Fra Landlige Røtter til en Vellykket forretningsmann

0
228

Kreditt: Firehouse Subs

Jeg har håpet på å være en vellykket bedriftseier siden barndommen. Vokste opp som den yngste av fire gutter i landlige ozark-fjellenes av Arkansas, jeg lærte verdien av hardt arbeid og besluttsomhet fra å se mine foreldre gjør en levende i landbruk og industri.

Til tross for å ha lite formell utdanning, sørget de for mine brødre og meg med best mulig pleie og omsorg. Mens vi kan ikke ha hatt mye økonomisk, inkludert uten innlagt vann i mine tidlige år, tror jeg at det kommer fra en så ydmyk miljøet har virket positivt på livet. Kanalisering mamma og pappa er arbeidsmoral som en stiftelse, jeg visste at hvis jeg ønsket å lykkes, var det opp til meg å kartlegge mine kurs.

På 14, jeg begynte å jobbe som en oppvaskmaskin i en restaurant, klatre meg oppover i rekkene gjennom videregående skole. Min kjærlighet for kundeservice inspirert min lidenskap for restaurant-bransjen. Jeg var den første personen i familien min for å gå på college, som jeg tillegger mine foreldre og den tillit de innpodet i meg. På den tiden, gjennom vilje og disiplin, jeg var på skolen hele tiden mens du arbeider over 40 timer i uken administrere en lokal fast food-restaurant.

Etter eksamen, jeg har akseptert en stilling som en franchise business konsulent. For de neste 20 år, jobbet jeg med selskaper som Dairy Queen, IHOP og Pappa Murphy ‘ s Pizza, støtte for sine franchisetakere. Det ble en integrert del av min utvikling i bransjen og har hjulpet meg med å skaffe seg et arsenal av ferdigheter, men jeg følte likevel at jeg trengte mer. Så, jeg bestemte meg for å gå tilbake til skolen og få min master i business administration. Det var ikke en enkel avgjørelse, men jeg visste at jeg kan oppnå mine mål uavhengig av min frykt og tvil.

I 2009, etter 20 år i restauranten franchising industri, Firehouse Subs nærmet meg med visjon om å utvikle merkevaren tilstedeværelse i Utah området. De spurte om jeg ville ta på seg rollen av området representant. På den tiden, jeg visste ikke mye om Firehouse Subs, så min kone Connie og jeg brukte litt tid på å besøke ulike steder, prøver å finne ut hva det var alt om.

Det tok ikke lang tid på å innse dette var en merkevare vi kan tro på. Vi umiddelbart koblet med grunnleggelsen familie er brannmann arven, den distinkte kvalitet og mettende smaken av maten, og den oppriktighet som merkevare serverer samfunn gjennom sin non-profit, Firehouse Subs Public Safety Foundation. Maten alene var nok til å overbevise oss, men grunnlaget fått oss til å falle i kjærlighet. Dens oppgave å finansiere første responders gjenklang hos oss og gjorde det lett for meg å akseptere tilbudet.

I 2011, to år etter at de tilbyr, Connie og jeg åpnet vår første restaurant i Midvale, Utah og har bare så tilbake for å se hvor langt vi har kommet.

Etter at han begynte i the Firehouse Subs team, jeg har hatt mange muligheter til å støtte og tjene mitt lokalsamfunn. Ikke bare har jeg vært i stand til å bruke mine egne erfaringer til å hjelpe og veilede nye restaurant eiere, men jeg har hjulpet Firehouse Subs Public Safety Foundation i å donere mer enn $545,000 verdt av livreddende utstyr tilskudd til Utah og Idaho første responders og offentlig sikkerhet organisasjoner.

Jeg kan ikke vente med å se fremgangen vi vil fortsette med å gjøre, og jeg gleder meg til å se hvor fremtiden tar Firehouse Subs. På grunn av restaurant bransjen, har jeg opprettet en sti hvor jeg kan forbedre mine ferdigheter og dra nytte av min kjærlighet til kundeservice.

Til tross for mine suksesser, på min kjerne, jeg er fortsatt som ung gutt som bor i ozark-fjellenes med store drømmer. Jeg håper jeg kan hjelpe så mange mennesker langs veien i å se at uansett hvor du kommer fra, det er mulig å lykkes. Det vil sannsynligvis ikke være lett, og sjelden vil være rask, men med besluttsomhet, det kan skje.

Om forfatteren: Randy Judd er området representant for Firehouse Subs i Utah og Idaho markeder, samt en franchisetaker.