Start en Virksomhed som en Veteran? Prøv Disse 9 Ressourcer

0
401

Kredit: nito/Shutterstock

Overgangen fra militær tjeneste til det civile liv kan være vanskelig, især når det kommer til din karriere. Der er derfor et stigende antal veteraner vælger at skabe deres egen vej og blive iværksættere, når du forlader den Væbnede Styrker.

Når du starter en virksomhed kommer med en lang række udfordringer, tidligere medlemmer har en klar fordel: veteran fællesskabet.

“Styrken og magten af erfarne iværksættere, kommer fra andre veteran iværksættere,” sagde iværksætter Wes O ‘ Donnell, en Hær, og Air Force veteran og grundlægger af Kriger Lodge Media Group. “I modsætning til de fleste yderst konkurrencedygtige entreprenante miljøer, veteran iværksættere udveksle oplysninger, er det meget lettere. Jeg har hjulpet … [veteraner] rundt om i landet … ganske enkelt fordi som tidligere medlemmer, at vi tilhører en meget lille, udvalgt gruppe af Amerikanske borgere.”

Hvis du eller nogen du kender, er en veteran, der ønsker at starte en virksomhed, her er ni nationale veteran med fokus på organisationer, der kan hjælpe dig med at få fra jorden.

Institut for Veteran Affairs (VA) tilbyder en bred vifte af ressourcer og rådgivning for post-militære liv, men den erfarne Iværksætter Portal i særdeleshed er et fremragende værktøj for håbefulde veteran virksomhedsejere. Her kan du finde en trin-for-trin vejledning til at starte en virksomhed, herunder adgang til finansiering, offentlige ordregivende oplysninger og andre veteran-initiativer.

Small Business Administration er ofte det første stop for enhver vordende eller nuværende iværksætter på udkig efter information om alle ting, som små virksomheder. Som VA ‘s Portal, SBA’ s Kontor i Veteran forretningsudvikling huse alt, hvad du behøver at vide om særlige programmer og initiativer, der er designet til at hjælpe veteraner i erhvervslivet. Ifølge hjemmesiden, dens mission er “at maksimere tilgængelighed, anvendelighed og brugervenlighed af al administration small business programmer for Veteraner, Service-Handicappede Veteraner, Reserve Medlemmer og deres Pårørende eller Efterladte.”

Ved Bunker Labs, militære veteraner og deres ægtefæller kan deltage med flere forskellige programmer til at hjælpe dem med at opnå den viden, de ressourcer og de forbindelser, de har brug for til at starte og udvikle en virksomhed. Dette nonprofit organisation, der har lokalafdelinger over hele USA og tilbyder pædagogiske kurser (online og in-person), meetups og fællesskab programmer.

StreetShares er en veteran-løber finansielle leverandør af løsninger, der henvender sig specifikt til erfarne virksomhedsejere og deres lokalsamfund. Iværksættere kan slutte sig til den organisation, gratis og gælder for langfristede lån, kreditlinjer, kontrakt, finansiering og andre programmer til at opfylde deres virksomheds finansielle behov. StreetShares giver også nyttige tips og information via sin blog.

Gennem sin frie online kursus, VetToCEO hjælper kvalificeret nuværende og tidligere militære medlemmerne med at forberede sig til de udfordringer, der er ved at eje og drive en virksomhed. Den syv-ugers core-iværksætter-program, der hjælper eleverne med at skabe en bæredygtig forretningsmodel, der er baseret på den militære planlægning model rammer, udvikle en finansiering, strategi og samarbejde med andre veteraner for potentielle mentorordninger og partnerskaber muligheder.

Hvis din virksomhed har brug for en investor, ser ikke videre end Hivers og Strivers. Denne engel investment group tilbyder tidlig fase af støtte til opstart grundlagt og drevet af kandidater af AMERIKANSKE militærakademier. Ifølge sin hjemmeside, er de fleste af den gruppe investorer, der har tjent i militæret sig og er nu succesfulde ledere. En typisk Hiver og Strivers investeringer runde er $250.000 $1M, selv om større tilbud vil blive overvejet.

