Een Snelle Synthese van Recente Reageren Chatter

0
75

Net als vele, vele anderen, ik ben in het zwembad van een level up mijn JavaScript vaardigheden en het leren hoe te om Reageren te gebruiken. Dat is de reden waarom Brad Frost resoneerde met mij als hij plaatste Mijn Strijd om te Leren Reageren.”

Als Brad heeft hij duidelijk de contouren van zijn strijd punt-voor-punt:

  • Ik heb geïnvesteerd voldoende tijd aan het leren
  • Reageren en ES6 samen reizen
  • Syntaxis en congressen
  • Verdwalen in dit land
  • Ik heb niet gevonden voorbeeldprojecten of tutorials die overeenkomen met hoe ik werk
  • Ik ben minder competent op JS dan HTML en CSS

Het lijkt erop dat Brad de strijd resoneerde met anderen, inspirerende empathie en de hulp van de gemeenschap. Bijvoorbeeld, Kevin Bal raakt op de tweede en derde frustraties door het verstrekken van een onderscheid tussen Reageren en ES6 en voorbeelden van de syntaxis en de conventies van elk:

Voor elke functie, laat ik een paar voorbeelden van hoe het eruit zou kunnen zien, identificeren waar ze vandaan komt, geven je een snel overzicht van wat wordt genoemd en wat het doet, en een link om een aantal bronnen die u kunnen helpen leren over het.

Super geweldig!

Kort na Brad ‘ s post was deze tweet van Sara Soueidan:

Ik ben gewoon gaan gooien deze bom hier:

Reageren is het nieuwe jQuery

Daar ga je.

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) 24 Mei 2018

Je weet dat verlicht de vers. Ja, het is uitdagend, maar het sentiment is vrij schoon snijden als ze verduidelijkt een beetje later:

Vroeger hield ik van jQuery, maar haatte hoe het werd gebruikt, zelfs wanneer hij volledig overbodige en onnodige en, durf ik het zeggen, soms schadelijk.

Ik hoop dat dit verduidelijkt mijn controversieel tweet van vanmiddag. 😉

— Sara Soueidan (@SaraSoueidan) 24 Mei 2018

Het spreken van jQuery, Sarah Drasner had geschreven een post van een tijdje geleden, dat liet zien hoe Vue kan worden gebruikt als een jQuery vervanging en vereist geen het bouwen van proces op alle. Welnu, hetzelfde geldt voor de reactie, ondanks het feit dat beide kaders worden voornamelijk gebruikt in complexe app omgevingen.

En als al dit gepraat over de weg van jQuery en in complexe app omgevingen klinkt eng, dan misschien dit interview met Bruce Lawson zal geruststellend zijn voor u. Immers:

De eindgebruiker maakt niet uit of uw website wordt gemaakt met Reageren, of Hoekige, of webpack of Broccoli of Grunt of wat dan ook. Ze willen gewoon om te werken in hun verdomde browser.

Maar, nog steeds, er kunnen omstandigheden zijn waarbij Reageren zal het juiste gereedschap voor de job en je wilt het in je toolbox. Bijvoorbeeld WordPress gebruikt als de basis voor het komende Gutenberg-editor betekenis WordPress ontwikkelaars (en dat van ons) zal willen luisteren Matt Mullenweg het advies om “leren JavaScript diep.” Onze gids aan het ontwikkelen voor de Gutenberg zou een geweldige plek voor u om te beginnen de reis.

En dat allemaal in een dag werk, toch?!

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de beveiliging en de back-ups, Markdown ondersteuning, site search, reactieformulier, sociale netwerk-verbindingen, en meer!