Hvordan til at Ændre Bing som Standard i Cortana

0
729

Kredit: ymgerman/Shutterstock

Cortana er en stor kunstig intelligent (AI) assistant er designet til at hjælpe dig med at kontrollere din Windows-10 computeren, eller søg på nettet. Det virker med stemmekommandoer eller, som du skriver. Men for at søge på nettet, Cortana er hardwired til at søgning ved hjælp af Microsoft ‘ s egen søgemaskine, Bing. Det er også nødvendigt at standard til virksomhedens foretrukne browser, Microsoft Kant. Microsoft hævder, at det er så Cortana kan levere personlige søgeresultater i en ende-til-ende-miljø.

Ikke alle elsker Kant eller Bing. Hvis du foretrækker at bruge andre værktøjer, såsom Google, Firefox eller Yahoo, der er i øjeblikket ingen nem måde at gøre Cortana få adgang til dem uden at slå AI. Der er nogle måder at gøre Cortana trække op søgeresultater fra andre søgemaskiner og web-browsere, hvis du ved hvor de skal lede.

Desværre, dette er ikke en perfekt løsning. Cortana vil stadig give dig en indledende voice svar ved hjælp af oplysninger, der findes på Bing. Men, ved at følge trinene nedenfor, kan du ændre indstillingerne, så der udvidet søgning resultater komme fra dine foretrukne søgemaskiner. Du kan endda have dem åbne i dit standard-web-browser, snarere end Microsoft Kant.

Download den seneste browser efter eget valg. Derefter, Windows 10 Indstillinger, skal du gå til Apps – > Standard-Apps. Vælg dit standard-web-browser til Google Chrome, Mozilla Firefox eller hvad du foretrækker.

Da Cortana vil åbne alle søgeresultater Microsoft Kant, på trods af din standard browser der noget andet, du har brug for at aflede denne handling. Kant Deflektor er et gratis program, der omdirigerer Windows for at åbne din standardbrowser, når den forsøger at åbne Kant.

Når du gør det, så Cortana kan kun få adgang til din standard browser, vil det stadig søge med Bing. Chrometana er en gratis udvidelse i Chrome, der, svarende til Kant Deflektor, vil omdirigere Cortana fra Bing til enten Google, Yahoo eller DuckDuckGo. Du kan vælge at omdirigere alle Bing søgninger på din foretrukne søgemaskine, ikke bare dem fra Cortana.

Du kan finde og downloade disse udvidelser til Firefox ‘ s Add-ons side. De vil omdirigere Bing søgninger på Firefox til de respektive søgemaskiner.