Mikrosider for Case-Studier

0
43

Mange av dere har personlige nettsteder. Personlige nettsteder med porteføljer. Eller du jobber for eller eier et byrå hvor du kan vise frem det arbeidet du gjør er kanskje enda viktigere. Ofte porteføljen området til et nettsted, er den mest ergre og vanskelig å trekke av. Har du link til live-prosjekter? Skjermbilder? Hvor mange? Hvor mye vil du si? Hvor mye av den prosess som gjør folk bryr seg om?

Jeg er redd jeg ikke har alle svarene for deg. Jeg vet egentlig ikke gjøre mye freelance, arbeid for et byrå, eller har behov for å presentere arbeidet jeg har gjort på denne måten.

Men! Jeg twitret dette den andre dagen:

Ideen.

Bygge din case-studier som mikrosider. Da kan de bare bor alene, og trenger ikke å være en hemsko når omstruktureringen ditt nettsted.

Hvis microsite blir gammel og stogy prosjektet du snakker om har sannsynligvis også.

— Chris Coyier (@chriscoyier) April 25, 2018

Jeg var ute til lunsj med Rob fra Sparkbox nylig. For noen år tilbake, har vi jobbet sammen på en redesign av CodePen, og en bieffekt av at det var en microsite om at prosessen.

Jeg husker at jeg jobber på at område. Det var ikke en byrde, det var litt moro. Vi bygget det som vi gikk, når alle at ting var frisk i våre sinn. Nå som nettstedet er slags monument til det prosjektet. Ingen trenger å røre den. Det trenger ikke laste noen globale stilark fra en hoved nettsted. Det er en sub-domained område. Det vil være nyttig så lenge det er nyttig. Når det ikke lenger, må du slutte å lenke til det.

Jeg har også sett masse folk sliter med hva du skal plassere i denne porteføljen, og hvordan man skal håndtere case-studier. Jeg har sett det bli en byrde for folk omstrukturere sine område eller en bygning for første gang. Jeg har også sett på en rekke personlige nettsteder i det siste, og standard er absolutt å jobbe porteføljen inn i stedet.

Kanskje for noen av dere, gjør din case-studier i disse mikrosider vil være en nyttig vei å gå!