CSS-Tricks Krönika XXXIII

0
107

Det har gått många månader sedan vår senaste CSS-Tricks Krönika. Som en påminnelse, detta är bara lite ihopsamling på hösten av nyheter av en något mer personlig karaktär och att själva sajten och kring projekt.

Sista uppdateringen, jag var inte ens en pappa ändå! Det har ändrats 😍. Min dotter går i för henne fyra-månaders kontroll idag!

Jag är också träna på ett helt nytt kontor här i Bend, Oregon. Vi delade utrymme med CraftCMS. Det är första gången jag har haft ett kontor som jag har riktiga (del) ansvar över. Vi har byggt in ett kök i den och dekorera den och bygga ut att vara nyttigt och roligt för oss alla.

En särskilt cool sak, vi splurged på en VocalBooth. Det fick hela medelstora-fancy podcasting setup i det, så det är ganska darn bra ljudkvalitet för podcasting vi gör. Plus att det är ett trevligt ställe att ta ett samtal eller möte.

Jag gjorde en omgång av uppdateringar till min microsite Kraften i Serverlösa för Front-End-Utvecklare. Mitt mål med denna sida är att förklara idén till det bästa av min förmåga och hur det kan vara en bra sak att veta om allt för front-end-utvecklare att göra mer med den kompetens som de redan har. När du är såld på det, det är fortfarande en enorm värld att svepa huvudet runt. En av frågorna är hur många olika tjänster som finns och vilka roller de försöker spela. Så de Tjänster avsnitt är hyfsat byggas ut och organiseras för att hjälpa till med det.

Över på CodePen Radio, jag fick chatta om allt detta med Marie Mosley. Det är första gången jag har verkligen pratat om det, så det kinda resulterade i en stor ol’ tänkte dumpa.

Jag har haft så många tankar om detta “serverlösa” saker, jag tänkte att jag skulle formulera dem i en riktig konferens prata. Jag är inte gör alltför många av dem i år, men jag kommer definitivt att vara på Ett Event Apart Seattle (2-4 April), och Front-End Design Conference (25-27 April). Kom!

Jag fick tala med Jonathan Denwood och John Locke på WP-Tonic Podcast.

Massor som händer på CodePen, naturligtvis. Vi är alltid podcasting alla om det, så om du är särskilt intresserad av bakom-kulisserna-CodePen, CodePen Radio är din vän. Som jag föreställa mig att någon verksamhet, är vi alltid jobbar hårt på en mix av projekt. Några till stor del inre, som rearchitechting vårt e-post system, och en del direkt för våra användare, liksom att skriva om våra realtids system för att göra funktioner som Collab Läget mycket bättre.

Som året vänt, naturligtvis vi rundade upp de Mest Godhjärtade listan, så om du missade att kolla upp det.

ShopTalk bara hade en stor milstolpe! Vår 300: e avsnittet! Dave och jag ta tillfället i akt att prata om då och nu. Vi har haft massor av roliga och pedagogiska episoder i år dock, så om du är bara att välja och välja avsnitt att lyssna på, jag slår vad om att du kommer att hitta en värd en spricka.