Voorwoord voor CSS In de Diepte

0
42

Keith Subsidie onlangs een gloednieuw boek over CSS: CSS in de Diepte. Als u op zoek bent naar een boek dat specifiek is gericht op het leren van CSS, je hebt het gevonden. Ik was blij dat ik tot het schrijven van het voorwoord voor het, die ik zal publiceren hier.

“Een minuut om te leren… A lifetime to master.” Een zin die misschien het gevoel een beetje banaal deze dagen, maar ik nog steeds graag. Het was populair in de moderne tijd wordt de slogan voor het bordspel Othello. In Othello spelers om de beurt plaatsen de witte of zwarte stukken op een rooster. Als, bijvoorbeeld, een wit stuk wordt gespeeld trapping een rij van zwarte stukken tussen twee witte, de zwarte stukken worden omgeslagen en de rij wordt helemaal wit.

Als Othello, het is niet bijzonder moeilijk om te leren de regels van CSS. Je schrijft een keuzemogelijkheid die probeert overeen te komen elementen, dan schrijf je sleutel/waarde-paren die stijl die elementen. Zelfs de mensen die net beginnen heb niet veel problemen met het uitzoeken dat de basic-syntaxis. De truc om het verkrijgen van goed in CSS, als in Othello, is precies te weten wanneer om wat te doen.

CSS is een van de talen van het web, maar het is niet helemaal hetzelfde stuurhuis als de programmering. CSS heeft weinig in de weg van de logica en lussen. Wiskunde is beperkt tot een enkele functie. Pas onlangs zijn de variabelen een mogelijkheid. Zelden heb je nodig om de veiligheid te overwegen. CSS is dichter bij de schilderkunst dan de Python. U bent vrij om te doen wat je wilt met CSS. Het won ‘ t spit uit eventuele fouten op je of niet worden gecompileerd.

De reis naar het krijgen van goed in CSS gaat om het leren van alles wat CSS toe in staat is. Hoe meer je weet, hoe meer natuurlijke begint te voelen. Hoe meer je oefent, hoe gemakkelijker je hersenen bereikt voor de perfecte lay-out en de afstand methode. Hoe meer je leest, hoe meer vertrouwen je zult voelen bij de aanpak van elk ontwerp.

Echt een goede CSS devs niet afschrikken door elk ontwerp. Elke taak wordt een kans om slim te zijn, een puzzel die opgelost moet worden. Echt een goede CSS devs dat de volledige en brede spectrum aan kennis van wat CSS toe in staat is. Dit boek moet je is een onderdeel van uw reis is dat echt een goede CSS-dev. U krijgt het spectrum van kennis die nodig is om er naartoe.

Als je in staat stellen meer metafoor, ondanks CSS gaat op een paar tientallen jaren oud, het is een beetje zoals het wilde westen. Je kunt gewoon over wat je wilt doen, zolang het maar doen wat je wilt. Er zijn geen harde en snelle regels. Maar omdat u op uw eigen, zijn geen goede gegevens om u te vertellen als je het goed doet of niet, je moet extra voorzichtig zijn. Kleine veranderingen kunnen grote effecten. Een stylesheet kan groeien en groeien en worden onhandelbaar. U kunt beginnen te krijgen bang van uw eigen stijlen!

Keith heeft betrekking op een stuk grond in het boek, en elke bit van het zal u helpen om een betere CSS developer en tamme dit wild wild west. Je zult een diepe duik in de taal zelf, het leren van wat CSS toe in staat is. En dan, net zo belangrijk, je leert over ideeën over de taal die het niveau omhoog op andere manieren. U zult beter worden in het schrijven van code die duurt, is begrijpelijk, en performant.

Zelfs doorgewinterde devs zal het bedrijf hun vaardigheden op hier. Als je merkt dat je aan het lezen over iets dat je al weet, je bedrijf up van uw vaardigheden, bevestigen van uw kennis, en vinden kleine “oooo” bits die je verrassen en uit te breiden dat base.

Hier is die link om het opnieuw te kopen.