Nye CSS-Funksjoner Er å Styrke Alt Du Vet Om Web Design

0
62

Vi bare treffer deg med en skive av observasjoner om CSS nettet i en ny stilling ved Manuel Matuzo. Rutenettet har vært blåser vår bevissthet siden den ble formelt innført og Jen Simmons er å koble den (blant andre nye funksjoner) til hva hun ser som et større fenomen i utviklingen av oppsett i web-design.

Fra Jeremy Keith notater på Jen ‘ s talk, “Alt Du Vet Om Web-Design Bare Endret” på An Event Apart Seattle 2018:

Dette kan bli den sjette slike punkt i historien av internett. Ett av de punktene der alt endrer seg og vi bytte ut våre teknikker … la oss snakke om layout. Hva er det neste? Innebygde Web-Design.

Hvorfor et nytt navn? Hvorfor bry seg? Vel, det var nyttig å debattere væske vs. fast, eller tabell-basert oppsett: etter å ha ord som virkelig hjelper. I løpet av de siste årene, Jen har behov for et begrep for “responsive web design +”.

At “+” er de iboende egenskapene til internett. Bør du bruke fleksible størrelser eller fast bilder størrelser? Hvorfor ikke begge, og la den sammenheng bestemme? CSS-Grid spiller en rolle i dette fordi det innført nye metoder for oppsett for å svare på den indre rammen av elementet, slik som fr enhet og minmax () – funksjonen. Vi trenger ikke nødvendigvis media queries for å lage en layout responsiv. Og, på samme måte, kan vi velge å bruke et fast oppsett som går inn i en væske.

I motsetning til meg, Peter Anglea var det på presentasjonen og lagt ut en video som fantastisk uttrykk for at konseptet enda lenger. Også, Jen ‘ s lysbilder!

Når du søker et navn som kan hjelpe med å forklare en forandring, jeg er ikke så sikker på at “Iboende Web-Design” er endre alt vi vet om web-design. Jeg liker å tenke på det mer som en styrking av hva vi forstår med hensyn til det. Uansett semantikk, hva disse nye CSS-funksjoner er utvilsomt å gjøre er å lage CSS mindre komplisert, selv om tempoet av disse endringene kan være svimlende til tider, og det vises at det som vi vet har blitt snudd opp-ned.