Sætte dig Selv Først: Hvorfor Self-Kærlighed og Tillid er det Ultimative Tilbehør

0
2352

Tillid er ikke noget, der alle er født med. Jeg var ikke – og det tog mig lang tid at udvikle det.

Vokser op fattige begrænset min vision af, hvad jeg troede var muligt, og fik mig til at føle, at nogle mennesker er bare født smartere eller smukkere, eller sagens natur er bestemt til succes, og jeg var ikke.

Men hele mit liv, jeg har oplevet udfordringer, som jeg forstår nu var mulighed for at have hjulpet med at udvikle min tillid og bryde igennem min selv-begrænsende overbevisninger. Mens de prøvelser, jeg har mødt i mit personlige og professionelle liv var brutal, jeg har fået styrke, stædighed og en vedholdende tro på mig selv.

Kredit: Lyng Monahan

Jeg blev seksuelt chikaneret på mit første job ud af college. Mens min chef var støttende, han var i sidste ende ikke i stand til at ændre situationen, fordi hans chef var gerningsmanden. Dette vanskeligt, næsten uforanderlige situationen drevet mig til at forlade mit job.

Snart efter, jeg mødte ejeren af en radiostation, der tog en chance på mig. Jeg var ung, men han så, at jeg var fast besluttet på at bevise mig selv som et værdifuldt, hårdtarbejdende ansatte. Og det gjorde jeg. Ved at adskille mig selv fra den negativitet i mit tidligere job, var jeg i stand til at trives på min radio station rolle, og i sidste ende, blev jeg tilbudt en egenkapital partnerskab.

De mennesker, du omgiver dig med enten løfte dig op og støtte dig i at nå dine mål, eller holde dig tilbage. Jeg har lært, at det er bedre at bogstaveligt talt og i overført betydning brand dem, der holder dig tilbage i dit liv. Fjernelse af de mennesker på dit hold, som ikke løfte dig op svarer til at fjerne et anker fra dine ben. Nægter at spilde tid på negativitet vil være en game changer i dit liv.

At finde en mentor, som har troet på mig mere, end jeg troede på mig selv var en del af denne katalysator. I år, jeg ville læne på min mentor for rådgivning og retning, og typisk råd ville være at bare gå til den. Jeg har ændret mit perspektiv fra “hvad nu hvis jeg fejler?”, “hvad hvis det lykkes?” Mentorer kan hjælpe med at skubbe dig til at prøve ting, som du har været bange for. Dagbog om disse mindre gevinster kan hjælpe med at sætte dig op til større gevinster i din fremtid.

At lære at fortolke et nej som et skridt tættere på et “ja” har helt sikkert været en del af mit avancement strategi, og har hjulpet mig til at skærpe min egen selvtillid. Da jeg var yngre, en af min største frygt var at blive fortalt “nej”. Over tid, men jeg indså, at hvis jeg boede som denne, ville jeg aldrig være i stand til at nå mit fulde potentiale, og den eneste “nej”, der kunne stoppe mig var det jeg gav mig selv. Hvis jeg fortalte mig selv, at jeg ikke kunne gøre noget, så ville jeg helt sikkert ikke, men hvis jeg gav mig selv et skud, jeg vil være i stand til at fremme, pivot og finde en løsning.

Mens jeg lade mig selv blive mobbet og truet på arbejdspladsen for en tid, jeg har efterhånden indset, at folk kun vil behandle dig på den måde, at du giver dem mulighed for at. Dette var et afgørende øjeblik. Jeg besluttede, at verden ville se mig på samme måde, at jeg så mig selv. Jeg er begyndt at bruge ord til at beskrive mig selv på den måde, at jeg ville have andre til at se mig og erstattet selvforklejnende humor og at give ordet valg, der blev fremhævet, at min supermagter. Vigtigst er det, jeg har valgt de ord, jeg brugte, når jeg talte til mig selv. I stedet for at slå mig, hvis jeg ikke kan gøre et godt valg, eller hvis jeg fejlede, jeg gav mig selv opmuntring, forståelse og medfølelse.

Hvis du foretager denne ændring var afgørende, og jeg begyndte at tro på mine egne resultater. Jo mere jeg støttede mig, jo mere jeg ikke tolerere andre, der ikke støtte mig eller respekterer mig på samme måde. Jeg indså hurtigt, at folk begyndte at behandle mig anderledes. Jeg stoppede med at undskylde for ting, der tidligere ville jeg smide en hurtig “ked af det” derude for. I stedet for, for eksempel, hvis jeg holdt nogen venter jeg takkede dem for deres tålmodighed. Jeg besluttede at ændre den måde, at jeg behandlet og respekteret mig selv og den verden reagerede.

Endelig, jeg holdt op med at sammenligne mig selv, at alle troede jeg var en fordel i forhold til mig eller gjort flere penge, end jeg gjorde. Jeg forstod, at jeg ikke kunne sammenligne mit kapitel til deres kapitel 20, og at alle har deres egne problemer – hvilket de bestemt ikke fremme med deres selfies på Instagram. At acceptere, at jeg gør mit bedste i min egen situation og at holde fokus på mig, endte denne sammenligning spil. Jeg besluttede at fokusere på, hvad jeg elskede ved mig, hvad jeg kunne fejre min vinder, og hvad jeg skulle være taknemmelig for i det øjeblik. At holde en natlig taknemmelighed tidende var med til at holde mig fokuseret på alt det gode, snarere end på, hvad jeg havde endnu ikke nået.

Ved slutningen af dagen, tillid er hvad der har gjort forskellen for mig. Vi vil alle løbe ind skurke i vores liv, men det er op til os at beslutte, hvordan vi reagerer på dem. Det vigtigste at huske er, at du er ikke den skurk i din historie holder dig tilbage. Du er den helt, der kan redde dagen.

Om forfatteren: Lyng Monahan er en arbejdsplads, ekspert med over 20 års erfaring i salg og medier. Lyng er et socialt medie indflydelsesrige, keynote speaker, Glas Loft prismodtageren og Pop Sukker bidragyder. Som det ses i USA i Dag, Travlhed, Dow Jones, Raffinaderi 29 og mere Lyng er forpligtet til at fremme andre via hendes hjemmeside www.heathermonahan.com.

Redigeret for korthed og klarhed af Sammi Caramela.