Överföra Droppar

0
62

Ethan Marcotte dokumenterade hans arbetsflöde för att lagra Gif-bilder i en web-katalog. Ibland bara SFTPing filer till en mapp som är sugen på en arbetsflöde som du behöver, och i själva verket moderna arbetsflöden inte har något på det!

Jag har också använt Överföra ‘ s fancy funktioner för denna typ av sak. Jag föredrar att spara anslutningen som en Droppe, som i princip är ett litet program som du kan dra och släppa en fil på och ladda upp för att exakt där du vill ha det…säga ett GIF i en specifik server-katalog.

Det finns två saker som gör detta ännu mer användbar. En, du kan få kopiera URL: en efter uppladdning:

Två, kan du ställa in regler för filtyper så att de har rätt behörigheter så snart de laddats upp. Jag tycker att detta är särskilt användbart för S3 där som standard är de inte “världen läsbar” och måste ändras manuellt. Denna regel hindrar det från att vara en handbok steg varje gång.