“Starta Något”: Weebly VD-Andelar E-Handel Start Tips för 2014

0
353

Weebly, ett populärt verktyg för att bygga hemsida, uppmuntrar företagare att “starta något” nytt och fräscht. / Kredit: Weebly.com

Är ditt nyårslöfte att starta din egen verksamhet? Med holiday rush och säsongsbetonade specialiteter som kommer till ett slut, detta kan vara den perfekta tiden på året för att planera och starta en ny start. Weebly, en populär webbplats verktyg för att bygga, har varit att uppmuntra entreprenörer att göra just detta med sin “Starta Något” – kampanj.

“Weebly har alltid varit fokuserad på entreprenören”, sade David Rusenko, VD på Weebly. “Vi är utmanande för människor att starta något nytt i det nya året.

I November, Weebly meddelade att det skulle vara att lägga till en integrerad e-handelsplattform till dess uppsättning av Web-design-verktyg, för att göra det lättare för den genomsnittlige företagaren att utforma och sätta upp en egen online skyltfönster. Baserat på Rusenko råd, här är tre snabba start tips för personer som vill starta en e-handel i 2014: [Hur man Startar ett Online-Företag]

Att vara unik. Till skillnad från de massproducerade lager säljs av storskalig e-handel återförsäljare som Amazon.com de produkter av mindre handlarna är ofta unika och kan verkligen vädja till konsumenterna. Ny e-handel företagare är det viktigt att du har en produkt med hög kvalitet som är annorlunda och bättre än vad som redan finns.

Utforma en bra hemsida. Med en ren, lätt att navigera webbplats för ditt företag är avgörande för att locka kunder. Optimera din webbplats för mobil access, lägga till SEO-taggar för att öka din ranking och ha en anpassad design och layout kommer att göra din webbplats mer tillgänglig, tilltalande och användarvänlig.

Marknadsföra ditt företag. När du har en bra produkt och hemsida, behöver du marknadsföra ditt företag att sprida ordet och få kunder. Marknadsföring behöver inte vara dyr, antingen — en stark närvaro i sociala medier och word of mouth från nöjda kunder gå en lång väg.

“Nästan alla som vill skapa något, de bara inte inse att det är möjligt,” Rusenko sagt. “Nu är det dags att få en ny idé från marken för att förändra ditt liv till det positiva.”

Ursprungligen publicerad på BusinessNewsDaily.