CSS-Triks Krønike XXXIII

0
96

Det har vært mange måneder siden vår siste CSS-Triks Krønike. Som en påminnelse, disse er bare små oversikter over nyheten om en litt mer personlig karakter og som av stedet og omkringliggende prosjekter.

Siste oppdatering, jeg var ikke engang en pappa ennå! Det har endret seg 😍. Min datter går i for hennes fire måneder legesjekk i dag!

Jeg arbeider også ut av et helt nytt kontor her i Bend, Oregon. Vi deler plass med CraftCMS. Det er første gang jeg har hatt et kontor som jeg har reelle (del) eierskap over. Vi har bygget ut et kjøkken område i det og dekorere det, og fleshing det ut til å være nyttig og morsomt for oss alle.

En spesielt kul ting, vi splurged på en VocalBooth. Det fikk hele middels fancy podcasting oppsett i det, så det er ganske darn bra lydkvalitet for de valg vi gjør. I tillegg er det et fint sted å ta en samtale eller et møte, så vel.

Jeg lagde en runde med oppdateringer til min microsite Kraft av Serverless for Front-End Utviklere. Mitt mål med dette nettstedet er å forklare ideen til det beste av min evne og hvordan det kan være en nyttig ting å vite om særlig for front-end utviklere for å gjøre mer med de ferdighetene de allerede har. Når du er som selges på det, det er fortsatt en enorm verden å vikle hodet rundt. Ett av problemene er å forstå hvordan mange ulike tjenester som er ute der og hvilke roller de prøver å spille av. Så Tjenester seksjonen er skikkelig fleshed ut og organisert for å hjelpe til med det.

Over på CodePen Radio, fikk jeg en prat om alt dette med Marie Mosley. Det er første gang jeg har egentlig snakket om det, så det er ganske resulterte i en stor ol’ tenkte dump.

Jeg har hatt så mange tanker om dette “serverless” ting, jeg tenkte jeg skulle formulere dem inn i en skikkelig konferanse snakke. Jeg gjør ikke altfor mange av dem dette året, men jeg vil absolutt være med på Et Arrangement Bortsett Seattle (April 2-4), og Front-End Design Conference (April 25-27). Komme!

Jeg fikk til å snakke med Jonathan Denwood og John Locke på WP-Tonic Podcast.

Tonn skjer på CodePen, selvfølgelig. Vi er alltid podcasting alle om at, så hvis du er spesielt interessert i bak-den-scener CodePen, CodePen Radioen er din venn. Så jeg forestille enhver bedrift, vi er alltid hardt arbeid på en blanding av prosjekter. Noen i stor grad internt, som rearchitechting vår e-post-systemet, og noen direkte for våre brukere, som skriver om vår realtime systemer for å gjøre funksjoner som Collab-Modus måte bedre.

Som året snudd, selvfølgelig har vi rundet opp de Mest Godhjertede liste, så hvis du gikk glipp av det, sjekk det ut.

ShopTalk bare hadde en stor milepæl! Våre 300th episode! Dave og jeg vil benytte anledningen til å snakke om da og nå. Vi har fått massevis av morsomme og lærerike episoder dette året, skjønt, så hvis du bare plukke og velge episoder å lytte til, jeg vedder på at du vil finne en verdt en sprekk.