project zal nooit het licht zien van de dag weer. Als je kan helpen, proberen om alleen te stoppen met werken als je weet wat de volgende bruikbare item is. U komt terug op het project met de ogen helderder dan voorheen.

Natuurlijk zijn ze het niet werken wanneer u hebt smacked je hoofd op een probleem, voor eeuwig en altijd. Soms heeft u behoefte aan een pauze en alleen verlaten voor een tijdje of terugkomen om het de volgende dag zal je helpen het op te lossen. Over het algemeen, hoewel, je toch nog weten wat de volgende stap is, nog voordat u komen tot een oplossing. Het is meer het gevoel van malaise dat ik ben waarschuwing tegen. Stoppen terwijl je nog een plan.

Zelfs achteruit werk is vooruitgang

Foto door John Schnobrich, via Unsplash

Sta jezelf toe om fouten te maken. Serieus, ze maken. Ik gebruikte om te vertel mijn studenten dat het duurt twee slechte projecten te maken. Nooit jezelf vergelijkt met wat anderen je laten zien — hun uiteindelijke output is vaak het resultaat van vele mislukte pogingen. Een heleboel en dan bewerken naar beneden. Probeer niet te laten ontmoedigen als je een dagje of twee in de war te sturen. U zult waarschijnlijk meer te leren van die fouten dan wanneer je alles had gedaan perfect. Smeden vooruit.

Druk buiten je comfort zone, maar langzaam

Werk op een paar dingen die je weet en begrijpt, en een paar dingen die je helemaal niet. We moeten stimuleren van persoonlijke groei in onze projecten, maar zonder een schijn van comfort, het is gemakkelijk om ontmoedigd te zijn. Laat uw projecten de grenzen van je eigen grenzen, maar maak het niet te gek. Geef jezelf een stichting om in het voorjaar uit voor zwevend in de ruimte.

Afbeelding uit uw “studio geboden”

Wat heb je nodig om te werken? Heeft u behoefte aan muziek? Heb je water nodig? Heeft u behoefte aan isolatie? Werk je beter in een café? Misschien moet je een bepaalde monitor. Misschien kunt u zich beter concentreren als er geplande pauzes? Doe je beter werken als je een snack in je tas in het geval je honger krijgt? Onderzoek jezelf. Schrijf 10 dingen op die je nodig hebt om productief te zijn en proberen om ze uit te zoeken voordat u aan de slag te gaan zodat je jezelf minder excuses om te stoppen met het maken van vooruitgang. Ik schreef een nieuwe post over dit op SuperYesMore, hier geplaatst.

De tijd

Ik meestal breken mijn tijd dus dat heb ik bepaalde avonden, zoals afspraken, waar ik te werken aan elk project. Er zijn tijden, echter, waar moet u blijven gaan en geen zorgen te maken over andere opmerkelijke projecten. Soms werken 15 personen of meer continue uur krijgt u grip op een manier die je niet kunt als je het opsplitsen over meerdere weken. Echter…

Breken je eigen regels

Heb je een consistent schema en je kunt het niet mogelijk X omdat Y? Dubbele en drievoudige controleren dat u niet van het opstellen van richtlijnen voor jezelf, dat geeft je excuses ti niet de dingen gedaan te krijgen. Iets dat werkte vorige week niet zou kunnen werken deze week, dus neem de tijd om opnieuw te evalueren uw eigen regels. In andere woorden: kunnen aanpassen.

Dingen doen voor andere mensen

Het maken van één van uw projecten, iets dat het voordeel van anderen. Dit richtsnoer klinkt misschien vreemd, maar als je continu werken aan dingen gewoon voor jezelf, werk begint te voelen een beetje saai. Ik heb het niet over uw werk. Het hoeft niet veel van het goede. Ook het doneren van een paar uren hier of daar aan mensen die het nodig hebben helpen u breder na te denken over de wereld om je heen.

Bonus: Als u het bouwen van een gemeenschap en bereiken het punt waar u bent klaar om te starten die gedoneerd project, misschien hebben andere mensen om je heen die om de opwinding te delen van een job well done.

Onderzoek productieve tijd

Lezen over wat je interessant vindt, of het doen van een beetje van graven over uw interesses, kunt u tijd besparen in het proces. Vind helden in het veld waarin u werkt en hen volgen. Ik heb zo veel.

Rondneuzen op andere dingen. Reverse engineering iets. Ik heb een gigantische privé-collectie op CodePen de zogenaamde “reverse engineeren.” Als ik me verveel op een luchthaven, of zitten op te houden, of hebben een uur om te doden, ik ben meestal rondneuzen in die map: het breken van dingen, dingen te veranderen, het vinden van de grenzen van hoe alles werkt.

Lees een boek, lees een aantal documenten, kijken naar een aantal lezingen, een workshop volgen, kijk wat anime, ga naar een museum, naar muziek luisteren met je ogen gesloten, een video-spel spelen. Moet een startpunt? CodePen Uitdagingen zijn goed. Er zijn allerlei dingen die u kunt toevoegen aan je werk. Al deze tijd heb doorgebracht, terwijl het zal niet uw GitHub bijdrage grafiek groener — is belangrijk voor de ontwikkeling.

Maak het leuk

Foto door Hanny Naibaho, via Unsplash

Persoonlijke projecten zijn leuk, omdat je wilt om ze te doen, toch? Genieten van jezelf. Ik hou echt van mimosas in het weekend, zodat ik genieten van een door mijn raam elke zaterdag ochtend tijdens het schrijven van code. Het is een heel simpele truc. Het is niet somberheid; het is puur genieten. Ik draai andere plannen om dit te doen omdat ik van hou. Het vinden van manieren om het werk een beloning op zich. Misschien heb je alleen maar te luisteren naar dat ene album u wilt terwijl u werkt aan een project. Misschien heb je een mooie pluizige deken die je krijgt om te wikkel jezelf in terwijl u lezen dat de programmering boek. Misschien heb je naar het park te gaan nadat je die laatste component in. Weet je het verschil tussen iets dat echt boeit u aan het werk of niet — dit gebruiken om uw voordeel.

Ik heb ook voorstellen hoe ik me zou voelen als er iets is gedaan. Dit is vooral werkt wanneer het enige wat houdt mij van de afwerking iets een beetje sleur. Ik vermoed dat het gedaan en voel de kleine dopamine rush van het vervullen van iets en niet laten zitten. Dan heb ik achtervolging die een gevoel.

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de beveiliging en de back-ups, Markdown ondersteuning, site search, reactieformulier, sociale netwerk-verbindingen, en meer!

SHARE
Previous articleBalancing Time
Next articleAnimera Kalligrafi med SVG