Dette nonprofit organisation par militære veteraner med virksomhedernes ledere til at støtte overgangen tilbage til det civile liv. Selv om det er mere rettet mod veteraner, der ønsker at forfølge en professionel karriere (i stedet for dem, der ønsker at starte en virksomhed), Dansk Corporate Partners’ mentorskab program kan være utrolig nyttigt til kommende iværksættere. Air Force veteran Jason McClaren, iværksætter og medstifter af non-profit Helte i Aktion, citeret AVS-som sin “mest nyttig ressource i at lære erhvervslivet og netværk uden for klasseværelset.”

At blive franchisetager er en populær og vist vejen til iværksætteri, og VetFran ønsker at hjælpe tidligere medlemmer får på denne sti. Et strategisk initiativ af den Internationale Franchise Forening, VetFran er et netværk af IFA medlemmer og leverandører, der tilbyder rabat til veteraner på første franchise-gebyrer og forsyninger. Programmet byder på mere end 650 virksomheder, og tilbyder et “Veteran Værktøjskasse” til at hjælpe interesserede iværksættere med at finde det rigtige valg for dem.

V-KLOGE – Veteran Kvinder Antændt af Iværksætterånden – er en iværksætteruddannelse program rettet mod kvinder, service medlemmer og kvindelige ægtefæller og partnere af militære medlemmer. Finansieres delvist af SBA og drives af Syracuse University, V-WISE ‘ s tre-fase-programmet består af en 15-dages online kursus, en tre-dages in-person uddannelse begivenhed, og løbende vejledning og støtte til program for kandidater, da de vokse deres virksomheder.

McClaren og O ‘ Donnell hver krediteret deres succes til efteruddannelse, når du forlader tjenesten. Begge studerede på Amerikansk Militær Universitet, der tilbyder en bred vifte af online uddannelser – herunder avancerede grader – specielt til militære veteraner og deres familier.

Mens du sikkert ikke behøver en universitetsuddannelse for at blive en succesfuld iværksætter, der har en formel uddannelse kan forberede dig til mange af de udfordringer, du står over for som en virksomhed ejer.

“Jeg kan spore mit økonomisk succes som en virksomhed ejer direkte tilbage til min MBA,” O ‘ Donnell sagde. “Du har brug for et stærkt fundament for forretningsprincipper inden du konstruerer det mesterværk, som i sidste ende vil være din virksomhed.”

“At arbejde på din uddannelse vil hjælpe dig med at lære alle de ins og outs af erhvervslivet, budgetter og produktivitet,” tilføjede McClaren.

Vores kilder understregede også vigtigheden af at finde mentorer – især kolleger veteran iværksættere – for at hjælpe din virksomhed til at vokse.

Ikke-veteran specifikke platforme og organisationer, som LinkedIn, SCORE og din lokale Handelskammer kan hjælpe dig med at finde og foretage tilslutninger med de rigtige mennesker. O ‘ Donnell bemærkes, at networking med ligesindede veteraner og deltage visse veteran LinkedIn grupper, som delte oplysninger og ressourcer, der gav ham en enorm fordel i løbet af hans første år i virksomheden.

“Der er mange online-grupper, regionale klubber og non-profit organisationer til at hjælpe dig med at lykkes i erhvervslivet og med en virksomhed,” McClaren tilføjet.

Og tror ikke, du er nødt til at stoppe ved en mentor, at Have flere mennesker i dit liv, der kan fungere som sparring og fortrolige om din virksomhed spørgsmål kan kun tilføje til din succes.

“Jeg tror på, at finde flere mentorer,” O ‘ Donnell sagde. “Vi er alle født ind i en massiv labyrint … [og] der er kun et par stier gennem denne labyrint, som fører til succes. At finde mennesker, der har] været til succes, og kan … føre dig ned af den rigtige vej, og samtidig hjælpe dig med at undgå faldgruber, der er afgørende.”