Min Iværksætter Rejse i personaleydelser Industri

0
434

Kredit: David Reid

Min iværksætter rejse, der begyndte som en gruppe salgsrepræsentant for et livsforsikringsselskab. Jeg nåede at arbejde som en sundheds forsikring mægler i mange år. I løbet af denne tid, jeg begyndte at finde måder, hvorpå teknologi kan hjælpe mig med at blive mere effektive og produktive, når de arbejder i personaleydelser og gruppe forsikringsbranchen.

Da jeg startede min karriere, og jeg var fast besluttet på at arbejde mig op i en hurtig måde. Dette bragte udfordringer, som der er fine linjer mellem venner, kolleger, mentorer og konkurrenter i erhvervslivet. Jeg indså hurtigt, at forholdet var afgørende for min succes.

Snarere end at tage kortsigtede gevinster på bekostning af langsigtede relationer, valgte jeg at fokusere på min lange spil. Jeg har lavet nogle ikke at gøre fjender, eller for at brænde broer. En konkurrent, der i dag kan være en allieret i fremtiden.

Jeg arbejdede for Lincoln National Corporation for en kort periode, som en fordel manager, og senere blev en konsulent og agent for Kor Fordele Management, der er en førende udbyder i Minneapolis/St. Paul markedsplads. Derefter gik jeg videre til at blive en vicepræsident og partner i Kor, Inc. Disse karriere-muligheder tilladt mig at skabe stærke relationer, hvoraf nogle er stadig intakt i dag.

I hele min karriere i personaleydelser og gruppe forsikringsvirksomhed, et tema forblevet: workflow ineffektivitet i branchen. Mæglere, der blev kørt ned med administrative opgaver og holdt sig tilbage fra at gennemføre deres arbejde effektivt på grund af mangel på tilstrækkelige teknologiske ressourcer. Resultatet blev tabt tid på bekostning af produktivitet og indtjening.

Men jeg vidste, at en bedre vej frem eksisteret, og nægtede at fortsætte med status quo. Det er sådan EaseCentral begyndte. I 2015, jeg medstifter af selskabet for at skabe en lille gruppe løsning, der giver berettigelse management funktioner, som tidligere var begrænset til enterprise-løsninger, der anvendes af de store arbejdsgivere.

Når jeg har oprettet ideen bag EaseCentral, så jeg alle de måder, vi kan tage et skridt videre. Vores system giver de ansatte mulighed for nemt at få adgang til grundlæggende oplysninger, der tidligere var svært at organisere, når der er gemt som trykte eksemplarer herunder: personale bibliotek, PTO-anmodninger, medarbejdersamtaler og endda oplysninger om den aktuelle sundhed i virksomheden. Vores platform gør det nemt at oprette og administrere fordele, ombord på nye ansættelser, ophold kompatibel og tilbyder medarbejderne en destination for alle HR-oplysninger.

Ved at skabe denne løsning, vores virksomhed har været i stand til at blive en af de mest udbredt og hurtigst voksende løsninger til mæglere og arbejdsgivere i West Coast område, med over 30.000 arbejdsgivere og næsten 1 million medarbejder brugere.

Lige som at opretholde relationer med kolleger er vigtige for en iværksætter, så er at skabe åbne linjer for kommunikation med dine kunder. Relationer er værdifulde, og det er gennem at fastholde dem, at vi fortsætter med at vokse, lære og udvikle sig. Ved at engagere sig med kunder, vi har været i stand til at skabe en løsning, som vi vide, der betyder mest for dem.

For nylig besluttede vi at oprette en enkelt mobil app, der gør det muligt for medarbejderne at udføre HR-funktioner og fordele og giver dig adgang til at planlægge oplysninger og sygesikringskort, uden at skulle være online. At have adgang til fordel pakke information i palm af dine hænder er en enkel, men vigtige forbedringer for medarbejderen. Denne form af on-the-go, one-stop-teknologi er præcis, hvad vores kunder har bedt om, og hvad industrien har brug for.

Derudover, vores forbrugere minde os om, hvilke tendenser, vi skal udnytte. For eksempel, vi ser store vækst inden for menneskelige ressourcer om telemedicin-ydelser. Sådanne tjenester gør det muligt for en medarbejder at forbinde med en læge, enten online eller via deres mobile enhed til at diskutere medicinske oplysninger på afstand. Når det gøres rigtigt, telemedicin kan hjælpe mæglere, HR admins, virksomhedsejere og deres ansatte.

Jeg vil opfordre spirende iværksættere til at holde øret til jorden og lytte til, hvad deres kunder har brug for. At opretholde denne stærke forbindelse og relation fremmer vækst, hjælper ledere opfylde de aktuelle krav og udvikle mulighederne for at tage deres forretning til nye højder.

Om forfatteren: David Reid er den administrerende DIREKTØR af EaseCentral, en SaaS-platform for menneskelige ressourcer og personalegoder. David har over 30 års erfaring i personaleydelser og gruppe forsikring industrien og var et af de tidligste at indføre teknologien som en integreret strategi for arbejdsgivere i slutningen af 1990’erne.