Microsites voor Case Studies

0
52

Veel van y ‘ all persoonlijke sites. Persoonlijke site met portfolio ‘ s. Of je werkt voor of in het bezit van een agentschap waar pronken met het werk dat je doet is misschien zelfs belangrijker. Vaak is de portfolio-omgeving van een site is de meest tobde en moeilijk weg te trekken. Heb je een link naar de live-projecten? Screenshots? Hoeveel? Hoeveel zeg je? Hoe veel van het proces doen mensen de zorg over?

Ik ben bang dat ik niet alle antwoorden voor je. Ik heb niet echt veel freelance, werken voor een bureau, of een behoefte om de huidige werk dat ik heb gedaan op deze manier.

Maar! Ik tweeted dit de andere dag:

Idee is.

Het bouwen van uw case studies als microsites. Dan kunnen ze gewoon alleen wonen en hoeft niet te worden een sleep bij het herontwerpen van uw website.

Als de microsite wordt oud en stogy, het project dat u hebt het over heeft waarschijnlijk ook.

— Chris Coyier (@chriscoyier) 25 April 2018

Ik was aan het lunchen met Rob van Sparkbox onlangs. Een paar jaar terug, we werkten samen aan een herontwerp van CodePen, en een bijproduct van dat was een microsite over dat proces.

Ik herinner me bezig microsite. Het was niet een last, het was best wel leuk. We hebben er zo gingen we, wanneer alle spullen die nog vers in onze gedachten. Nu die site is een soort van een monument voor het project. Niemand hoeft aan te raken. Het niet laden van de wereldwijde stylesheet van een website. Het is een sub-domained microsite. Het zal nuttig zijn zo lang als het nuttig is. Als het niet meer, stop te koppelen.

Ik zag ook veel mensen worstelen met wat er in de portefeuille en hoe om te gaan met case studies. Ik heb gezien hoe het een last voor de mensen die herontwerp van hun site of het bouwen van een voor de eerste keer. Ik heb ook gekeken naar een stuk van de persoonlijke sites van de laatste tijd, en de standaard is zeker om te werken van de portefeuille in de site zelf.

Misschien voor sommige van jullie, het maken van de case studies in deze microsites een handige manier om te gaan!