Fra Landlige Rødder til en Vellykket Business Mand

0
348

Kredit: Firehouse Subs

Jeg har stræbt efter at være en succesfuld virksomhed ejer siden barndommen. Voksede op som den yngste af fire drenge i landdistrikterne Ozarks af Arkansas, jeg lærte værdien af hårdt arbejde og beslutsomhed fra at se mine forældre gøre en levende i landbrug og fremstilling.

På trods af at have lidt formel uddannelse, de gav mine brødre og mig med den bedst mulige pleje. Samtidig kan vi ikke havde meget økonomisk, herunder ingen rindende vand i mine tidlige år, tror jeg, der kommer fra sådan en ydmyg miljø har haft en positiv indflydelse på mit liv. Kanalisere min mor og far ‘ s arbejdsetik, som et fundament, jeg vidste, at hvis jeg ønskede at lykkes, var det op til mig at kortlægge mit kursus.

På 14, jeg begyndte at arbejde som opvasker på en restaurant, klatring min vej op i graderne gennem high school. Min kærlighed til kundeservice inspireret af min passion for restaurationsbranchen. Jeg var den første person i min familie at deltage i college, hvor jeg attribut til mine forældre, og den tillid, som er indpodet i mig. På det tidspunkt, gennem beslutsomhed og disciplin, jeg gik på skolen på fuld tid, mens du arbejder over 40 timer om ugen på at administrere en lokal fast food restaurant.

Efter endt uddannelse, jeg accepterede en position som en franchise-business konsulent. For de næste 20 år, jeg har arbejdet med virksomheder som Dairy Queen, IHOP og Papa Murphy ‘ s Pizza, og støtter deres franchisetagere. Det var en integreret del af min udvikling i branchen og har hjulpet mig med at tilegne sig et arsenal af evner, men jeg stadig følte, at jeg havde brug for mere. Så jeg besluttede at gå tilbage til skolen og få min master i business administration. Det var ikke en let beslutning, men jeg vidste, at jeg kunne nå mine mål, uanset min frygt og tvivl.

I 2009, efter 20 år i restaurant franchising industri, Firehouse Subs henvendte sig til mig med visionen om at udvikle brandets tilstedeværelse i Utah område. De spurgte, om jeg ville påtage sig den rolle område repræsentant. På det tidspunkt vidste jeg ikke meget om Firehouse Subs, så min kone Connie og jeg brugte lidt tid på at besøge forskellige steder, forsøger at finde ud af, hvad det hele handlede om.

Det ikke tage os lang tid at indse dette var et mærke vi kan tro på. Vi straks i forbindelse med den stiftende families brandmand kulturarv, den tydelige kvalitet og solid smag af maden, og den oprigtighed som brand serverer fællesskaber gennem dets non-profit -, Firehouse Subs Offentlige Sikkerhed Fundament. Maden alene var nok til at overbevise os om, men grundlaget fik os til at falde i kærlighed. Dens mission til at finansiere første respondenter genklang hos os, og gjorde det let for mig at acceptere tilbuddet.

I 2011, to år efter at tilbuddet, Connie og jeg åbnede vores første restaurant i Midvale Utah og har kun kiggede tilbage for at se, hvor langt vi er kommet.

Siden han kom til Firehouse Subs team, har jeg haft mange muligheder for at understøtte og tjene min lokale fællesskaber. Ikke alene har jeg været i stand til at bruge mine egne erfaringer til at hjælpe og vejlede nye restaurant-ejere, men jeg har hjulpet Firehouse Subs Offentlige Sikkerhed Fundament i at donere mere end $545,000 værd af redningsmidler tilskud til Utah og Idaho første responders og den offentlige sikkerhed organisationer.

Jeg kan ikke vente med at se de fremskridt, vi vil fortsætte med at gøre, og jeg ser frem til at se, hvor fremtiden tager Firehouse Subs. På grund af restaurant branchen, jeg har skabt en vej, hvor jeg kan finpudse mine evner og udnytte min kærlighed til kundeservice.

På trods af min succeser, i min kerne, er jeg stadig, at unge dreng, der bor i Ozarks med store drømme. Jeg håber, at jeg kan hjælpe så mange mennesker langs den måde at se, at uanset hvor du kommer fra, succes er opnåeligt. Det vil sandsynligvis ikke være let, og sjældent vil være hurtig; men med beslutsomhed, kan det ske.

Om forfatteren: Randy Judd er det område, repræsentant for Firehouse Subs i Utah og Idaho markeder, samt en franchisetager.