Några Av De Senaste Live-Kodning Favoriter

0
67

Det finns ingen brist på videor där ute där du kan titta på folk kod med en pedagogisk atmosfär. En gyllene ålder, kan man säga. Här är några som jag har sett och verkligen njöt av på sistone:

  • @keyframers – “En animerad, gemensam kodning live stream av @davidkpiano & @shshaw.” De har fått 2 epsidoes ut nu, varje av som de börjar med en animerad gränssnitt GIF och sedan samarbeta på nytt bygga upp det.
  • Kodning Tåg – Daniel Shiffman är en kraft i naturen på egen hand, med utmaningar, introduktioner, och gäst tutorials. På tal om gäst tutorials, CodePen nyligen sponsrade en episod med Catt Små och spelutveckling med Phaser.js.
  • Kreativa Kodning med CSS. Du måste registrera dig för Skillshare att titta på det, men Jake Albaugh älskar att bli galen med CSS och det är kul att titta på.