Een Round-Up van 2017 Round-Ups

0
121

Deze week was het begin van een nieuw jaar en een keur aan uitstekende schrijf-ups van mensen in onze industrie blik op het voorbije jaar. We dachten dat het leuk zou zijn om te compileren ze samen voor een eenvoudige referentie. Als u weet van anderen die moet op ieders radar, laat het in de comments.

Nu op naar de ronde van ronde-ups!

Rachel Andrew

Dat is zwerven door de wereld te praten over CSS Grid voor bijna vijf jaar, Raster eindelijk geleverd in browsers in 2017. Dit was goed, want ik wilde het niet echt om een soort van CSS vapourware dame. Ik wist Raster belangrijk was de eerste keer dat ik lees de eerste spec. Ik had geen idee hoe mijn verdediging van de specificatie zou mijn leven veranderen, en sta mij toe om te werken met zo veel interessante mensen.

Lees Meer

Geri Coady

Een van mijn grootste prestaties dit jaar was de release van mijn tweede boek, de Kleur van de Toegankelijkheid van werkprocessen, gepubliceerd door Een Boek uit Elkaar. Ik ben enorm dankbaar voor de gelegenheid om te praten over de kleur en hoe het van invloed kan zijn mensen in de digitale wereld, en het schrijven van Een Boek uit Elkaar is al lang een droom van mij.

Lees Meer

Monica Dinculescu

U kan vertellen, ik haat het schrijven van het jaar in de reviews, want dit is echt, echt te laat. Ik heb de neiging om haat te scheppen, en ik haat introspectief, en in het bijzonder denk ik altijd ik ben slecht presterende (en dat is prima). Dat is echter meestal niet het geval, en het schrijven van een terugblik op het jaar dwingt me om te zien de geweldige dingen die ik heb gedaan, dus zelfs als ik heb uiteindelijk het slecht doen, in ieder geval kan ik van leren. Dat is het hele punt van het post-mortems, toch?

Lees Meer

Sarah Drasner

Dit jaar is een surrealistische één voor mij. Ik heb jaren waren bijzonder moeilijke, jaren gestegen meer vrolijk, maar in 2017 is uniek en bizar, want ik voelde een enorme schuld in mijn geluk.

Ik denk dat dit misschien zijn het jaar vond ik de meest persoonlijke geluk, maar de reus addertje onder het gras, in alles was het kijken naar de wereld delen, het bekijken van racisme, seksisme en haat opstaan en zien wat echte schade die opgelopen op het leven van mensen over de hele wereld.

Lees Meer

Brad Frost

In 2017, wanneer mensen gevraagd hoe ik aan het doen was, ik zou zeggen: “Geweldig…voor de dingen waar ik controle over heb.” 2017 was een ruwe jaar op macro niveau voor iedereen, en ik vond mezelf omgaan met de toestand van de wereld in een aantal verschillende manieren. Maar op een persoonlijk niveau, ik had een lonende jaar vol van veel werken, veel reizen, en zelfs een aantal grote veranderingen.

Lees Meer

Geoff Graham

Het voelt een beetje raar om mijn eigen round-up, maar wat dan ook.

Ik heb meestal het stellen van doelen voor mezelf aan het begin van elk jaar en volgen ze ergens tegen het einde van het jaar. Helaas, de laatste keer heb ik dat hardop werd in 2014. Ik heb het vrij rustig over mijn doelen en algemene leven updates sindsdien, en het is zeker geen gebrek aan dingen om over te schrijven. Dus, ik ben het geven van dit hele reflectie ding de ol’ college gaan weer.

Lees Meer

Jeremy Keith

Jeremy gepubliceerd 78 blog posts in 2017 (of 6,5 per maand als hij berekent) en genoteerd zijn persoonlijke favorieten.

Lees Meer

Zach Schommelen Leatherman

Ik had een ongelooflijk productief jaar van de kant van projecten, leren en blog posts—ik kan het kenmerk van bijna alle herontdekt tijd en energie te stoppen heel vroeg in het jaar. Het is ook verbazingwekkend om te zien dat mijn dochter groeien en te leren—ze draaide twee van dit jaar en ik hou echt van een vader. We hebben nu onze eigen geheime handdruk en het is mijn favoriete ding.

Lees Meer

Ethan Marcotte

En tenslotte, één van de dingen waar ik het meest trots op is, nou, deze kleine website, welke ik gestart haastig iets meer dan een jaar geleden. En over de laatste volledig-te-bewogen jaar, heb ik verbaasde mezelf met hoeveel het geholpen om het bloggen weer. Want terwijl de wereld zijn niet-zo-licht smeulende, het voelde en voelt goed om woorden in een plaats waar ik kan schrijven, denken, en tinker, een plaats die niet , die is van mij.

Lees Meer

Eric Meyer

Hoewel dit niet zozeer een reflectie op het afgelopen jaar, Eric heeft mark het nieuwe jaar met een livestream van het herontwerp van zijn persoonlijke website—het eerste ontwerp update in 13 jaar.

Mijn core doel was om de site, in het bijzonder blog posts, beter leesbaar en uitnodigend. Ik denk dat ik dat bereikt, en ik hoop dat u hiermee akkoord gaat. Het ontwerp moet reageert-goed voor, en ik denk dat al mijn flex en grid gebruikt worden geleidelijk verbeterd. Ik moet nog beter te optimaliseren mijn gebruik van beelden, iets wat ik hoop te gaan werken aan deze week.

Lees Meer

Dave Rupert

Mijn grote taak het was dit jaar de bouw van een Bibliotheek met patronen en het is boeiend om te zien dat het werk begin te rollen. De meest bevredigende aspect is het zien van het uiteindelijke Patroon Bibliotheek proefschrift bewezen uit: Snelheid. Pagina ‘s laden sneller, CMS integraties zijn sneller en kunnen we succesvol blijken nieuwe productie-pagina’ s in een 1-dag service.

Lees Meer

David Walsh

David gebruikt het nieuwe jaar om na te denken over en de plot komende doelen.

Elke draai van het jaar is een nieuwe kans om opnieuw te beginnen, met het stellen van doelen en het vernieuwen van het optimisme die tijd kan het genezen van wonden en ons te veranderen en bereiken. Voor mij 2018 is mijn belangrijkste jaar in een lange tijd; 2018 moet dienen als een keerpunt voor deze blog en mijn carrière.

Lees Meer

Trent Walton

Dave, Reagan, en ik vierden onze 10e jaar als officiële Paravel. In aanvulling op wat kortere termijn projecten, zijn we begonnen met een grootschalige patroon bibliotheek en front-end-update uit te rollen in de fasen van dit jaar. We hebben ook genoten van het brengen in 6+ medewerkers/teams om te helpen met projecten als de noodzaak is ontstaan. Ik wed dat we nog meer van dit in 2018—samen met vrienden is leuk.

Lees Meer

CSS-Tricks

Denk dat we zouden vertrekken uit ons eigen round-up? Van alle website statistieken Chris gedeeld in deze post, is dit een mooi samengevat de actie rond hier in 2017:

We waren op een publicatie rollen maar! We gepubliceerd 595 berichten, waait weg vorig jaar met slechts 442, het vorige record. We hebben ook gepubliceerd 50 pagina ‘s (d.w.z. fragmenten/video’ s/almanak inzendingen) het verslaan van 43 vorig jaar. Zeker, we zijn in het voordeel van kwaliteit boven kwantiteit, maar ik denk dat dit een gezonde publiceren tempo als ons doel is om gelezen te worden, in een zin, zoals een tijdschrift.

Lees Meer