BigCommerce: e-commerce op Jouw Manier (en Design Awards!)

0
53

Veel dank aan BigCommerce voor het sponsoren van de CSS-Tricks deze week!

Hier is de basis: BigCommerce is een gehoste e-commerce platform. In slechts een paar minuten, iedereen kan bouwen hun eigen online winkel. Vanuit een persoonlijk perspectief, ik zou willen voorstellen om een van mijn vrienden en familie om deze route te gaan. CMS-powered websites zijn al ingewikkeld genoeg, laat staan feature-packed e-commerce websites. Ga dan met een oplossing die doet het allemaal voor u, zodat uw website eruit zal zien en dat het geweldig werkt en u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Functie-verpakt is een reële descriptor, ik zou zeggen, als je BigCommerce site is niet alleen een manier om na een aantal producten en geld voor hen. U kunt het beheren van de voorraad, indien je wilt, het beheren van al uw verzend -, en (ik durf te wedden dat aantrekkelijk is voor velen van u): voor deze producten over aan andere sales platforms als Amazon, eBay, en Instagram.

Maar ik ben een ontwikkelaar! Ik zou graag volledige controle over mijn site.

Ach ja je doet. En je moet het met BigCommerce. Dat is wat Stencil, hun kader dat de bevoegdheden van BigCommerce sites. Je hebt volledige controle over wat u ook nodig heeft met Stencil. Wijzig de sjablonen, de styling, toevoegen wat bibliotheken die u wilt en nodig hebt. U kunt zelfs werken op uw BigCommerce site lokaal, en duw je de wijzigingen zo nodig door de Stencil tonen CLI.

Als u graag een overzicht van de Stencil tech stapel, hier gaat u:

Gewoon te nat uw whistle:

  • Native ondersteuning SCSS
  • Een basis patroon bibliotheek met de naam Citadel, gebouwd op de top van ZURB Stichting
  • Naamgeving op basis van BEM / PAK CSS
  • JavaScript helpers via stencil-utils bibliotheek
  • Template via het Stuur

Goed in Stencil, en kunt u BigCommerce thema ‘ s die je kunt verkopen! 💰

De Design Awards!

Elk jaar, BigCommerce bezit design awards geven een showcase op de prachtig ontworpen BigCommerce sites die er zijn en de mensen die voor ze te bouwen. Ik ben bang inzendingen zijn al gesloten, maar nu is het tijd voor sociaal stemmen! Als u zo geneigd bent, kan je stemmen op je favorieten voor de People ‘ s Choice awards.

Stem hier maximaal eenmaal per dag voor uw favoriete BigCommerce store.

Ik ben een handje als rechter, dus stay tuned, later deze maand voor de winnaar van de aankondigingen.