Draai Sublieme Tekst 3 in een JavaScript-IDE

0
69

Sublieme Tekst is een van de meest populaire bewerkers voor de ontwikkeling van het web en software ontwikkeling in het algemeen. Het is zeer soepel en snel in vergelijking met andere editors (geschreven in C++ helpt die snelheid). Sublieme heeft ook ton van de plug-ins kunt u vinden via de Package Control.

Maar het is slechts een tekst-editor en niet een IDE. Een IDE is een software applicatie, die voorziet in uitgebreide faciliteiten voor computer programmeurs voor de ontwikkeling van software. In feite, Sublieme niet bieden functies zoals debugging tools, ingebouwde tools voor het compileren en uitvoeren van toepassingen, intelligente code suggesties of code refactoring. In plaats daarvan biedt het een set van Api ‘ s die u kunt gebruiken om het uit te breiden. Hier is een inleiding tot de JavaScript-Enhancement plug-in (mijn eigen creatie) dat maakt het Sublieme een beetje meer IDE-zoals JavaScript ontwikkeling.

Wat is de JavaScript-Enhancement Plug-in?

Het is een plugin voor Sublieme Tekst 3 dat biedt veel functies die handig zijn voor het creëren, ontwikkelen en beheren van JavaScript projecten. De meest belangrijke zijn:

 1. Slimme autoaanvullen
 2. Error detectie en pluizen
 3. Code refactoring

Verschillende andere functies kunnen worden gevonden op de Wiki-pagina.

De meeste van de functies die zijn geïmplementeerd met behulp van Flow onder de motorkap, die is een statische typechecker voor JavaScript gemaakt door (als je weet Typoscript, het is heel goed vergelijkbaar). De belangrijkste doelstelling van deze plugin is om te zetten Sublieme Tekst 3 in een JavaScript-IDE. Het is in actieve ontwikkeling en andere functies.

Installatie

Er zijn twee manieren om het te installeren. De meest eenvoudige is via Package Control, de andere is om deze handmatig te installeren de volgende eenvoudige stappen.

Eisen

 • Sublieme Tekst 3 bouwen 3124 of nieuwer
 • Node.js (6 of nieuwer) en npm
 • TerminalView Sublieme Tekst-plugin (Linux en Mac OS X)

Ondersteunde Systemen

Omdat de Stroom alleen werkt op 64-bits systemen, deze plugin ondersteunt:

 • Mac OS X
 • Linux (64-bit)
 • Windows (64-bit)

Slimme Autoaanvullen

Sublieme Tekst heeft zijn eigen functie autoaanvullen, maar het ontbreekt de macht, waardoor het niet zo handig als het zou kunnen worden. Met deze plugin, krijgt u automatisch aanvullen gebaseerd op de huidige context, net als iedere andere IDE. Bijvoorbeeld, krijgt u aanvullingen van uw geïmporteerde klassen gedefinieerd in andere bestanden, zoals de eigenschappen en methoden.

Bovendien, de aanvullingen lijst bevat ook informatie over de variabelen van het type en de functies van de handtekening in om een snel overzicht te krijgen van hen.

Hier is hoe dat werkt met de plugin:

…en zonder de plugin:

Error Detectie en Pluizen

Sublieme Tekst niet van een fout-detectie en/of pluizen systeem zelf. Dankzij Flow, dit kan gedaan worden met behulp van haar eigen CLI commando ‘ s. Om ervoor te zorgen dat de Flow-server controleer uw bestanden in een JavaScript-project, moet u een speciale opmerkingen: // @flow.

U kunt ook meer opties in .flowconfig bestand (zie de officiële website voor het aanpassen van uw Stroom-configuratie. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de Flow-server controleer of alle bestanden en niet alleen die met @flow te stellen, moet u de optie alle op true:

[opties]
# =uit standaard
alle=true

In de plaats, zoals hij zegt op de officiële website, lint instellingen kunnen worden opgegeven in de .flowconfig [pluizen] sectie in een lijst van de regel=ernst paren. Deze instellingen gelden globaal voor het hele project. Een voorbeeld is:

[pluizen]
# =uit standaard
alle=waarschuwen
zonder type-type-import=fout
sketchy-null-bool=uit

Lint-instellingen kunnen worden opgegeven ook direct in een bestand met behulp van flowlint opmerkingen. Bijvoorbeeld:

/* flowlint
* sketchy-null:fout,
* zonder type-type-import:fout
*/

Code Refactoring

Sublieme Tekst niet bieden u een code refactoring systeem zelf. Dit is gerealiseerd met de steun van Stroom CLI commando ‘ s om de benodigde informatie. Op het moment is, deze plugin biedt verschillende code refactoring functies, waaronder:

 • Converteren naar pijl functie
 • Exporteren:
  • Functie
  • Klasse
  • Variabele
 • Veilige Kopie
 • Veilig Verplaatsen
 • Veilig Verwijderen
 • Extract:
  • Variabele
  • Veld (huidige methode, veld verklaring, klasse constructor)
  • Parameter
  • Methode (mondiale omvang, reikwijdte, methode van de klasse)

Een aantal van hen is ook beschikbaar preview.

Ondersteuning

Problemen/Vragen

Als u problemen hebt met het maken van een probleem. Protip: doe een snel zoeken eerst te zien als iemand anders is niet dezelfde vraag voor! Voor kleine vragen kunt u gebruik maken van Gitter.

Functionaliteit en Verbeteringen

Voor verzoeken voor het maken van een probleem of het gebruik Gitter.

Financiële Bijdragen

Als dit project helpt u tijd te ontwikkelen en ook u bevalt, kunt u overwegen te steunen met een donatie doen op Patreon, Open Collectieve of via PayPal. Bedankt!