Microsoft 365 Fakturering Kunne Være den Lille Værktøj, Du har Brug for

0
330

Microsoft Fakturering aktier, der cross-platform religion i centrum af virksomheden, som den virker på Windows, web, Android og iOS. / Kredit: Microsoft

At få betalt til tiden, er ofte en af de smerter point for enhver virksomhed. Sporing hvem der skylder dig penge, følge op på ubetalte fakturaer, og at sikre, at alt er i balance korrekt er afgørende for at holde skibet sejlende glat.

Ikke én til at forlade en software løsning alene, Microsoft er den seneste til at hoppe i med sit eget værktøj som en del af den seneste udviklingen af tjenester i Microsoft 365 og Office 365.

Microsoft Fakturering er en del af virksomhedens business-suite, både rettet mod de små og mellemstore virksomheder og enterprise-forretning. Det er et stykke af initiativet for at få Microsoft-tjenester på sædet af den forretningsmæssige erfaring med Office, Windows 10 og mobile services som de vigtigste værktøjer.

Editor ‘ s note: på Udkig efter information om regnskab software til din virksomhed? Brug spørgeskemaet nedenfor, og vores sælger partnere vil kontakte dig for at give dig de oplysninger og citater, du har brug for:

buyerzone widget

Fakturering er en af de universelle forsøg for virksomheder. Leverandører har ofte deres egen formatering krav, og en person eller et team, der skal lægge sig til at bo på toppen af penge flow.

Microsoft Fakturering er en lys og moderne tilgang, der integrerer problemfrit med løsninger, såsom PayPal, og QuickBooks og giver brugerne mulighed for at acceptere og behandle betalinger online. Ud over at hjælpe brugere med at oprette og sende PDF-fakturaer på farten, Microsoft Fakturering har en indbygget workflow (for tracking skøn, fakturaer, betalinger osv.) det er let at bruge, selv på mobile enheder.

Den mobile home skærmen til Microsoft Fakturering viser en nyttig på-et overblik, der bryder ned dollar beløb, der er faktureret af indeværende år og indeværende måned. Det viser også det samlede beløb for udestående og forfaldne fakturaer samt antallet af skøn og faktura udkast i øjeblikket. Fra hjemmet Microsoft Fakturering skærmen, brugerne kan bore ned og se, hvem de forfaldne faktura lovovertrædere er, hvor langt forfaldne de er, og hvor mange penge, de skylder. Plus, da denne app integrerer med andre Business-Center apps, som Outlook Customer Manager (en let CRM-produkt), og det er nemt at få adgang til kundens historie, arbejdsgange, noter og kommunikation på ét sted.

Der er andre web-baserede (og mobil-venlig), apps til fakturering, og mange af, som er overkommelige, men den reelle værdi, som Microsoft Fakturering bringer til bordet er integration med andre stort set brugt Microsoft-produkter. Som Microsoft fortsætter med at bygge den Business-Center familie af apps og samle ting som product management, e-mail marketing og mobile device management, funktioner som Fakturering, vil blive mere og mere værdifuldt for små og mellemstore virksomheder.

Microsoft Fakturering er en del af virksomhedens overordnede strategi om at være den produktivitet, der er knudepunkt for din virksomheds behov. Dette omfatter funktioner såsom Microsoft Bookinger og Slap konkurrent Microsoft-team.

Fakturering software er tilgængelig for abonnenter med et Office 365-Business Premium og Microsoft 365 Business abonnenter.