Sett deg Selv Først: Hvorfor Selv-Kjærlighet og Tillit er den Ultimate Tilbehør

0
307

Tillit er ikke noe som alle er født med. Var jeg ikke – og det tok meg lang tid å utvikle den.

Å vokse opp med dårlig begrenset min visjon av hva jeg trodde var mulig, og gjort meg til å føle meg som noen mennesker bare var født smartere eller mer vakker, eller iboende vei til suksess, og jeg var ikke det.

Imidlertid, i hele mitt liv, jeg har opplevd utfordringer som jeg forstår nå var muligheter som har hjulpet til med å utvikle min tillit og bryte gjennom mine selv begrensende tro. Mens de vanskelighetene jeg har møtt i mitt personlige og profesjonelle liv var brutal, jeg har fått styrke, utholdenhet og en utrettelig tro på meg selv.

Kreditt: Heather Monahan

Jeg ble seksuelt trakassert på min første jobb ut av college. Mens sjefen min var støttende, ble han til slutt i stand til å endre situasjonen fordi sjefen hans var gjerningsmannen. Dette er vanskelig, nærmest uforanderlig tilstand sendte meg for å slutte i jobben min.

Kort tid etter møtte jeg eieren av en radiostasjon som tok en sjanse på meg. Jeg var ung, men han så at jeg var fast bestemt på å bevise meg selv som en verdifull, hardtarbeidende ansatte. Og det gjorde jeg. Ved å skille meg fra negativitet på min før jobb, jeg var i stand til å trives på min radio station rolle; og til slutt, ble jeg tilbudt en egenkapital partnerskap.

De mennesker du omgir deg med enten å løfte deg opp og støtte deg i å oppnå dine mål, eller holde deg tilbake. Jeg har lært at det er bedre å bokstavelig talt og i overført betydning brann de som holder deg tilbake i livet ditt. Ta ut folk i teamet som ikke løfte deg opp er lik for å fjerne et anker fra beinet. Nekter å kaste bort tid på negativitet vil være et spill veksler i ditt liv.

Å finne en mentor som har trodd på meg mer enn jeg trodde på meg selv var en del av denne katalysator. For mange år, jeg vil lene seg på min mentor for råd og veiledning, og som regel råd ville være å bare gå for det. Jeg forandret mitt perspektiv fra “hva hvis jeg mislykkes?” til “hva hvis jeg lykkes?” Mentorer kan bidra til å presse deg til å prøve ting som du har vært redd for. Journalføring om disse små gevinster kan bidra til å sette deg opp for større gevinster i din fremtid.

Lære å tolke et “nei” er et skritt nærmere å bli en “ja” har absolutt vært en del av min avansement strategi og har hjulpet meg til å styrke min egen selvtillit. Når jeg var yngre, en av min største frykt var å bli fortalt at “nei.” Over tid, men jeg innså at hvis jeg levde som dette, vil jeg aldri være i stand til å nå mitt fulle potensial, og bare “noe” som kunne stoppe meg var den jeg ga meg selv. Hvis jeg fortalte meg selv at jeg ikke kunne gjøre noe, så ville jeg sikkert mislykkes, men hvis jeg ga meg selv en sjanse, jeg ville være i stand til å avansere, pivot og finne en løsning.

Mens jeg la meg selv bli mobbet og plaget på arbeidsplassen for en tid, ble jeg til slutt innså at folk vil bare behandle deg slik at du tillater dem å. Dette var et avgjørende øyeblikk. Jeg bestemte meg for at verden ville se meg, på samme måte som jeg så meg selv. Jeg begynte å bruke ord til å beskrive meg selv på den måten jeg ønsket at andre skal se meg og erstattet selvironiske humor med myndiggjøring ordvalg som understreket min supermaktene. Viktigst av alt, jeg valgte ordene jeg brukte når jeg snakket til meg selv. I stedet for å slå meg opp hvis jeg ikke gjør et godt valg, eller hvis jeg mislyktes, jeg ga meg selv oppmuntring, forståelse og medfølelse.

Å gjøre denne endringen var avgjørende, og jeg begynte å tro på mine egne prestasjoner. Jo mer jeg støttet meg selv, er det mer jeg ikke tolerere andre som ikke støtter meg og respekterer meg på samme måte. Jeg skjønte snart at folk begynte å behandle meg annerledes. Jeg sluttet å be om unnskyldning for ting som i det siste jeg ville kaste en rask “beklager” ute etter. I stedet, for eksempel, hvis jeg holdt noen som venter, jeg takket dem for deres tålmodighet. Jeg bestemte meg for å endre måten at jeg behandlet og respektert meg selv og verden reagerte.

Til slutt, jeg stoppet å sammenligne meg selv til alle jeg trodde var en fordel over meg eller gjort mer penger enn det jeg gjorde. Jeg forsto at jeg ikke kunne sammenligne min kapittel en til sine kapittel 20, og at alle har sine egne problemer – som de sikkert ikke fremme med sine selfies på Instagram. Akseptere at jeg gjorde mitt beste i min egen situasjon og å holde fokus på meg endte denne sammenligningen spillet. Jeg bestemte meg for å fokusere på det jeg elsket om meg, hva jeg kunne feire om min vinner, og hva hadde jeg å være takknemlig for i det øyeblikket. Å holde en nattlig takknemlighet journal bidratt til å holde meg fokusert på alle de gode, heller enn på hva jeg hadde ennå ikke oppnådd.

På slutten av dagen, og tillit er det som gjorde utslaget for meg. Vi vil alle kjøre inn skurkene i våre liv, men det er opp til oss å bestemme hvordan vi reagerer på dem. Nøkkelen til å huske er at du er ikke den skurken i historien holder deg tilbake. Du er helt som kan redde dagen.

Om forfatteren: Heather Monahan er en arbeidsplass ekspert med over 20 års erfaring i salg og media. Heather er en sosial media influencer, keynote speaker, Glass Tak award mottaker og Pop Sukker bidragsyter. Som vi har sett i USA i Dag, Mas, Dow Jones, Raffineriet 29 og mer Heather er forpliktet til å fremme andre via sin nettside www.heathermonahan.com.

Redigert for kortfattethet og klarhet av Sammi Caramela.