BigCommerce: netthandel for deg (og Design Awards!)

0
66

Stor takk til BigCommerce for å sponse CSS-Triks denne uken!

Her er det grunnleggende: BigCommerce er en vertsbasert eCommerce plattform. På bare noen få minutter, hvem som helst kan bygge sine egen nettbutikk. Fra et personlig perspektiv, vil jeg foreslå til noen av mine venner og familie til å gå denne ruten. CMS-drevne nettsteder er komplisert nok, la alene funksjonsrik, e-handel nettsteder. Vennligst gå med en løsning som gjør det for deg slik at nettstedet vil se ut og fungere bra, og du kan fokusere på det faktiske virksomhet.

Funksjonsrik, er en rettferdig beskrivelse, vil jeg si, som BigCommerce nettsted er ikke bare en måte å legge ut noen produkter og ta penger for dem. Du kan administrere inventar hvis du liker, kan du administrere alle dine shipping, og (jeg vedder på dette er attraktivt for mange av dere): få de produktene over til andre salg plattformer som Amazon, eBay, og Instagram.

Men jeg er en utbygger! Jeg ønsker full kontroll over nettstedet mitt.

Pokker ja du gjør. Og vil du ha det med BigCommerce. Det er hva Sjablongen er, sitt rammeverk som driver BigCommerce nettsteder. Du vil ha full kontroll over hva du trenger, med Sjablong. Endre maler, styling, legge uansett hvilket bibliotek du ønsker og trenger. Du kan også arbeide på din BigCommerce stedet lokalt, og presse deg opp endringer som nødvendig gjennom Sjablong CLI.

Hvis du ønsker en oversikt over Sjablong tech stabelen, her kan du gå til:

Bare å fukte whistle:

  • Native støtte SCSS
  • En base mønster bibliotek oppkalt Citadel, bygget på toppen av ZURB Foundation
  • Navngiving basert på BEM / DRESS CSS
  • JavaScript hjelpere via sjablong-utils bibliotek
  • Templating via Styret

Få god på Sjablongen, og du kan opprette BigCommerce temaer du kan selge! 💰

Design Awards!

Hvert år, BigCommerce har design priser for å gi en presentasjon for alle de fantastisk utformet BigCommerce nettsteder der ute, og folk som lager dem. Jeg er redd for innleveringer er allerede stengt, men nå er det tid for sosiale stemme! Hvis du er så tilbøyelig, kan du gå stemme på dine favoritter for People ‘ s Choice awards.

Stemme her opp til en gang per dag for dine favoritt BigCommerce store.

Jeg låne en hånd som dommer også, så stay tuned senere denne måneden for alle vinneren kunngjøringer.