Hvordan bygge et lysbilde dekk i PowerPoint som ikke er gud forferdelige

0
126

“Oooh! En PowerPoint-Presentasjon!”

— Ingen har noensinne

Ingen liker en lysbildefremvisning. Jeg trenger ikke engang tilbake at påstanden opp med bevis. Det er en universell sannhet — som sa: “himmelen er blå”, “gresset er grønt” eller “Mumien med Tom Cruise er den dårligste filmen noensinne laget.” Og hvis du ikke har sett The Mummy starte på nytt, jeg bare reddet deg, og du bør være takknemlig.

Det er som om det er en uskreven regel som sier: hvis du gjør en PowerPoint-presentasjon, det må være målbart kjedelig på et fysisk nivå.

Det trenger ikke å være på denne måten. Vi kan lage engasjerende og (jeg hater det ordet, men se på meg bruke det uansett) herlig lysbildefremvisninger, og du trenger bare å vite to ting:

  1. Hvordan arbeide med former
  2. “Morph” overgang

Her er et eksempel på lysbildefremvisning-vi kommer til å bygge i dette innlegget. Nesten alle av dette vil være håndlaget — inkludert de fleste av kunstverk. Jeg tror du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å gjøre. La oss bare si det er ca 1000 ganger lettere enn å sitte gjennom “The Mummy 2017.”

For å komme i gang, må du først velge en mal ved ikke å velge en mal.

Velg en mal, og deretter trenger ikke velge en mal

En ting som de fleste mennesker sliter med er å bare bestemme seg på en mal som skal brukes. Du trenger ikke en mal, men du trenger litt kreativ inspirasjon. Du kan bare se på de viktigste PowerPoint maler for ideer. For byen tema, tok jeg inspirasjon fra denne malen.

Husk at malen ikke har til å være relatert til innholdet. Hvis du juxtapose noe som en gang våren byen tema med et konsept som Serverless, det gir en fengende og vennlig bakteppe som å snakke om et konsept som ellers kan være skremmende.

Bare se gjennom denne malen galleri, kan du ta inspirasjon fra “Drops” mal for å bygge en undersjøisk tema, “Pakke” mal for å bygge en pakke tema — kanskje en haug av pakker på et bord som du kan gå gjennom. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke komme opp med alle ideer her.

Nå som du har inspirasjon, det neste trinnet er å kopiere en stor artist.

Store kunstnere stjeler

Steve jobs kjent sitert Picasso ved å si, “Store kunstnere stjeler” og så ville ikke gi ham æren, som er toppen av ironi.

Som sitatet er ikke helt sant. Du kan låne ideer og enda form, men hvis du låner for mye, du er bare å rive det av. Det er en fin linje. Men dette er en PowerPoint-presentasjon. Ikke en iPhone. Det er ikke hvem som helst, men det åtte personer i talen kommer til å se dette.

For byen, vi kan bare Google og se hva andre folk gjør. Jeg pleier å Google, og deretter sette “png”, sammen med den søkeresultat, fordi jeg vil ha en tegneserie byen. PNG-bilde format som brukes for bilder som bare har noen få farger, og de er vanligvis tegneserier og logoer. Hva vi er ute etter her er noe som er så “flat design” som mulig.

Dette er perfekt. Flat design er det beste jeg noen gang skje for å ikke-designere. Du pleide å ha, å faktisk være i stand til å tegne ting og gjøre dem ser realistisk og alle 3-D og ting. Takk til Flat Design, klapse du en hvit firkant på en side med et hjerte i hjørnet, og kaller det et ikon. Takk, Flatskjerm Design!

Det er super enkelt å replikere eller bygge din egen flatskjerm kunstverk med noen enkle figurer i PowerPoint, som er nøyaktig hva vi kommer til å gjøre.

Bygge byen med former

Vi kommer til å gjenskape byen PNG-bilde fra Google bildesøk med ingenting, men former og vår egen Steve Jobs drive å stjele kunst. For det første, bare sett på bakgrunn av lysbilde til et blåaktig lys grønn. Vi bruker en lineær gradient slått 90°, slik at det blir vertikale, sette hvit nederst, så det ser mer ut som lyset kommer fra bak bygningene.

Vår første bygningen er bare et avrundet rektangel fra “Sett inn Formen” – menyen. Vi kan la det sitte like ved kanten av dekselet i stedet for å få bunnen perfekt. Dette er vår første bygningen, så det er også litt utenfor skjermen til venstre.

