Er Peer-to-Peer-Forsikring Rigtige for Din Virksomhed?

0
658

Kredit: Rawpixel.com/Shutterstock

Åbent for tilmelding til sæson er her, hvilket betyder, at mange organisationer og deres medarbejdere, er at vælge en sygeforsikring planer – og beskæftiger sig med stigende premium omkostninger.

I traditionel forsikring planer, månedlige præmier, der er betalt til en forsikring luftfartsselskab. Transportøren så udbetaler anmeldte fordringer, der er omfattet af personer, der bruger dem, premium-midler. Den stigende samlede omkostninger til sundhedsydelser betyder, at en tung økonomisk byrde for tilmeldte medarbejdere, og ofte en endnu større byrde for deres arbejdsgivere, som hjælp til at betale premium omkostninger.

Mens en traditionel plan er den mest almindelige for arbejdsgivere at tilbyde, det er helt sikkert ikke den eneste mulighed. En potentielt mere overkommeligt alternativ til de små virksomheder, er peer-to-peer (P2P) forsikring. Her er hvad du behøver at vide om det, og hvordan man kan beslutte om det er det rigtige for din virksomhed.

Ifølge Investopedia, P2P forsikring er en “risiko-deling af netværk, hvor en gruppe af forbundet eller ligesindede personer swimmingpool deres præmier sammen til at forsikre sig mod risiko.” I modsætning til en traditionel forsikring model, hvor en stor gruppe af personer med forskellige risikoniveauer er omfattet af den samme plan, P2P-forsikring kan du vælge, om din forsikring pool – det være sig venner, familie eller simpelthen mennesker, med hvem du deler interesser og aktiviteter.
 
“Ved at vælge en swimmingpool medlemmer, forsikrede, der har ansvaret for koncernens risikoprofil. Dette udvalg teknik vil motivere en person til at indlede en pulje, der har en lav risiko for resultatet, og dermed lave omkostninger for medlemmerne,” skriver Investopedia.

Derudover, i stedet for at holde ubenyttede premium-midler som overskud som traditionelle forsikringsselskaber gøre, P2P forsikringsselskaber returnere eventuelle resterende midler i slutningen af et dækning periode til pool ‘ s medlemmer. Hvis kravet udbetalinger overstiger, hvad der er til rådighed i puljen i løbet af en given dækning periode, et genforsikringsselskab, der påtager sig en del af risikoen, som til gengæld for en andel af forsikringspræmier, vil dække forskellen.

Kyle Hoffman, vice president for kundernes succes på Insureon, bemærkes, at mens det centrale begreb bliver brugt af P2P forsikringsselskaber er ikke nyt, nye aktører som Saftevand og Guevara tilbyder nye distributionskanaler: online direkte til forbrugeren. Dette forbedrer samspillet mellem forsikringsselskaberne og de forsikrede “ved at udnytte ny teknologi som automatisering, AI og moderne CX [kunde] begreber, og øge de fordele, der vendte tilbage til forsikringsselskaberne i år, hvor der er et par krav,” tilføjede han.

Hoffman bemærkes, at meget små virksomheder kan drage stor fordel af en P2P forsikring model. Disse mikrovirksomheder ofte er mindre kompliceret at tegne, da der er færre personer til at forsikre.

“Mikrovirksomheder – virksomheder med mindre end 10 ansatte – er det perfekte mål for P2P forsikringsselskaber, fordi det er et stort og voksende segment af markedet, der traditionelt har været underforsynede af mæglere og luftfartsselskaber,” Hoffman fortalte Business-Nyheder Dagligt. “Som P2P forsikringsselskaber blevet mere etableret og sofistikeret, og de vil sandsynligvis bevæge sig op-kanal for at tjene større virksomheder, der giver bedre enhed økonomi.”

Ifølge Hoffman, den største fordel af P2P forsikring er den værdi, der lægges på voksende.

“I modsætning til en bestand transportøren, og som faktisk tjener sine aktionærer, P2P-forsikringsselskaber som gensidige forsikringsselskaber søge at levere værdi til deres forsikringstagere,” sagde han.

P2P forsikringsselskaber, der ønsker at bygge deres konkurrencemæssige fordel med en lav pris, som ofte er det først og fremmest hensyn til små virksomheder, sagde Hoffman. Dog forsigtig forsikring købere vil grundigt vurdere den dækning, der tilbydes, og transportøren ‘ s evne til at betale krav og balance, som med prisen på den forsikring, han sagde.