Fange opp på AMP Nyheter

0
63

Den store nyheten siden vi sist snakket om FORSTERKEREN er at det FORSTERKER teamet annonsert at det vil være en måte for ikke-AMP nettsteder for å gjøre sin vei inn i den ettertraktede Google søk-resultater karusellen. Malte Ubl:

Basert på hva vi har lært fra AMP, vi føler nå klar til å ta neste skritt og arbeider for å støtte flere instant-laste innhold som ikke er basert på AMP-teknologi i områder av Google-Søk, som er laget for dette, som hovedoppslag karusellen.

Du kan ikke gjøre det nå, det er heller ikke klart nøyaktig hvor du vil være kjent, men tydeligvis Google er åpne for det. Billetten vil være å benytte forhåpentligvis-en dag standardisert ting som Har Retningslinjer, som, som FORSTERKER, forby visse funksjoner i navnet på… vel, det er tingen. Det brukes skal være i navnet på hastighet, men de meldinger synes å være mer som i navn av personvern og sikkerhet nå. Også et godt mål, bare morsomt at “Sider” om den siste til venstre i AMPcroymn. Lei.

Dette er en sjekkliste over relaterte teknologier. Gjør mine øyne glasur over en bit som jeg vet fint lite om noen av dem. Mye av det er behov for å gå gjennom standarder, prosesser og nettleser implementering første, og vi må bare se hvor praktisk det er. Hvis det betyr at folk slutte å lage amp-dot versjon av deres nettsider (den nye m-punkt), som vil være ganske bra.

Tim Kadlec og Yoav Weiss fikk shout-outs i at AMP kunngjøring for sin idé om en “Innhold Ytelse Politikk”. Som i, hvis et nettsted lover og opprettholder løfter om å være rask og ikke gjør nefarious dritt, det får de samme fordelene som en FORSTERKER nettstedet.

Jeg nevne at som Tim har noen nye AMP data til å dele, er direkte relatert til forsterkerens hastighet. Tim fant 50 tilfeldige nyheter artikkelen sider som var ved hjelp av FORSTERKER og testet dem på ulike måter. Jeg vil oppsummere resultatene i beste til verste rekkefølge:

  1. Den ikke-AMP-versjon: ikke store
  2. AMP versjon frittstående: litt bedre
  3. AMP versjon med hurtigbufret kopi av FORSTERKEREN bibliotek: en god bit bedre
  4. AMP versjon fra Google-Søk: instant

Tim nevner at det ikke er veldig nyttig for å teste seg mot de øyeblikkelige resultater:

evaluering AMP ‘ s ytelse basert på hvordan disse sidene lastes inn i søkeresultatene forteller oss ingenting om effektiviteten av FORSTERKER seg selv, men heller effekten av forhåndslaste innhold.

Hvis vi kan forholde seg til noen standarder-basert ting og få Google gjør det samme forhåndslaste for de av oss som heller ikke amp-dot, som vil være stor. Vis meg pengene. Gjorde jeg vet at filmen referanse til høyre? Jeg så aldri at filmen.