BigCommerce: e-handel och Ditt Sätt (och Design Awards!)

0
73

Stort tack till BigCommerce för sponsring CSS-Tricks denna vecka!

Här är grunderna: BigCommerce är en hostad e-handel-plattform. På bara några minuter, vem som helst kan bygga sin egen webbutik. Från ett personligt perspektiv, jag skulle föreslå att någon av mina vänner och familj att gå denna väg. CMS-drivna webbplatser är komplicerat nog, för att inte tala funktionsspäckade e-handel webbplatser. Vänligen gå med en lösning som gör allt för dig så att din webbplats kommer att se ut och fungera bra och du kan fokusera på din faktiska verksamhet.

Funktionsspäckade är en rättvis beskrivning, skulle jag säga, som din BigCommerce webbplatsen är inte bara ett sätt att lägga upp lite produkter och ta pengar för dem. Du kan hantera lager om du vill hantera alla dina sändningar, och jag slår vad om att det är tilltalande för många av er): få de produkter över till andra försäljning plattformar som Amazon, eBay, och Instagram.

Men jag är en utvecklare! Jag skulle vilja ha full kontroll över min webbplats.

Heck yeah du gör. Och du ska ha det med BigCommerce. Det är vad Schablonen är, deras ramverk som driver BigCommerce webbplatser. Du har fullständig kontroll över vad du behöver med Stencil. Ändra mallar, styling, lägga till vad bibliotek som du vill ha och behöver. Du kan även arbeta på din BigCommerce webbplats lokalt, och pressa dig upp förändringar som behövs genom Schablonen CLI.

Om du vill ha en översikt av Schablonen tech stack, här går du:

Bara för att reta din whistle:

  • Native SCSS stöd
  • En bas mönster bibliotek som heter Citadellet, byggd på toppen av ZURB Foundation
  • Namngivning baserat på BEM / KOSTYM CSS
  • JavaScript medhjälpare via stencil-utils bibliotek
  • Mallhantering via Styret

Få bra på Stencil, och du kan skapa BigCommerce teman som du kan sälja! 💰

Design Awards!

Varje år, BigCommerce innehar design awards för att ge ett tillfälle att visa upp alla de fantastiskt designade BigCommerce webbplatser där ute och de som bygger dem. Jag är rädd att bidragen är redan stängd, men nu är det tid för social rösta! Om du så önskar, kan du rösta på dina favoriter för People ‘ s Choice awards.

Rösta här upp till en gång per dag för att din favorit BigCommerce butik.

Jag utlåning en hand som domare också, så håll ögonen öppna senare denna månad för alla vinnare meddelanden.