Versiebeheer Interview

0
68

Adam Roberts (die je zou kunnen herkennen uit ons interview met hem zijn), mij geïnterviewd voor het Versiebeheer nieuwsbrief. Ik ben het publiceren van mijn antwoorden hier voor y’alls inzage!

Die dev/tech idee of trend boeit u het meest op het moment, en waarom?

Ik hou van dat nieuwe JavaScript is aangekomen. Ik weet niet of “nieuwe JavaScript” is werkelijk het woord voor, maar dat is hoe het voelt. Belangrijk syntaxis verbeteringen in combinatie met state-en component-based denken, in combinatie met krachtige kaders koppelverkoop het allemaal samen: Reageren, Hoekig, Vue, Ember, enz. Plus het ecosysteem waar ze nu wonen, vaak ook ES6+ verwerking, gebouw/bundelen, state management tools, en nog veel meer.

Bijzonder indrukwekkend zijn tools zoals het Maken van Reageren App die je koken op een hele mooie setup, zoals dat in enkele seconden. Vue CLI is ook geweldig.

In combinatie met serverloze / JAMstack dingen, daar houd ik van alle de meer.

Dit spul is zo dik in de lucht nu het is zeker niet weg te gaan, willen of niet. Het zal evolueren, maar deze hele zaak is dat ik oproep Nieuwe JavaScript (bij gebrek aan een betere term) is gonna rond voor een heet.

Die dev/tech idee of trend wordt overschat, en waarom?

Ik haat het om onzin op een bepaald idee. Ik ben niet zeker of het is er iemand die enig goed. Maar ook, ik ben zo vaak verkeerd over dingen als dit. Het doet me denken aan mijn track record raden als een startup is het een goed idee is of niet. Het lijkt alsof ik mezelf rollen mijn ogen bij een startup krijgt enorm, en als ik denk dat het absoluut geweldig het zal gestorven zijn in een jaar.

Beschrijf (of een link naar!) iets leuks gebouwd, ontworpen of geproduceerd onlangs. Waarom is het cool is, waarom ben je trots op?

Onlangs heb ik een beetje microsite over de Serverloze technologie. Ik ben verre van een expert, maar dat is deel van de reden waarom het is cool op een manier. Het is wat ik heb gedaan in mijn hele carrière. Ik ben een beginner over deze server is niet vereist dat soort dingen, en dat is soms, wanneer het de beste tijd is om te schrijven over iets, omdat je empathie is aan een maximum voor andere mensen die het niet snappen.

De punt van de site is uit te leggen waarom serverloze is nuttig, zelfs voor front-end ontwikkelaars van de zillion diensten die een deel van de serverloze wereld, plus ideeën en middelen.

Hoe deed u het?

Met Behulp Van CodePen! Het is een statische site (natuurlijk! Server is niet vereist!), maar ik wilde nog steeds aan het werk in een modulair opgebouwd manier. Dat was perfect voor Nunjucks, dat is een technologie die we ondersteuning op CodePen Projecten. Ik schreef over het hele proces op Smashing Magazine.

Hoe ben je zelf geïnteresseerd in dit soort dingen?

Een ding dat gebeurd is, is dat we sprongen op sommige serverloze technologie op CodePen. We hebben een aantal mooie perfect gebruik van de gevallen voor serverloze functies, zoals het gebruik van hen voor het voorbewerken. Voor ons, ze zijn snel, eenvoudig te installeren, gemakkelijk te onderhouden en minder duur dan het draaien op onze eigen servers. En niet te vergeten minder duur.

Ik ben geen expert hoor. Ik denk dat het gewoon fascinerend om naar te kijken als iemand die het leuk vindt om te kijken wat er gebeurt in onze branche. Het is een deel van mijn baan ook, echt, als ik dit schrijf en praat over het web vrij regelmatig. Een van de redenen dat ik opgewonden ben over hen is, omdat een front-end developer met enkele JavaScript vaardigheden kunt profiteren van hen om dingen te doen die ze misschien niet eens beseffen dat ze het kunnen doen. Dat is nogal een big deal!

De toetreding tot de puntjes tussen de component-based denken en serverloze tech, heeft dit veranderd hoe denk je dat mensen moeten het ontwikkelen van een project?

Ik ben altijd huiverig om mensen te vertellen hoe de bouw van hun spullen. Hoewel ik waarschijnlijk niet zo goed een baan bij dat als ik wil. Ik denk dat een betere toon is om uit te leggen wat voor u werkt en waarom, en laat de mensen te verteren dat hoe het met hen gaat.

Sommige trends zijn onmogelijk te negeren maar. Component-based denken waarschijnlijk is hier om te blijven. Het lijkt een van die ideeën is dat gewoon een gevolg van onze industrie vervalt in een patroon dat iedereen helpen. Plus het is een abstract genoeg dat het concept van leven op na een bepaalde uitvoering.

En heeft het veranderd de weg, die je zou aanraden voor iemand leren web dev?

Als u wilt dat een eenvoudige boodschap, het is JavaScript. Ik denk dat je je draai wel OK als je graven in nu.

Wat is de beste tech-gerelateerde zaak die u kort geleden gezien, en waarom?

Ik ben verre van uniek hier, maar ik heel graag naar documentaires. Ik voel me als documentaires hebben een grote kans om te beïnvloeden hoe je denkt. Als je een documentaire op een feestje, en anderen hebben gezien, het is altijd brandt het gesprek. Ik heb echt genoten van Wild Wild Land onlangs. Ik vond Fishpeople als een eenvoudig quicky inspirerende documentaire chocolade. Ik heb gezien dat de Film ongeveer een miljoen keer zo dat men gewoon echt aanspreekt (het gaat over mensen die wonen in echt raar huizen.) Als je het wil graven in een echt vreemde en interessante wereld gemaakt door een persoon, proberen Marwencol.

En tot slot, wat is de grappigste of interessante off-topic-koppeling die u hebt verzonden naar een vriend onlangs?

Heeft y ‘ all zie deze minuut geanimeerde advertentie over de veranderende arbeidsmarkt van de Universiteit van Phoenix? Ongelooflijk goed gedaan, als een dang Pixar short. Het is krachtig, maar het wakkert ook gemengde gevoelens. Voor een, Universiteit van Phoenix, het niet hebben van een stellaire reputatie, dus ik ben een beetje dubieus dat als je wilt tot en het wijzigen van uw leven, dat is de beste manier om het te doen.

Meer interessant is het echter, terwijl de fabriek banen zijn verloren gegaan in een sneller clip, onze eigen industrie is ook bezorgd over de automatisering. Het zou de bittere ironie inderdaad te verlaten en een baan in een fabriek, een opleiding krijgen, veranderen van loopbaan, alleen om het land in een nieuwe baan, dat is ook kort verloren automatisering.

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de beveiliging en de back-ups, Markdown ondersteuning, site search, reactieformulier, sociale netwerk-verbindingen, en meer!