En oppsummering av 2017 Round-Ups

0
98

Denne uken markerte begynnelsen på et nytt år, og med det kom en slew av gode skrive-ups fra folk i vår bransje reflektere over det siste året. Vi tenkte det ville være fint å samle dem sammen for enkel referanse. Hvis du vet om noen andre som burde være på alles radar, vennligst skriv det i kommentarfeltet.

Nå på å runde opp av round-ups!

Rachel Andrew

Etter å ha vært på vandring i verden snakker om CSS nettet for nesten fem år, Grid til slutt sendt i nettlesere i 2017. Dette var bra, som jeg egentlig ikke ønsker å være noen form av CSS vapourware dame. Jeg visste at nettet var viktig første gang jeg leste den første spec. Jeg hadde ingen anelse om hvordan min championing av spesifikasjonen som skulle endre livet mitt, og tillate meg å få jobbe med så mange interessante mennesker.

Les Mer

Geri Coady

En av mine største prestasjoner dette året var utgivelsen av min andre bok, Farge Tilgjengelighet Arbeidsflyter, utgitt av En Bok fra Hverandre. Jeg er enormt takknemlig for alle mulighet til å snakke om farger og hvordan det kan påvirke folk i den digitale verden, og for å skrive En Bok Bortsett har lenge vært en drøm for meg.

Les Mer

Monica Dinculescu

Du kan si jeg hater å skrive året i vurderinger fordi dette er veldig, veldig sent. Jeg har en tendens til å hate skryt, og jeg absolutt hater innadvendt og, i særdeleshet, at jeg alltid tror jeg er dårlige (og det er fine). Men, det er som regel ikke sant, og å skrive et tilbakeblikk tvinger meg til å se den utrolige ting jeg gjorde, så selv om jeg gjorde ende opp med dårlige resultater, i det minste jeg kan lære av det. Det er det som er hele poenget med innlegget-mortems, ikke sant?

Les Mer

Sarah Drasner

Dette året har vært en surrealistisk for meg. Jeg har hatt årene som var spesielt tøff, år som trended mer muntert, men 2017 var unik og bisarre fordi jeg følte en enorm skyldfølelse i min lykke.

Jeg tror dette kan ha vært det året jeg funnet det mest personlig lykke, men den gigantiske forbeholdet i alt var å se verden deler, ser rasisme, sexisme og hat stige, og se på noen virkelige skader som er påløpt på folks liv over hele verden.

Les Mer

Brad Frost

Hele 2017, når folk spurte hvordan jeg hadde det, jeg vil si “Stor…for de tingene jeg ikke kan kontrollere.” 2017 var en grov år på et makro-nivå for alle, og jeg fant meg selv å takle den tilstand av verden i en rekke forskjellige måter. Men på et personlig nivå, jeg hadde et givende år fullt av mye arbeid, mye reising, og til og med noen store forandringer i livet.

Les Mer

Geoff Graham

Det føles like rart å ta med min egen round-up, men uansett.

Jeg har vanligvis sette mål for meg i starten av hvert år og følges opp på dem et sted mot slutten av året. Dessverre, den siste gangen jeg gjorde det ut høyt var i 2014. Jeg har vært ganske rolig om mine mål og generelle livet oppdateringer siden da, og det er absolutt ikke for mangelen av ting å skrive om. Så, jeg gir dette hele refleksjon ting ol’ college gå igjen.

Les Mer

Jeremy Keith

Jeremy publisert 78 blogginnlegg i 2017 (eller 6.5 per måned som han regner det), og bemerket hans personlige favoritter.

Les Mer

Zach Leatherman

Jeg hadde en utrolig produktiv år siden prosjekter, lærings -, og blogg-innlegg—jeg kan attributtet nesten alle som gjenoppdaget tid og energi til å slutte svært tidlig i året. Det er også blitt utrolig å se min datter vokse og lære—hun fylte to år, og jeg virkelig elsker å være en far. Vi har nå vår egen hemmelige håndtrykk og det er min favoritt-ting.

Les Mer

Ethan Marcotte

Og til slutt, en av de tingene jeg er mest stolt av er, vel, denne lille nettsiden, som jeg lanserte i all hast litt over et år siden. Og i løpet av de siste fullstendig-for-begivenhetsrikt år, har jeg overrasket meg selv med hvor mye det hjalp å være blogging igjen. Fordi mens verden er ikke så lett ulmende, det føltes og føles godt å sette ord på et sted hvor jeg kan skrive, tenke, og tinker, et sted som ikke er det , et sted som er mitt.

Les Mer

Eric Meyer

Mens dette er ikke så mye som en refleksjon over det siste året, Eric gjorde merke det nye året med en livestream redesign av sin personlige nettside—den første design oppdatering i 13 år.

Min core målet var å gjøre nettstedet, særlig blogginnlegg, mer lesbar og innbydende. Jeg tror jeg har oppnådd det, og jeg håper du er enig. Utformingen bør være mer lydhøre-vennlig enn før, og jeg tror alle mine flex og grid bruker er gradvis forbedret. Jeg gjør fortsatt behov for å bedre optimalisere min bruk av bilder, noe jeg håper å begynne å jobbe på denne uken.

Les Mer

Dave Rupert

Min store arbeid oppgave dette året var å bygge et Mønster Bibliotek, og det er spennende å se at arbeidet begynner å rulle ut. Det mest gledelige aspekt er å se den ultimate Mønster Bibliotek avhandlingen vist seg ut: Hastighet. Sidene lastes inn raskere, CMS integrasjoner er raskere, og vi kan lykkes med å slå ut ny produksjon sider innenfor en 1-dagers behandlingstid.

Les Mer

David Walsh

David brukte det nye året med å tenke på og tomten kommende mål.

Hver sving av året er en ny mulighet til å starte på nytt, sette seg mål, og fornye optimisme at tiden kan lege sår og drive oss til å endre og oppnå. For meg 2018 er min viktigste året i lang tid; 2018 behov for å tjene som et vendepunkt for denne bloggen og min karriere.

Les Mer

Trent Walton

Dave, Reagan, og jeg feiret vår 10. offisielle år som Paravel. I tillegg til noen kortere sikt prosjekter, vi tok en storskala mønster bibliotek og front-end-oppdateringen som er rullet ut i faser dette året. Vi har også hatt bringe i 6+ samarbeidspartnere/team for å hjelpe til med prosjekter når behovet har oppstått. Jeg vedder på at vi gjør mer av dette i 2018—samarbeider med venner har vært gøy.

Les Mer

CSS-Triks

Tror vi vil la våre egne round-up? Av alle site stats-Chris delt i dette innlegget, er dette en pent oppsummerte handling rundt her i 2017:

Vi var på et forlag roll skjønt! Vi publisert 595 innlegg, blåser bort siste år med bare 442, den forrige rekorden. Vi har også publisert 50 sider (dvs. utdrag/videoer/almanac oppføringer) slo 43 siste året. Absolutt, vi er i favør av kvalitet fremfor kvantitet, men jeg tror dette er en sunn publisering tempo når våre mål er å bli lest, i en forstand, som et magasin.

Les Mer