Takk (2017 Edition)

0
65

Så 2017 kommer til en avslutning, som vi gjør hvert år, la oss ta en tall-basert blikk tilbake på CSS-Triks. Og enda viktigere, tips vår kollektive lue til alle dere som kommer her og les nettstedet.

Vi virkelig tror på det stedet som et sted du komme og lese. Mens mye av folks erfaring med CSS-Triks er et sted som dukker opp i søkeresultatene for å finne svaret til noen web design/dev spørsmål (og det er kjempebra), en annen måte å oppleve nettstedet er å lese den som et magasin. Vi publisere en artikkel (eller et par) nesten hver dag, fra en rekke forfattere, med håp om at det er interessant og eksponerer oss alle sammen til nye ideer.

Ifølge Google Analytics, som vi har hatt installert og rapportert fra anonymt siden dag 1 rundt her, hadde vi 75 millioner sidevisninger dette året. Svært lite av CSS-Triks som gjør bruk av noen form for “enkelt side app” type tech, så det er ganske nøyaktig til folk som besøker og klikke seg rundt. Det er ned fra 77 millioner kroner i fjor. Jeg vil gjerne tro det er på grunn av ad-blokkere, som ofte blokkere Google Analytics, som er oppe i bruk for besøkende av CSS-Triks, men det er like sannsynlig at vi bare ned en smidge dette året. Øktene er også ned en smidge på 54 millioner, men Brukere stabil på 21 millioner kroner.

Vi var på et forlag rolle om! Vi publisert 595 innlegg, blåser bort siste år med bare 442, den forrige rekorden. Vi har også publisert 50 sider (dvs. utdrag/videoer/almanac oppføringer) slo 43 siste året. Absolutt, vi er i favør av kvalitet fremfor kvantitet, men jeg tror dette er en sunn publisering tempo når våre mål er å bli lest, i en forstand, som et magasin. Det har blitt mer klart for meg dette året. Vi produserer innhold med komplementære mål og ett av disse målene er at i et magasin. Vi håper siden er verdt å lese dag etter dag og uke etter uke. Den andre er at innholdet varer og er referenceable for mange år framover. Forhåpentligvis tenker på ting på den måten kan være en ledestjerne, balansering nyheter og referanse innhold, og samtidig unngå ting som er verken eller.

Jeg har alltid ønsket at det var en enkel måte å finne ut hva som er den mest populære artikler publisert dette året var, men jeg fortsatt ikke har en stor måten å gjøre det på. Topp 10 er dominert av vårt store guider, ting som våre Guider til Rutenett, Flexbox, SVG, og sentrering.

De top 10 utgjør om lag 15% av den totale trafikken, som er en massiv skive, men som etterlater 85% av trafikken som en del av “long tail”. Det er en tilfredsstillende tenkt når du er i det for langtransport som vi er. Ikke hver artikkel en stor topp 10 smash hit, men ikke bidra til lang hale, som er en mye større skive kollektivt uansett.

For den siste haug måneder, vi har vært ved hjelp av Algolia for søk. Min plan har bare 7 dager i analytics-retensjon, som er ikke nok data til å utsette store trender. Når man ser på en uke med data om, du kan se noen overraskende toppen vilkår som Reagerer, SVG, rutenett, flexbox, skrift -, kantlinje… en Annen ting som er klart er at on-site search er ganske viktig. Algolia rapporter ~15,000 spørsmål en dag. Jeg tror ikke at den representerer “brukeren skrev i en ting, og sendt det” fordi søket skjer i sanntid, slik at hvert tegn som skrives kan resultere i en spørring. Fortsatt, sannsynligvis hundrevis eller lav-tusenvis av søker en dag.

Jeg kommer til å konvertere oss tilbake til ved hjelp av Google-søk. Jeg tror Algolia er et fantastisk produkt, jeg kan bare ikke har utvikleren tid akkurat nå til å gi det arbeidet det er behov for.

Plasseringen av dere ser ut til å spre seg ut internasjonalt litt etter litt. Usa er ned til 22% av trafikken fra 23% og India tilbake til ned til 11% fra 12% (som betyr mer trafikk kom fra andre steder). De er den øverste 2, så det går med NORGE, Tyskland, Canada, Frankrike, Nederland, Polen, Russland, Brasil. Hva ville være virkelig interessante er å finne ut besøkende per innbygger. For eksempel, Singapore har en befolkning på 5,6 millioner og hadde 111,319 unike brukere, så du kan si om 2% av Singaporeans besøkte CSS-Triks siste året. Lols sannsynligvis ikke, men hei, det er hva back-of-the-serviett matematikk viser. Mens med 4,6 millioner unike besøkende fra USA i forhold til 323 millioner befolkningen betyr bare 1,5% har besøkt.

Vi fikk ca 10,000 nyhetsbrev abonnenter i år for en sum av 31,376. Det er omtrent en tredjedel av hele listen størrelse. Jeg elsker vårt nyhetsbrev. Jeg tror det har massevis av potensial, og er alltid verdt å lese. For å være helt ærlig hadde jeg liker å se på vårt nyhetsbrev abonnentnumre være høyere enn våre tilhengere, men det vil være en høy ås for å klatre.

Søk er opphavet til 86.6% av trafikken vi får. Direkte besøk og henvisning lenker resultere i en annen 5% hver. Sosiale medier bare 2.5%. Når jeg ser på som jeg minnes den uforholdsmessig store mengden energi brukt på det. Likevel, det er i overensstemmelse med våre mål om å være en publikasjon folk jevnlig lese og være en kilde til nyheter, så det føles verdt det.

