Att bygga en RSS-Viewer Med Vue: Del 1

0
48

Som jag utforska, lära och viktigast av allt, spela med Vue.js jag har varit med att bygga olika typer av appar som ett sätt att få öva med och förbättra min användning av det. För några veckor sedan, jag läste om den stängs av Digg RSS-Läsare och samtidigt bra att det finns alternativ, jag trodde att det skulle vara kul att bygga min egen med Vue. I denna artikel kommer jag att förklara hur jag sätta ihop det och också vad som är fel med det. Jag visste att komma in i denna för att jag skulle göra några kompromisser, så planen är att följa upp denna version med en trevligare i ett uppföljande inlägg.

Artikel-Serien:

  1. Installation och första iteration (Detta Inlägg)
  2. Förbättringar och slutliga versionen (Kommer Snart!)

Låt oss börja med att titta på programmet och förklarar olika komponenter.