2017 Ansatte Favoritter

0
134

Det har vært en veldig produktivt år for web-samfunnet, og som alle av oss her på CSS-Triks vandret rundt for å konferanser, les innlegg, og bygget prosjekter, det var noen høydepunkter av bidrag som virkelig stakk ut for oss. Hver av oss har plukket 5 ressurser som enten var den mest hjelpsomme, de mest unike, eller er ting du kanskje har gått glipp av, som vi mener er verdt å sjekke ut.

Sarah ‘ s Picks

Mirakel av Generatorer

Jeg er ganske like når noen tar et dypdykk på et bestemt emne, og gjør det godt. Jeg hadde den ære av å se Bodil Stokke gi denne talen på Frontend-Konferanse i Zürich, og det er så sjarmerende og underholdende som det er lærerikt.

Designer med Rutenett

Jen Simmons dekker status av CSS Rutenett, og hvordan arbeidet med det fra design, til utvikling. Jen er en mester i rutenett, og lab-delen av hennes side viser evne til dette mediet.

En oppdatering siden denne talen har kommet ut: Grid har også sendt i Microsoft Kanten.

Vue Apollo

Dette er mer som to ting jeg er interessert i er pakket inn i en enkelt ting. Guillaume Chau har gjort en god jobb med å skape en Apollo/GraphQL integrasjon for Vue, inkludert et par gode demoer for å utforske.

Koding Tog

Denne ressursen har vært ute for en stund, men Dan har nå en så stor samling som det er en flott tid å nevne det.

Koding Tog er små, halve time biter av tutorials – alt fra å lage en stjerne-feltet for å lære hvordan Nevrale Nettverk fungerer. Dan er en utrolig engasjerende og elskelig instruktør og gjør at du føler deg veldig velkommen når utforske nye konsepter.

Bevegelse i Design-Systemer

Val Hodet blir til hjertet av saken når det kommer til integrering bevegelse inn i en Design System eller Komponent Bibliotek.

Det kan være veldig tøft å kommunisere animasjon fordi du nødvendigvis må samarbeide mellom design og engineering. Val gir deg noen verktøy for å gjøre denne prosessen fungere godt.

Robin ‘ s Picks

Design-Systemer

Design-Systemer ved Alla Kholmatova var en av de beste design bøker jeg leste i 2017.

Det er en bok om hvordan å samarbeide med i et team og avslører at koden kvalitet er bare en del av å utforme gode systemer på internett. Boken handler ikke så mye om design så mye som det handler om å lære å kommunisere på tvers av store grupper mennesker, og hvordan vi bedre kan kommunisere med alle i en organisasjon.

Web-Typografi

En annen flott bok jeg leste dette året var Web-Typografi av Richard Rutter, denne gangen for å fokusere mye mer på forholdet mellom CSS og setteriet.

Min favoritt del av boken om er hvor Richard beskriver at web-typografi er fundamentalt forskjellig fra andre former for setteriet og krever en rekke nye ferdigheter. Det gjør det spennende å lese.

Lilla.pm

For de fleste av dette året har jeg vært fokus på å forbedre min UX og produkt design ferdigheter, og jeg må si at Lilla var mest nyttig verktøy for å organisere store mengder data og forskning. Jeg brukte det som et arkiv som er lagret ethvert dokument som jeg gjorde, hver Balsamiq trådramme og hi-fi Figma mockup jeg skapte alt på ett sted. Dette gjorde det så mye lettere å kommunisere med andre lag og forklare min tro på et prosjekt.

Figma

Dette året har jeg byttet til å bruke web-basert design verktøy Figma full tid. Det har vært så veldig nyttig fordi dagen min jobb arbeid krever samarbeid med dusinvis av ingeniører, produktsjefer og andre designere — så blir i stand til å raskt dele en mockup med dem og få tilbakemeldinger har eksponentielt forbedret min design koteletter. Plus, det minner meg om Fyrverkeri som er trolig en av de beste apps som noensinne er laget.

Inkwell

Dette året Hoefler & Co. utgitt Inkwell, en ny familie av skriftsnitt som etterligner et utvalg av håndskrift stiler og jeg kan ikke slutte å tenke på dem. Ett flott eksempel på bruk er på Chris’ blog hvor alle disse rare stiler bør ikke fungere i det hele tatt, men det er noe de bare gjør.

