Dank U (2017 Edition)

0
97

Als 2017 tot een einde komt, als we het doen elk jaar, laten we even getallen op basis blik terug op CSS-Tricks. En nog belangrijker, tip ons collectieve hoed voor alle y ‘ all die hier komen en het lezen van de site.

We hebben echt doen denken aan de site als u ergens komen en te lezen. Terwijl veel mensen de ervaring met CSS-Tricks is een plek die wordt weergegeven in de zoekresultaten het antwoord te vinden op een aantal web design/dev vraag (en dat is geweldig), een andere manier om de ervaring van de site is te lezen als een tijdschrift. We publiceren een artikel (of een paar) bijna elke dag, uit een verscheidenheid van auteurs, met de hoop dat het interessant en stelt ons allemaal voor nieuwe ideeën.

Volgens Google Analytics, die we hebben geïnstalleerd en gerapporteerd door anoniem sinds dag 1 hier in de buurt, hadden we 75 miljoen paginaweergaves dit jaar. Zeer weinig van CSS-Tricks maakt gebruik van een soort van “enkele pagina-app” type tech, dus dat is vrij nauwkeurig te bezoeken en te klikken op rond. Het is van 77 miljoen vorig jaar. Ik zou graag denken dat het komt omdat van ad blockers, die vaak een blok van Google Analytics, zijn in gebruik voor de bezoekers van CSS-Tricks, maar het is net zo waarschijnlijk zijn we gewoon naar beneden een smidge dit jaar. De sessies zijn ook een smidge op 54 miljoen euro, maar de Gebruikers stabiel op 21 miljoen.

We waren op een publicatie rol hoor! We gepubliceerd 595 berichten, waait weg vorig jaar met slechts 442, het vorige record. We hebben ook gepubliceerd 50 pagina ‘s (d.w.z. fragmenten/video’ s/almanak inzendingen) het verslaan van 43 vorig jaar. Zeker, we zijn in het voordeel van kwaliteit boven kwantiteit, maar ik denk dat dit een gezonde publiceren tempo als ons doel is om gelezen te worden, in een zin, zoals een tijdschrift. Dat is duidelijker voor mij dit jaar. We produceren content met complementaire doelen en een van die doelen is dat van een magazine. We hopen dat de site is de moeite waard te lezen, dag na dag en week na week. De andere is dat de content duurt en is referenceable voor vele jaren te komen. Hopelijk denken van dingen die manier kan een leidende licht, de afweging van nieuws en verwijzing naar de inhoud, terwijl het vermijden van dingen die geen van beide.

Ik heb altijd wilde was er een makkelijke manier om erachter te komen wat de meest populaire artikelen die gepubliceerd zijn in dat jaar waren, maar ik heb nog steeds niet een geweldige manier om dat te doen. De top 10 wordt gedomineerd door de grote gidsen, dingen zoals onze Gidsen naar Raster, Flexbox, SVG en centreren.

Deze top 10 maken ongeveer 15% van het totale verkeer, dat is een enorme segment, maar dat laat 85% van het verkeer als deel van de “long tail”. Dat is een bevredigende gedachte toen je in het voor de lange termijn als we zijn. Niet elk artikel een enorme top 10 hit, maar draagt wel bij aan de lange staart, die een veel groter segment gezamenlijk toch.

Voor het laatste groepje van maanden, we hebben Algolia voor zoeken. Mijn plan slechts 7 dagen van google analytics te bewaren, en dat is niet genoeg gegevens bloot te leggen belangrijkste trends. Bij het kijken naar een week van gegevens, je kunt zien een aantal verrassende termen zoals Reageren, SVG, raster, flexbox, lettertype, rand… Nog een ding dat duidelijk is, is dat on-site search is heel belangrijk. Algolia rapporten ~15,000 zoekopdrachten per dag. Ik denk niet dat dat staat voor “de gebruiker heeft ingevoerd in een ding en ingediend” omdat het zoeken gebeurt in real-time, dus elk teken hebt getypt kan resulteren in een query. Nog steeds, waarschijnlijk honderden of lage-duizenden zoekopdrachten per dag.

