Sommige Recente Live-Coding Favorieten

0
58

Er is geen tekort van video ‘ s die er zijn, waar je kunt kijken naar mensen-code met een educatieve sfeer. Een gouden tijdperk, zou je kunnen zeggen. Hier zijn een paar die ik heb gezien en echt genoten van de laatste tijd:

  • @keyframers – “Een geanimeerde, samenwerkings-codering live stream van @davidkpiano & @shshaw.” Ze hebben 2 epsidoes nu uit, die elk beginnen met een geanimeerde interface GIF en dan samen weer op te bouwen.
  • De Codering Trein – Daniel Shiffman de show is een kracht van de natuur op zijn eigen, met uitdagingen, introducties, en gast tutorials. Het spreken van de tutorials, CodePen onlangs gesponsord een aflevering met Catt Kleine en game-ontwikkeling met Phaser.js.
  • Creatief programmeren met CSS. U moet zich aanmelden voor Skillshare te kijken, maar Jake Albaugh houdt van het krijgen van een gek met CSS en het is leuk om naar te kijken.