CSS-Tricks Kroniek XXXIII

0
96

Het is al vele maanden sinds onze laatste CSS-Tricks Kroniek. Ter herinnering, dit zijn slechts weinig razzia ‘ s van nieuws van een iets meer persoonlijke aard zijn en die van de site zelf en de omliggende projecten.

Laatste update, ik heb niet eens een vader nog! Dat is veranderd 😍. Mijn dochter gaat voor haar vier maanden check-up vandaag!

Ik ben ook werken van een gloednieuwe kantoor hier in Bend, Oregon. We splitsen de ruimte met CraftCMS. Het is de eerste keer dat ik heb gehad een kantoor dat heb ik echt (deel) eigendom over. We hebben een keuken en versieren en invulling het handig en leuk voor ons allemaal.

Een bijzonder cool ding, we splurged op een VocalBooth. Het heeft de hele medium-fancy podcasting setup, dus er is pretty darn goede geluidskwaliteit voor de podcasting we doen. Plus het is een leuke plek om een gesprek of vergadering.

Ik maakte een ronde van updates van mijn microsite de Kracht van De server is niet vereist voor Front-End Ontwikkelaars. Mijn doel met deze website is te verklaren met het idee om het beste van mijn kunnen en hoe kan het een handig ding om te weten over met name voor het front-end ontwikkelaars om meer te doen met de vaardigheden die ze al hebben. Zodra u bent verkocht op, het is nog steeds een enorme wereld wikkel je hoofd rond. Een van de problemen is te begrijpen hoe de vele verschillende diensten die er zijn, en welke rol ze willen spelen. Dus de Diensten gedeelte is goed uitgewerkt en georganiseerd om te helpen met dat.

Op CodePen Radio, die ik kreeg om te praten over dit alles met Marie Mosley. Dat is de eerste keer dat ik echt over gepraat, dus het beetje resulteerde in een grote ol’ dacht dump.

Ik heb al veel ideeën over deze “serverloze” spul, ik dacht dat ik formuleer ze in een goede conferentie praten. Ik ben het niet al te veel van die van dit jaar, maar ik zal zeker in Een Geval Apart Seattle (April 2-4) en Front-End Design Conferentie (April 25-27). Komen!

Ik kreeg om te spreken met Jonathan Denwood en John Locke op de WP-Tonic Podcast.

Ton op CodePen, natuurlijk. We zijn altijd podcasting alles over, dus als je vooral geïnteresseerd in achter-de-schermen CodePen, CodePen Radio is uw vriend. Zo stel ik me elk bedrijf, we zijn altijd hard aan het werk aan een mix van projecten. Wat vooral interne, zoals rearchitechting ons e-mail systeem, en een aantal direct voor onze gebruikers, zoals het herschrijven van onze real-time systemen te maken heeft zoals Collab Modus manier beter.

Als het jaar omgedraaid, natuurlijk hebben we afgerond tot de Meest Hearted lijst, dus als u die gemist, check it out.

ShopTalk had net een belangrijke mijlpaal! Onze 300ste aflevering! Dave en ik neem de gelegenheid om te praten over toen en nu. We hadden veel leuke en leerzame afleveringen dit jaar al, dus als je gewoon kiezen afleveringen te beluisteren, ik wed dat je zult vinden, de moeite waard om in een scheur.