Overføre Dråper

0
45

Ethan Marcotte dokumentert sin arbeidsflyt for å lagre Gif-filer i en web-katalog. Noen ganger bare SFTPing filer i en mappe som har lyst på en arbeidsflyt som du trenger, og faktisk, moderne arbeidsflyter ikke har noe på det!

Jeg har også brukt Overføre ‘ s fancy funksjoner for denne type ting. Jeg foretrekker å lagre tilkoblingen som en Dråpe, som i utgangspunktet er et lite program du kan slippe en fil på og få den til å laste opp til akkurat der du ønsker det…sier en GIF i en bestemt server-katalog.

Det er to ting som gjør dette enda mer nyttig. En, kan du ha det, kopier URL-adressen når du har lastet opp:

To, kan du angi regler for filtyper, slik at du har de riktige tillatelsene så snart de er lastet opp. Dette synes jeg er spesielt nyttig for S3 der standard at de ikke er “verden lesbar” og må endres manuelt. Denne regelen hindrer det fra å være en brukerhåndbok trinn hver gang.

SHARE
Previous articleÖverföra Droppar
Next articleÜbertragen Tröpfchen