En Snabb Sammanfattning av de Senaste Reagera Chatter

0
77

Liksom många, många andra, jag är i poolen för utjämning upp min JavaScript-kunskaper och lära sig att sätta Reagera att använda. Det är därför Brad Frost resonans med mig när han postade Min Kamp för att Lära sig att Reagera.”

Som Brad gör, han redogör tydligt för hans kamp punkt för punkt:

  • Jag har investerat tillräckligt med tid att lära sig det
  • Reagera och ES6 resa tillsammans
  • Syntax och konventioner
  • Att gå vilse i detta land
  • Jag har inte hittat exempel på projekt eller tutorials som matchar hur jag tenderar att arbeta
  • Jag är mindre kompetenta på JS än HTML och CSS

Det verkar som Brad kamp fungerat med andra också, inspirerande empati och hjälp från samhället. Till exempel, Kevin Bollen vidrör den andra och tredje frustration genom att tillhandahålla en åtskillnad mellan Reagera och ES6 och exempel på syntax och konventioner av varje:

För varje funktion, jag visa ett par exempel på hur det kan se ut, se var det kommer från, ger dig en snabb överblick över vad de heter och vad det gör, och koppla av till några resurser som kan hjälpa dig att lära dig om det.

Super awesome!

Kort efter det att Brad ‘ s inlägg var denna tweet från Sara Soueidan:

Jag bara ska kasta denna bomb här:

Att reagera är den nya jQuery

Där du går.

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) 24 Maj 2018

Du vet att tända upp på vers. Ja, det är provocerande, men den känslan är ganska ren skär som hon klargjorde lite senare:

Jag brukade ÄLSKA jQuery, men hatade hur det var överansträngda även när det var helt onödiga och onödig och, vågar jag säga, ibland skadliga.

Jag hoppas detta klargör mina kontroversiella tweet från denna eftermiddag. 😉

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) 24 Maj 2018

På tal om jQuery, Sarah Drasner hade skrivit ett inlägg för ett litet tag sedan som visade hur Vue kan användas som en jQuery ersättning och kräver inte bygga alls. Tja, det samma kan vara sant för att Reagera, trots att både ramar är det som främst används i komplexa app miljöer.

Och om allt detta prat om att flytta bort från jQuery och i komplexa app miljöer låter skrämmande, då kanske denna intervju med Bruce Lawson kommer att vara lugnande till dig. Efter alla:

Slutanvändaren inte bryr sig om din webbplats är gjord med Reagera eller Kantiga eller webpack eller Broccoli eller Grunt eller vad som helst. De vill bara att det ska fungera i deras jävla webbläsare.

Men, ändå, det kan finnas omständigheter då Reagerar kommer att vara rätt verktyg för jobbet och du vill ha det i din verktygslåda. Till exempel WordPress är att använda det som grund för det kommande Gutenberg redaktör mening WordPress-utvecklare (och det är en hel del av oss) kommer att vilja lyssna Matt Mullenweg råd om att “lära sig JavaScript djupt.” Vår guide på att utveckla för Gutenberg kan vara en bra plats för dig att starta denna resa.

Alla i en dags arbete, eller hur?!

Jetpack WordPress plugin som körs på denna webbplats, driver inte bara relaterade inlägg nedan, men säkerhet och backup, Wiki-stöd, sök på sajten, kommentera form, sociala nätverk, och mycket mer!