Å bygge en RSS-Visningen Med Vue: Del 1

0
45

Som jeg utforske, lære, og viktigst av alt, spille med Vue.js jeg har vært å bygge forskjellige typer apps som en måte å få praksis med og forbedre min bruk av det. For noen uker siden, var jeg leser om nedstengning av Digg er RSS-Leseren og samtidig gode alternativer finnes, jeg tenkte det ville være morsomt å bygge min egen med Vue. I denne artikkelen, jeg kommer til å forklare hvordan jeg satte det sammen og også hva som er galt med det. Jeg visste komme inn i denne som jeg hadde tenkt å gjøre noen kompromisser, så planen er å følge opp denne versjonen med en bedre en i en oppfølging post.

Artikkel-Serien:

  1. Oppsett og første iterasjon (Dette Innlegget)
  2. Avgrensninger og siste versjon (Kommer Snart!)

La oss begynne med å se på programmet, og forklarer de ulike komponentene.