Noen Nyere Live Koding Favoritter

0
62

Det er ingen mangel på videoer der ute hvor du kan se mennesker koden med en pedagogisk atmosfære. En gullalder, kan man kanskje si. Her er noen som jeg har sett og likte det siste:

  • @keyframers – “En animert, koding collaborative live stream av @davidkpiano & @shshaw.” De har fått 2 epsidoes ut nå, som hver er at de starter med en animert grensesnitt GIF og så samarbeide om å re-bygge det.
  • Koding Tog – Daniel Shiffman s show er en kraft av natur på sin egen, med utfordringer, introduksjoner, og gjest tutorials. Snakker av gjest tutorials, CodePen nylig støttet en episode med Catt Små og spillutvikling med Phaser.js.
  • Kreativ Koding med CSS. Du må registrere deg for Skillshare til å se det, men Jake Albaugh elsker å bli gal med CSS, og det er gøy å se på.