Vi snakker om sosiale medier, vi rose lag 44.000 følger på siste året, igjen et forbløffende antall, men det var en år-over-år for de siste flere år. 71,900 liker på , bare stiger ca 3000, noe som ikke er dårlig vurderer vi gjør neppe noe i det hele tatt . Vekst er mye mer eksplosiv på YouTube. Vi på 40,123 abonnenter det fra 32,174 siste året, til tross for bare å poste en paultry 6 videoer.

Dette er en klassisk loop i hodet mitt: kanskje vi burde ha en dedikert sosiale medier person! Men selv deltidsansatte er dyrt… er det verdt det? Hvor mye mer potensial er det? Kunne de legge så mye verdi de betaler for seg? Hva annet kunne de gjøre? Og så er det spørsmål svirre rundt i hodet mitt så raskt ideen fizzles ut. Jeg antar jeg vil bare si at hvis den slags ting som interesserer deg, nå!

For en gang, mobile trafikken er faktisk opp. 6.2% dette året fra under 5% siste året. Bransjen, det er bunnen. CSS-Triks er bare rart på den måten. Mye av utviklere b søker ting på jobb, er ikke overraskende. Mindre enn 1% er tabletter. 30% av den mobile trafikken iphone.

Y ‘ all venstre om 5,040 kommentarer på nettstedet dette året, noe som er en smidge ned år over år fra de siste årene, men det faktisk føles betydelig opp for meg, siden vi har vært mye strengere på hva kommentarene vi publisere dette året. Jeg gjør det store flertallet av kommentarmoderering og jeg papirkurven mye mer enn jeg pleide. Noe som off-topic, frekk, eller uhensiktsmessig ikke se dagens lys. Jeg håper at ikke skremme deg bort fra å kommentere. Faktisk, jeg håper det oppfordrer til det. Noe on-topic og nyttig vil absolutt bli publisert og vil ikke være tapt i et hav av søppel.

Vi har hatt 20,238 folk bruke vårt kontaktskjema. Ikke bekymre deg, jeg elsker e-post.

Målet Anmeldelse

Dobbeltrom nyhetsbrev abonnenter. Vi fikk ikke dobbelt, men vi vokste med en tredje, som er ganske sterk. Spesielt siden vi gjorde lite eller ingenting for å fremme den. Vi sannsynligvis må gjøre en bedre jobb med å fremme det og det er noe incentivizing registreringer, spesielt siden det er en god måte å nå ut til folk.

Mer sammenkobling videoer. Ganske hardt mislykkes her. Det største hinderet er å planlegge flere mennesker sammen, kombinert med presset om å produsere noe som er verdt å se. Det er én ting for en audio podcast som ShopTalk hvor vi kan planlegge noen og bare chit-chat om tech. Det er en annen ting for å få noen til å koble sammen med deg, og egentlig gjøre live-koding. Det er fortsatt en god idé, er det bare behov for en mer alvorlig tidsbruk og leder. Og ærlig talt, sannsynligvis en sponsor, slik at det kan være verdt alles tid.

Opprettholde en det meste-daglig publisering av planen. Sjekk og sjekk! Dette er det første året vi har faktisk holdt en ærlig for gud planlegge, strukturert etter daglige innlegg. Vi vil være fremover med som sikkert.

Montere innhold i flere nyttige måter. Vi fikk en god start på dette med Veileder. Vi har ikke gjort et tonn med dem ennå, men vi har gitt oss selv en måte å bygge opp disse uten for mye arbeid, og jeg tror potensialet i dem er fantastisk.

Nye Mål

Publisere noe i et nytt format. Vi har mye å publisere makt rundt her med massevis av forfattere og en solid plattform. La oss bruke den til å utgi en bok eller noe bok-lignende.

Mer redaksjonelle syn. Riktignok, hva vi publiserte hver dag er litt tilfeldig. Det er ikke en forferdelig ting siden området har en nisje uansett, men jeg vil kalle det et godt mål for å utøve noen redaksjonelle veiledning til hva vi publiserer, og når. Betydningen igangkjøring og sauehold arbeid som er en god plass for dette nettstedet, og publiserer det med timing som gjør noen form for mening.

Interessant sponsing partnere. De mest givende og kraftig partnerskap mellom sponsorer og publikasjoner er de av gjensidig respekt og beundring. Det er massevis av bedrifter ut det jeg tror gjør en fantastisk jobb med å bygge hva den bygger på, og jeg ønsker å bygge relasjoner med dem for å fremme det de gjør. Og gjøre det tilbudet på en slik måte at vi er unikt i stand til å gjøre. Ta kontakt hvis du tror du er en del av selskapet.

Opprette en annen svært populær side. Det er bare et spørsmål om tid og tema. Jeg ønsker å finne minst en web-utvikling emne som virkelig kan bruke en sterk referanse side, og tilbringer en god del tid på å gjøre hva vi mener er en perfekt passform for at, med det mål for det er virkelig resonnere med utviklere.

Viktigst

Tusen takk, igjen, for å være en del av dette fellesskapet.

Se Pen Tekst Animasjon med CSS – takk skjermen! ved Nooray Yemon (@yemon) på CodePen.

SHARE
Previous articleTack (2017 Edition)
Next articleDanke (2017 Edition)