De fleste av våre bygninger er de samme grunnleggende form. Vi kan kopiere denne, endre størrelse og endre farger for å få flere bygninger. Jeg tungt “låne” farger fra mitt bilde inspirasjon. Ha en flott farge palett vil gjøre hele forskjellen i slutten.

OK! La oss nå legge inn noen enkle rektangel bygninger. Du kan ha for å høyre-klikke og justere z-index bestilling av bygninger velge “Send to Back / Send Bakover.”

Våre siste bygningen har en liten spire på toppen. Dette er å skape ved å legge til et avrundet rektangel for bygning, en på toppen og en for spire. Du kan justere hvordan rundet de er ved å dra den lille gule firkanten. Jeg har delt dem ut her, slik at du kan se hva hvert ser ut som.

Deretter er det bare å sette figurene sammen. Dette er som LEGO-bare det ikke koste deg $180 dollar.

Vakkert! La oss nå legge til noen windows til disse bygningene. Gjett hva du gjør windows ut av? Det er riktig — mer avrundede rektangler.

Legg i en liten svart avrundet rektangel den kjører lengden av den første bygningen. Deretter er det bare å kopiere og lime dem ned til du har en hel bygning er verdt.

Nå windows ser litt wonky fordi de ikke er perfekt justert. Det er et par måter å fikse dette. Du kan zoome inn ved å bruke den lille zoom-glidebryteren i bunnen av vinduet. Du kan også velge alle vinduer og deretter høyreklikk og velg “størrelse og posisjon.” Dette åpner opp sidepanelet, og du kan angi horisontal posisjon “fra” til 0. Dette vil trekke dem en bit av bygningen, så det er bare å justere til de er sentrert.

Nå gjenta dette for hver bygning, og ved hjelp av det opprinnelige bildet for inspirasjon. Se på hvordan de gjør windows. Noen er lange, noen er square og noen er i grupper.

Når du er ferdig, vil du ha bygninger med windows og gjett hva — de ser faktisk ut som bygninger!

La oss legge til noen åser og trær. Dette er bare former for. Åsene er strukket ut grønn ovaler. Trærne er tykke linjer med grønne sirkler på toppen. Husk, folk forventer en PowerPoint-presentasjon her, så bar det allerede er ganske lav.

Vi trenger noen skyer. For at vi kommer til å bruke den thenounproject.com. Du trenger ikke ha for å bruke Substantiv Prosjektet, men jeg synes at et abonnement er vel verdt alle ikonene som jeg får. Men du kan godt bare Google “cloud png.”

Den andre kule ting om Substantiv Prosjektet, er at du kan få dine ikoner i forskjellige farger. Nå som vi har skyer, vi bare sett et par og justere sin størrelse.

Hva om alle våre skyv tekst ser ut som det ble skrevet i skyene? For dette lysbildet, himmelen er alt vi har å jobbe med, så en sky skrift ville fungere perfekt. Det finnes en rekke font nettsteder der ute, og jeg endte opp med å bruke en kalt “JFRockSolid.” Det er ment å være steiner, men når du gjør det hvitt, det ser ut som skyene. Minst det ser ut som skyene til meg.

Vel, nå som jeg har skrevet det ut, det ser ut som steiner. DAMMIT.

Vi får så nær å bli ferdig! La oss legge til i en ting — et fly tauing et banner med våre undertittel på det.

For fly, jeg bare googlet etter “tegneserie flyet png.” Jeg ville ha noe med noen flere farger og detaljer. Noen ganger kan vi bygge disse tingene, noen ganger kan vi bruke Substantivet Prosjektet, og noen ganger er vi bare rett opp rip-off bilder fra Google. Igjen, dette er en teknisk presentasjon, ikke en kunderettede produktet. Det er også hyggelig å inkludere et lysbilde på slutten som gir kreditt for alle bildene du har brukt. Bli fin.

Jeg bare endret flyet og vippet den vannrett. Merk at for å snu bilder horisontalt i PowerPoint, må du bruke 3d-Rotasjon om x-aksen. Jeg vet, så intuitivt.

For banner flyet er tauing, kan vi bruke “bølge” – form.

Nå, hvordan kan vi legge til litt tekst til denne wave form, slik at teksten følger ringvirkninger i form? Dette er et banner som påvirkes av vinden, så vår tekst vil se dumt hvis det er bare flatt på banneret. Ikke tro meg?

Jeg fortalte deg. Så, hvordan gjør vi dette? Vel, for første gang i livet ditt, og svaret er “Ordet Kunst.”