Ik ga zetten ons terug naar het gebruik van Google search. Ik denk dat Algolia is een fantastisch product, maar ik heb niet de ontwikkelaar nu te geven van de werken die het nodig heeft.

De locatie van y ‘ all lijkt te verspreiden uit internationaal beetje bij beetje. De Verenigde Staten is 22% van het verkeer van 23% en van India tot 11% van 12% (in de betekenis van meer verkeer kwam van elders). Dat zijn de top 2, dan gaat het verenigd koninkrijk, Duitsland, Canada, Frankrijk, Nederland, oostenrijk, Polen, Rusland, Brazilië. Wat zou het echt interessant is om erachter te komen bezoekers per hoofd van de bevolking. Bijvoorbeeld, Singapore heeft een bevolking van 5,6 miljoen euro en had 111,319 unieke gebruikers, dus je zou kunnen zeggen dat ongeveer 2% van de Singaporezen bezocht CSS-Tricks vorig jaar. Lols waarschijnlijk niet, maar hey dat is wat de terug-van-de-servet wiskunde geeft. Overwegende dat met de 4,6 miljoen unieke bezoekers uit de VS vergeleken met de 323 miljoen inwoners betekent slechts 1,5% heeft bezocht.

We opgedaan over de 10.000 abonnees dit jaar voor een totaal van 31,376. Dat is ongeveer een derde van de hele lijst grootte. Ik hou van onze nieuwsbrief. Ik denk dat het heeft een hoop potentie en is altijd de moeite van het lezen waard. Om heel eerlijk te zijn zou ik graag zien dat onze nieuwsbrief abonnee van de nummers hoger dan onze volgers, maar dat zal een hoge heuvel te beklimmen.

Zoeken is de oorsprong van 86.6% van het verkeer dat we krijgen. Directe bezoeken en referral links resulteren in een andere 5% elk. Sociale media op slechts 2.5%. Wanneer ik kijk naar dat ik me herinnerde van de onevenredige hoeveelheid energie besteed aan het. Nog, het sluit aan bij onze doelstelling van een publicatie mensen regelmatig te lezen en een bron van nieuws, dus het voelt moeite waard.

Het spreken van de sociale media, wij steeg met 44.000 volgt op die van vorig jaar, opnieuw een waanzinnig aantal, maar het jaar-op-jaar voor de laatste paar jaren. 71,900 likes op , maar stijgt ongeveer 3.000 en dat is niet slecht gezien het feit dat we nauwelijks nog iets op . De groei is veel meer explosieven op YouTube. Wij bij 40,123 abonnees er van 32,174 vorig jaar, ondanks de slechts het plaatsen van een paultry 6 video ‘ s.

Dit is een klassiek loop in mijn hoofd: misschien moeten we er een speciaal social media persoon! Maar zelfs part-time medewerkers zijn duur… is het de moeite waard? Hoe veel meer potentieel is er? Kon ze voegen zo veel waarde betalen zij voor zichzelf? Wat kon ze doen? En dan komen de vragen dwarrelen rond in mijn hoofd dus snel het idee vervliegt. Ik denk dat ik maar gewoon zeggen als die soort van ding voor u van belang zijn, uit te reiken!

Voor een keer, mobiel verkeer is het eigenlijk. 6.2% dit jaar uit onder de 5% vorig jaar. Industrie-breed, dat is rock bottom. CSS-Tricks is gewoon raar op die manier. Veel ontwikkelaars b zoeken dingen op het werk, niet verwonderlijk. Minder dan 1% is van tabletten. 30% van het mobiele verkeer is iPhones.

