VuePress Statisk Webbplats Generator

0
48

Direkt Länk →

VuePress är ett nytt verktyg från Vue creator Även Du som snurrar upp Vue projekt som är mer på den sidan av webbplatser baserade på innehåll och uppmärkning än progressiva webbapplikationer och gör det med ett par slag på kommandoraden.

Vi pratar en hel del om Vue runt här, från en fem-del serier på att komma igång med det till ett närmare genomförandet av ett serverlösa kassan i varukorgen

Men som allt nytt, även grunderna för att komma igång kan kännas överväldigande och komplexa. Ett verktyg som VuePress kan verkligen lägre hinder för många som (likt mig) är fortfarande inslagning i våra huvuden runt grunderna och greja med begreppen.

Det finns alternativ, naturligtvis! Till exempel, Nuxt är redan förberedd för denna typ av sak och gör det lätt att snurra upp en Vue projektet. Sarah skrev upp ett fint intro till Nuxt och det är värt att kolla in, speciellt om ditt projekt är en progressiv webbapplikation.