Chris’ Plukker

En Design System for Alle Amerikanere av Mina Markham

En masterclass i offentlige taler om du spør meg. Morsomme, personlige og rett på mål for den type arbeid som mange av oss gjør.

Forestillingen

Tanken er trolig den mest signifikante bit av den nye programvaren, har jeg byttet til dette året. Det er et notater-appen på det som er kjernen, og det er funksjonsrik i den forbindelse. En av mine favoritter funksjoner er at hver note er også en mappe, så du kan få så nestede som du liker med din organisasjon. Hvis du gir det en sjanse, jeg vedder på at du vil være i stand til å se hvordan det raskt kan erstatte mange andre apps.

Mest vesentlige for en liste som denne, er at den er bygget for web, men har også native apps på en rekke plattformer. Jeg tror 2017 var interessert i at vi begynte å virkelig føle en tilsløring mellom hva som er nett-og hva er plattformen innfødte. Jeg mistenker at det vil bli vanskeligere og vanskelig å si, og deretter med alle fordelene internett har iboende, det vil gjøre mindre og mindre sans for å bygge andre steder.

CSS

CSS hadde et banner år. CSS Rutenett, selvfølgelig, men vi fikk også font-visning starter til skipet, som er fantastisk til ytelse. Vi fikk landemerke velgere som :fokus-innenfor som viser seg å være forelder-velgere er ikke umulig. Vektor-grafikk har flyttet den vei inn i CSS med en samling av egenskaper, inkludert animasjon og bevegelse. Du kan si CSS har fått mer i stand og enklere. Jeg likte å skrive innlegg som dette, om en glidebryter som viser hvor langt du kan komme i CSS i disse dager.

RIP Firebug

Jeg synes det er hyggelig at Firebug hjemmeside er en hyllest, farvel, og kort historie til Firebug. Firebug la grunnlaget for det gode DevTools kunne være. Jeg er glad for at nettlesere har tatt dem i hus og slått dem i kraftstasjoner vi bruker nå, men det er all takk til Firebug.

Hvis jeg måtte velge den mest betydningsfulle tre ting som har laget web-utvikling plattformen den er i dag: 1) DevTooling, startet av Firebug 2) avtalen fra alle nettlesere som web-standarder nytte for alle, og faktisk være disiplinerte om anvendelse av at tenkning 3) Evergreen nettlesere.

PWAs

Jeg føler meg som Progressive Web Apps er i hovedsak god markedsføring for en samling av gode ideer som er til fordel for hvilken som helst nettside. Det er akkurat den saken Jason Grigsby gjør:

Det gjør det til et lett plukke for 2017. HTTPS! Service arbeidere for frakoblet vennlighet! Ytelse fokusert! Gjør disse ting, og bli belønnet med flere funksjoner som native apps nyte, som en posisjon på hjem-skjerm på mobile enheter. Blur dem linjer, y ‘ all! Selv om du ikke gjør alt på listen, er det store fordeler for hvert steg langs veien.

Geoff ‘ s Picks

CSS Rutenett

Dette kommer ikke som noen overraskelse, men det er absolutt verdt flere nevner. Rutenettet har virkelig styrket min kjærlighet for CSS. Ikke bare tar det mye av kompleksiteten ut av layout som brukes til å kreve kreativ bruk av flyet, viser og posisjonering, men det har tillatt meg å klippe CSS rammeverk helt ut av min arbeidsflyt. Jeg mener, det er at rammene er dårlig eller ikke burde brukes, men jeg personlig lente seg på dem for mye for sine grid-systemer. Det er ikke lenger tilfelle, og resultatet er en mindre avhengighet i min stack, og frihet til å skrive mer vanilje CSS.

Prototyping Verktøy

Robin allerede nevnt Figma og som er helt i tråd med hva jeg henviser til. Det syntes å være en eksplosjon av nyskaping i prototyping verktøy. Skisse, Figma, InVision og, ja, Adobe alle upped sine spill dette året og web-designere var den begunstigede. Disse verktøyene har åpnet opp har gjort det enklere å samarbeide med andre motiver, kritikk arbeid, få tilbakemelding fra kunde, og til slutt komme inn i nettleseren raskere. Jeg har aldri brukt mindre tid i grafisk design programvare, og det har vært kjempebra.

Her er en smakebit av hva jeg henviser til:

  • Innføring InVision Studio
  • Innføring Frihånd
  • Privat Deling i Skisse Cloud