En Rask Roundup av de Siste Reagere Chatter

0
79

Som mange, mange andre, er jeg i bassenget leveling opp min JavaScript ferdigheter og lære å sette Reagerer på bruk. Det er derfor Brad Frost gjenklang hos meg når han lagt ut Min Kamp for å Lære å Reagere.”

Som Brad gjør det, blir han tydelig skisserer sine kamper punkt-til-punkt:

  • Jeg har investert nok tid på å lære det
  • Reagere og ES6 reise sammen
  • Syntaks og konvensjoner
  • Å gå seg vill i dette-land
  • Jeg har ikke funnet eksempel på prosjekter eller tutorials som samsvarer med hvordan jeg har en tendens til å arbeide
  • Jeg er mindre kompetente på JS enn HTML og CSS

Det ser ut som Brad ‘ s kamper gjenklang hos andre også, inspirerende empati og hjelp fra samfunnet. For eksempel, Kevin Ball innslag på den andre og tredje frustrasjoner ved å levere et skille mellom Reagere og ES6 og eksempler på syntaks og konvensjoner av hver:

For hver funksjon, for jeg vise et par eksempler på hva det kan se ut som, og se hvor det kommer fra, gir deg en rask oversikt over hva heter og hva den gjør, og kobling av til noen ressurser som kan hjelpe deg å lære om det.

Super awesome!

Kort tid etter Brad ‘ s innlegg var denne tweeten fra Sara Soueidan:

Jeg bare tenkt å kaste denne bomben her:

Reagerer den nye jQuery

Det du går.

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) Mai 24, 2018

Vet du at du lyser opp vers. Ja, det er provoserende, men stemningen er ganske rent kutt, som hun avklart litt senere:

Jeg pleide å ELSKE jQuery, men hatet hvordan det ble for mye, selv når det var helt unødvendige og overflødige og, tør jeg si, noen ganger farlig.

Jeg håper dette klargjør min kontroversielle tweet fra denne ettermiddagen. 😉

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) Mai 24, 2018

Snakker av jQuery, Sarah Drasner hadde skrevet et innlegg for litt siden som viste hvordan Vue kan brukes som en jQuery erstatning og krever ingen bygge prosessen i det hele tatt. Vel, det samme kan være tilfelle med Reagere, til tross for at både rammer hovedsakelig brukes i komplekse app miljøer.

Og hvis alt dette snakket om å flytte bort fra jQuery og inn i komplekse app miljøer høres skummelt ut, så kanskje dette intervjuet med Bruce Lawson vil være betryggende for deg. Etter alle:

Sluttbruker som ikke bryr seg om din nettside er laget med Reagere eller Kantete eller webpack eller Brokkoli eller Grynt eller hva som helst. De ønsker bare det til å fungere i sine jævla nettleser.

Men, likevel, det kan være omstendigheter der Reagere vil være det riktige verktøyet for jobben, og du vil det i verktøykassa. For eksempel WordPress er å bruke det som grunnlag for det kommende Gutenberg redaktør betyr WordPress-utviklere (og det er mange av oss) vil ønske å gi akt Matt Matt råd til å “lære JavaScript dypt.” Vår guide på å utvikle for Gutenberg kan være et flott sted for deg å starte reisen.

Alt i en dags arbeid, ikke sant?!

Jetpack WordPress plugin går på dette nettstedet, slår ikke bare relaterte innlegg nedenfor, men sikkerhet og sikkerhetskopiering, Markdown-støtte, søk nettstedet, kommentar form, sosiale nettverk-tilkoblinger, og mer!