Y ‘ all links over 5,040 commentaar op de site dit jaar, dat is een smidge jaar-op-jaar van de afgelopen jaren, maar het voelt eigenlijk aanzienlijk tot mij, want we hebben al veel strenger over welke reacties wij publiceren dit jaar. Ik doe het merendeel van het modereren en ik prullenmand veel meer dan ik gewend was. Alles dat off-topic, onbeleefd, of nutteloos, niet het licht zien van de dag. Ik hoop dat u niet bang je af van commentaar. In feite, ik hoop dat het stimuleert. Alles op het onderwerp en behulpzaam absoluut zal worden gepubliceerd en zal niet verloren gaan in een zee van rommel.

We hebben 20,238 mensen gebruik maken van ons contactformulier. Maak je geen zorgen, ik hou van e-mail.

Doel Review

Dubbele nieuwsbrief abonnees. We hadden niet het dubbele, maar we groeiden door een derde, die is behoorlijk sterk. Vooral omdat we eigenlijk weinig tot niets om het te promoten. We moeten waarschijnlijk een betere baan van het promoten en op een of andere manier te stimuleren aanmeldingen, vooral omdat het een goede manier om mensen te bereiken.

Meer paren video ‘ s. Vrij hard falen hier. Het grootste probleem is het plannen van meerdere mensen samen, gecombineerd met de druk van het produceren van iets de moeite waard te kijken. Het is één ding om een audio-podcast, zoals ShopTalk waar kunnen we de plannen van iemand en op slechts chit-chat over tech. Het is een ander ding om te vragen aan iemand te koppelen met u en in wezen doen live-coding. Het is nog steeds een goed idee, het moet gewoon een serieuze investering van tijd en leider. En eerlijk gezegd, waarschijnlijk een sponsor, zodat het kan de moeite waard voor iedereen de tijd.

Het handhaven van een-meestal-het dagelijks publiceren van plannen. Check en Check het! Dit is het eerste jaar dat we hebben gehouden van een eerlijk tot god te plannen, gestructureerd na de dagelijkse posten. We vooruit met dat zeker.

Monteren van de inhoud in meer handige manieren. We hebben een goede start op dit met Gidsen. We hebben het nog niet gedaan, een ton met hen nog niet, maar we hebben onszelf een manier om deze zonder al te veel moeite, en ik denk dat het potentieel in hen is fantastisch.

Nieuwe Doelen

Iets publiceren in een nieuw formaat. We hebben veel van het publiceren van de macht hier in de buurt met veel schrijvers en een solide platform. Laten we gebruik maken van het publiceren van een boek of iets book-achtige.

Meer redactionele visie. Toegegeven, wat we per dag gepubliceerd is een beetje willekeurig. Dat is niet een verschrikkelijke zaak, omdat de site heeft een niche in ieder geval, maar ik noem het voor een goed doel uit te oefenen een aantal redactionele begeleiding naar wat we publiceren en wanneer. Wat betekent de inbedrijfstelling en het herderlijke werk, dat is een goede pasvorm voor deze site en het publiceren van het met de timing die maakt een soort van gevoel.

Interessant sponsoring partners. De meest waardevolle en krachtige samenwerkingsverbanden tussen de opdrachtgevers en publicaties zijn die van wederzijds respect en bewondering. Er zijn tal van bedrijven die er zijn ik denk dat dit een geweldige baan van het opbouwen van wat het bouwen, en ik zou graag aan het smeden van relaties met hen te stimuleren in wat ze doen. En dat doen de promotie in een manier dat we in de unieke positie om te doen. Contact als u denkt dat een gedeelte van dat bedrijf.

Het maken van een andere zeer populaire pagina. Het is slechts een kwestie van tijd en onderwerp. Ik zou graag zien dat er in ten minste één web development onderwerp dat kon echt gebruik maken van een sterke referentie pagina en besteden veel tijd aan het maken van wat wij beschouwen als een perfecte pasvorm voor dat, met het doel van het echt te resoneren met de ontwikkelaars.

Vooral

Dank u, nogmaals, voor een deel van deze gemeenschap.

Zie de Pen Animatie met CSS – dank je scherm! door Nooray Yemon (@yemon) op CodePen.