En Runda Upp av 2017 Rund-Ups

0
112

Denna vecka markerade början på ett nytt år och med det kom en massa bra uppskrivningar från folk i vår bransch att reflektera över det gångna året. Vi trodde att det skulle vara trevligt att sammanställa dem tillsammans för enkel referens. Om du känner till några andra som bör vara på allas radar, vänligen lämna det i kommentarerna.

Nu vidare till round-up round-ups!

Rachel Andrew

Efter att ha vandrat hela världen talar om CSS Nätet i nästan fem år, Grid slutligen levereras i en webbläsare 2017. Detta var bra, som jag egentligen inte vill vara någon form av CSS vapourware lady. Jag visste Rutnät var det viktigt första gången jag läste den första spec. Jag hade ingen aning om hur min värnare av den specifikation som skulle förändra mitt liv, och tillåt mig att få arbeta med så många intressanta människor.

Läs Mer

Geri Coady

En av mina största framgångar i år var det release av min andra bok, Färg Tillgänglighet Arbetsflöden, utgiven av En Bok Isär. Jag är enormt tacksam för all möjlighet att prata om färg och hur det kan påverka människor i den digitala världen, och att skriva för En Bok Apart har länge varit en dröm för mig.

Läs Mer

Monica Dinculescu

Du kan berätta för jag hatar att skriva år i recensioner eftersom det är en riktigt, riktigt sent. Jag brukar hata att skryta om, och som jag absolut hatar inåtvänd och, i synnerhet, att jag alltid tror att jag är sämre (och det är bra). Men, det är oftast inte sant, och att skriva en årskrönika som tvingar mig att se awesome saker jag gjorde, så även om jag blev sämre, jag kan åtminstone lära sig från det. Det är hela poängen av post-mortems, eller hur?

Läs Mer

Sarah Drasner

Detta året har varit ett surrealistiskt för mig. Jag har haft år som varit särskilt svåra år som trendmässigt mer glatt, men 2017 var unik och bisarra eftersom jag kände en enorm skuld i min lycka.

Jag tror att detta kan ha varit året då jag hittade det mest personliga lycka, men jätten varning i allt var att titta på världen dela, titta på rasism, sexism och hat ökar, och se några riktiga skador som uppstår på människors liv runt om i världen.

Läs Mer

Brad Frost

Hela 2017, när folk frågade hur jag mådde, jag skulle säga “Bra…för saker jag inte kan kontrollera.” 2017 var en grov år på makro-nivå för alla, och jag fann mig själv att hantera tillståndet i världen i en rad olika sätt. Men på ett personligt plan, jag hade ett givande år fullt av mycket arbete, en hel del resor, och även några stora förändringar i livet.

Läs Mer

Geoff Graham

Det känns lite konstigt att min egen round-up, men vad som helst.

Jag har oftast satt upp mål för mig själv i början av varje år och följt upp dem någonstans mot slutet av året. Tyvärr, sista gången jag gjorde det högt var under 2014. Jag har varit ganska tyst om mina mål och allmänna livet uppdateringar sedan dess och det är verkligen inte brist på saker att skriva om. Så, jag ger hela denna reflektion sak ol’ college gå igen.

Läs Mer

Jeremy Keith

Jeremy publicerad 78 blogginlägg 2017 (eller 6,5 per månad som han beräknar det) och noterade hans personliga favoriter.

Läs Mer

Zach Leatherman

Jag hade en otroligt produktivt år för sida-projekt, lärande och blogg-inlägg—jag kan tillskriva nästan alla som återupptäckt tid och energi till att sluta mycket tidigt i år. Det har också varit fantastiskt att se min dotter växa och lära sig—hon fyllde två år och jag älskar verkligen att vara en pappa. Nu har vi vår egen hemliga handslag och det är min favorit sak.

Läs Mer

Ethan Marcotte

Och slutligen, en av de saker jag är mest stolt över är, tja, denna lilla hemsida, som jag inledde hastigt för drygt ett år sedan. Och under den sista helt och hållet-för-händelserikt år, jag har förvånat mig själv med hur mycket det hjälpte till att blogga igen. För medan världen har inte-så-lätt förargad, det kändes och känns—bra att sätta ord på en plats där jag kan skriva, tänka, och tinker, en plats som inte är , en plats som är min.

Läs Mer

Eric Meyer

Även om detta är inte så mycket en reflektion över det gångna året, Eric gjorde markera det nya året med en livestream redesign av sin personliga hemsida—den första uppdateringen av designen i 13 år.

Min viktigaste målet var att göra området, särskilt blogginlägg, mer lättläst och inbjudande. Jag tror att jag lyckats med det, och jag hoppas du håller med. Utformningen bör vara mer lyhörd-vänlig än innan, och jag tror att alla mina flex och grid använder är att successivt förbättras. Jag gör fortfarande behöver bli bättre på att optimera min användning av bilder, något som jag hoppas kunna börja arbeta på denna vecka.

Läs Mer

Dave Rupert

Min stora arbetsuppgift denna år var att bygga ett Mönster Bibliotek och det är spännande att se att arbeta början att rulla ut. Den mest glädjande aspekt är att se den ultimata Mönster Bibliotek avhandling visat ut: Hastighet. Sidorna laddas snabbare, CMS integrationer är snabbare, och vi kan lyckas vända ut nya produktion sidor inom en 1-dagars handläggningstid.

Läs Mer

David Walsh

David använde det nya året att tänka på och planera för kommande mål.

Varje tur i år är en ny möjlighet att börja om, sätta upp mål och förnya optimism om att tiden kan läka sår och kör oss till förändring och uppnå. För mig 2018 är min viktigaste året i en lång tid, 2018 behov för att fungera som en vändpunkt för den här bloggen och min karriär.

Läs Mer

Trent Walton

Dave, Reagan, och jag firade vår 10: e officiella år som Paravel. Förutom några kortare projekt, vi genomförde en storskalig mönster bibliotek och front-end-uppdateringen att rulla ut i faser i år. Vi har också njutit av att få i 6+ medarbetare/grupper för att hjälpa till med projekt när behovet har uppstått. Jag bet vi göra mer av detta i 2018—samarbeta med vänner har varit kul.

Läs Mer

CSS-Tricks

Tror vi skulle lämna in vår egen runda upp? Alla site stats-Chris gemensamt i detta inlägg, här ett fint sammanfattade åtgärder runt här 2017:

Vi var på en publicering roll om! Vi publicerade 595 inlägg, blåser bort förra året med endast 442, det tidigare rekordet. Vi publicerade också 50 sidor (dvs utdrag/video/almanac-poster) genom att slå 43 förra året. Visst, vi är i förmån för kvalitet framför kvantitet, men jag tror att detta är en sund publicering takt när vårt mål är att kunna läsa, i en mening, som en tidning.

Läs Mer