Het bouwen van een RSS-Viewer Met Vue: Deel 1

0
55

Als ik ontdek, leer, en belangrijker nog, met spelen Vue.js ik heb het gebouw verschillende soorten apps als een manier om te oefenen met en het verbeteren van mijn gebruik van het. Een paar weken geleden, ik was aan het lezen over het afsluiten van Digg de RSS-Reader en goede alternatieven bestaan, ik dacht dat het leuk zou zijn om mijn eigen bouwen met Vue. In dit artikel, ga ik uitleggen hoe ik in elkaar zetten en ook wat er aan de hand is. Ik wist krijgen in deze dat ik was van plan om een aantal compromissen, dus het plan is om de follow-up van deze versie met een mooier één in een follow-up post.

Serie Artikelen:

  1. Installatie en eerste iteratie (Deze Post)
  2. Verfijningen en de laatste versie (Coming Soon!)

Laten we beginnen door te kijken naar de app en het uitleggen van de verschillende onderdelen.

Bekijk De Demo