Ordet Kunst fungerer som en form, slik at vi kan vri på det. Jeg bare legge til det første Ordet Kunst type og deretter fjerne skyggen, og endre farge. Deretter, under “Tekst Effekter” du kommer til å velge “ABC-Transform.” Se deretter for den form som ligner mest på den du ønsker å justere. I vårt tilfelle, formen er “bølge 1.”

Nå er det bare å justere tekst-form ved hjelp av den lille dra håndtakene til det ser bra ut på banner. Endre skrift, hvis det føles riktig. Jeg bruker “Bernard MT”. Det er ikke perfekt, men det er en stor forbedring.

Koble flyet til banner med en “kurve” form.

Du må klikke for å starte linjen, og deretter klikker du overalt langs veien mellom flyet og banner der du ønsker en kurve. For å avslutte linjen, trykk på “escape” – tasten. Du vil skru den opp første gang, så får du det.

Og med det, vi har pakket opp vår første lysbildet og gjort mesteparten av jobben. Det ser ut langbein i presentasjonen plass, men her er hvordan det vil se ut når du faktisk starter showet.

“Burke — dette ser ikke noe som en skikkelig PowerPoint-presentasjon.”

Takk. Takk skal du ha veldig mye.

Vi er nå klar til å begynne å bygge opp vår viser ved å zoome inn og ut av byen. Den eneste overgangen vi skal bruke kommer til å være “Morph.”

Ved hjelp av Morph overgang

Den Forvandle seg overgangen animerer objekter til en ny plassering eller størrelse. Nøkkelen er å sørge for at du har de samme objektene mellom lysbilder. Morph trenger en referanse til elementet for å være animert, så det må være en nøyaktig kopi.

Morph er et kult navn. Jeg kommer til navnet mitt neste barn Morf. Morph Holland. Yikes. Det ser måte verre på papir enn det hørtes ut i hodet mitt.

Duplisering er navnet på spillet her. Duplikat det første lysbildet ved å høyreklikke og velge “Kopier side.”

Nå er vi bare kommer til å spille et spill for å flytte rundt på ting og å gjøre dem større eller mindre. Og fordi de fleste av våre bilder er kun figurer, vi kan endre størrelse på dem uten å forringe bildekvaliteten.

Den enkleste måten å flytte alle disse figurene er å gruppere dem inn i venstre og høyre side ved å velge flere bilder og deretter høyreklikke og velge “group”. Her er hvordan jeg har mine gruppert…

Gjør følgende trekk….

  1. Flytt venstre gruppe av bygninger og åser nesten helt av dekselet.
  2. Flytte flyet og banner gruppe av til skyv til høyre.
  3. Flytte eksisterende tittel av toppen av dekselet
  4. Kopiere navn og deretter flytte kopiere tilbake på lysbildet, og endre tekst

Lysbildet du skal se noe som dette…

Nå kopiere den nye tittelen tekst “Viktigste Punktet jeg Ønsker Å Gjøre” og lim den inn på det første lysbildet. Deretter flytte den ned til bunnen av siden. Din første lysbildet vil nå se ut som dette…

På den andre side og velg “Overganger” – menyen og bruk “Morph overgang. Se det magiske utfolde seg!

Du kan eksperimentere med å zoome inn på noen av elementene, og deretter bruke dette elementet som skyver bakgrunn. For eksempel, kanskje du har et bilde av en søt mops som du ønsker å vise. Du kan animere individuelle elementer med standard animasjoner.

Resten er opp til deg. Du kan zoome inn på bygninger og bruk windows for punktene. Opprette en billboard, og bruke det på lysbildet. Jeg har lagt til en skole bussen (som jeg gjorde med former BTW) bare fordi skolebusser er awesome. Jeg kan si at nå fordi jeg ikke har til å ri en lenger. Mitt barn ville trolig ta alvorlig problem med dette.

Gjøre noe kult — fordi du kan

Akkurat som at du kan lage PowerPoint-presentasjoner som er så mye morsomt å se. Folk vil lure på hva pokker skyv kommer til å gjøre neste. De vil holde seg rundt bare for det. Det tar litt ekstra tid til å sette sammen en høy kvalitet presentasjon, men på vegne av alle som noen gang har sittet gjennom en PowerPoint-presentasjon, jeg takker deg på forhånd.

Hvis du ønsker å bare ta tak i og bruke denne presentasjonen (føl deg fri til å gjøre det), kan du laste det ned her.