Verzenden Druppels

0
48

Ethan Marcotte gedocumenteerd zijn workflow voor het opslaan van Gif ‘ s in een web directory. Soms gewoon SFTPing bestanden in een map is als u zin heeft in een workflow als u nodig heeft, en in feite, moderne workflows niets op!

Ik heb het ook gebruikt Zenden de luxe eigenschappen voor dit soort dingen. Ik heb liever het opslaan van de verbinding als een Druppel, die in feite is een kleine applicatie die u kunt neerzetten het bestand naar en het uploaden naar precies waar u het wilt…zeg maar een GIF in een specifieke server-map.

Er zijn twee dingen die dit nog nuttiger. U kunt het kopiëren van de URL na het uploaden:

Twee, kunt u regels instellen voor de bestandstypen, zodat ze over de juiste machtigingen zodra ze worden geüpload. Ik vind dit bijzonder nuttig voor de S3 waar standaard zijn ze niet “leesbaar voor iedereen” en moet handmatig worden gewijzigd. Deze regel voorkomt dat een handmatige stap en ieder moment.