Een inhaalslag op het AMP-Nieuws

0
57

Het grote nieuws sinds we voor het laatst gesproken over de AMP is dat de AMP-team aangekondigd dat er een manier voor niet-AMP sites hun weg naar de felbegeerde zoekresultaten van Google carrousel. Malte Ubl:

Op basis van wat we geleerd hebben van AMP, zijn we nu klaar om de volgende stap en ondersteuning voor meer instant-laden van inhoud, niet op basis van de AMP-technologie in de gebieden van het Zoeken met Google ontworpen voor deze, net als de Top Verhalen in carrousel.

Je kunt het niet doen nu, noch is het precies duidelijk hoe je op de witte lijst staan, maar blijkbaar Google is open. Het ticket zal worden gebruik te maken van hopelijk op een dag gestandaardiseerde dingen, zoals zijn Voorzien van Beleid, die, net als AMP, het verbieden van bepaalde functies in de naam van… nou, dat is het ding. Het gebruikt worden in de naam van de snelheid, maar de berichten lijkt te worden in de naam van privacy en security. Ook voor een goed doel, gewoon grappig dat “Pagina ‘ s” is ongeveer het laatste wat links in de AMPcroymn. Sorry.

Dit is de checklist van gerelateerde technologieën. Maakt mijn ogen glazuur een beetje over als ik weet bitter weinig over elk van hen. Veel van die het nodig heeft om vooruitgang te boeken door normen processen en browser uitvoering van het eerste, en we zullen moeten zien hoe praktisch is. Als dat betekent dat mensen stoppen met het maken van de amp-dot-versie van hun website (de nieuwe m-dot), dat zou behoorlijk opzwellen.

Tim Kadlec en Yoav Weiss kreeg shout-outs in die AMP aankondiging voor hun idee van een “Content Prestatie-Beleid”. Als in, als een website van de beloften en behartigt de beloften van snel en niet te doen snode onzin, het krijgt dezelfde voordelen als een VERSTERKER van de site.

Ik noem dat als Tim heeft een aantal nieuwe AMP gegevens te delen, rechtstreeks in verband met VERSTERKER snelheid. Tim vond 50 random nieuws artikel pagina ‘ s, die gebruik maken van AMP en getest op verschillende manieren. Ik zal een samenvatting van de resultaten in het beste naar slechtste volgorde:

  1. De niet-AMP versie: niet groot
  2. AMP versie zelfstandige: een beetje beter
  3. AMP versie met de in het cachegeheugen opgeslagen kopie van de AMP-bibliotheek: een goed stuk beter
  4. AMP versie van Google Search: instant

Tim zegt dat het niet erg zinvol om te testen tegen die instant resultaten:

de evaluatie van AMP ‘s van prestaties op basis van hoe deze pagina’ s te laden in de zoekresultaten vertelt ons niets over de effectiviteit van de VERSTERKER zelf, maar om de effectiviteit van de vooraf geladen inhoud.

Als we voldoen aan een aantal normen op basis van spullen en Google doet dat dezelfde vooraf geladen voor degenen onder ons die liever niet amp-dot, dat zou geweldig zijn. Show me the money. Heb ik die film verwijzing? Nooit zag ik die film.