4 Tips for Ledere, der Arbejder Med et Nyt Team

0
728

Kredit: nd3000/Shutterstock

Når du starter en ny ledelse position, du føler dig måske konfliktfyldt. Det kan være skræmmende at oprette din autoritet blandt de medarbejdere, du aldrig har arbejdet med før, eller ikke kender meget godt.

Hvis du ønsker dit team til at stole på og respektere dig, er du nødt til at opbygge en professionel relation med dem, at lære om deres interesser og behov som arbejdstagere. Uanset om du er i en ny rolle på din eksisterende virksomhed eller deltage i et nyt selskab helt, her er fire tips til administration af et nyt hold fra Vip Sandhir, CEO og grundlægger af HighGround.

Komme til at kende dine medarbejdere individuelt og lære om deres styrker, svagheder, mål og prioriteringer. Gør dig fortrolig med dit nye hold med en-til-en møder, så du kan forstå, hvordan man bedst til at håndtere dem.

“Ved at planlægge hyppige møder med medarbejdere, ledere viser sig, at de bekymrer sig om deres udvikling,” siger Sandhir. “Plus, det giver ledere mulighed for at kommunikere ændringer, således at hele holdet arbejder mod fælles mål.”

Feedback giver arbejdstagerne mulighed for at forstå, hvad der forventes af dem, hvad de gør godt og hvad de skal arbejde med. Mens processen kan være skræmmende for dine medarbejdere, som en manager, kan du afhjælpe spændinger, ved at lytte til dit team ‘ s præferencer.

“Tilpasse, hvordan du kan levere feedback baseret på medarbejdernes behov,” sagde Sandhir. “Under disse samtaler, ledere bør også bestemme, hvordan hver enkelt medarbejder foretrækker at modtage feedback og tilpasse deres ledelsesstil i overensstemmelse hermed.”

Når du giver feedback, sørg for, at hver enkelt ved, at du har deres bedste interesser i tankerne, både fagligt og personligt. Dette vil gøre dem mere indsigtsfulde og tilskynde dem til at dele deres egne feedback.

“Giv medarbejderne mulighed for at give ærlig feedback på ledernes performance, så de kan naturligvis korrekt, hvor det er nødvendigt,” sagde Sandhir.

Han anbefalede at stille spørgsmål om deres ønsker og behov fra virksomhed, problemer, de møder, deres arbejdsbyrde, osv. til at indlede en samtale.

“Fungere som coach i stedet for en diktator til at sikre, at vores medarbejdere føler sig trygge ved at give feedback om deres egen præstation, såvel som din egen udvikling som deres vejleder,” tilføjede han.

Åben kommunikation avler nye ideer og samarbejde, som er afgørende for alle hold. Hver person skal føle, at de har en stemme i den virksomhed, uanset deres position.

“Det er et vigtigt skridt i retning af at etablere, at den nye manager er simpelthen ikke en tugtemester, men en fortaler for team-medlemmernes faglige udvikling og vækst,” sagde Sandhir.

Som en ny manager, skal du måske føler sig afskrækket af eventuelle mangler eller komplikationer, du står over for off the bat, men det er vigtigt at anerkende, at eventuelle problemer, der opstår og arbejde med dit team til at løse dem.

“Ideelt set, er ledere, der ikke kommer i situationer, hvor de er blindsided af alvorlige problemer,” sagde Sandhir. “Men hvis de er uventet konfronteret med problemer på et hold, de kan faktisk være en fordel. Nye ledere ankommer med en ren tavle og kan spørge ærlige spørgsmål om spørgsmål.”

Vær ikke bange for at henvende sig til dine medarbejdere for støtte eller vejledning. Du er et team, efter at alle.