Å starte en Bedrift som en Veteran? Prøv Disse 9 Ressurser

0
198

Kreditt: nito/Shutterstock

Overgangen fra militær tjeneste for sivile livet kan være vanskelig, spesielt når det kommer til din karriere. Det er derfor et økende antall av veteraner som velger å smi sin egen vei og bli entreprenører etter at den Væpnede Styrker.

Når du starter en virksomhet kommer med mange utfordringer, tidligere service-medlemmer har en klar fordel: veteran samfunnet.

“Styrken og kraften av erfarne entreprenører kommer fra andre erfarne entreprenører,” sa entreprenør Wes O ‘ Donnell, en Hær og flyvåpen veteran og grunnlegger av Kriger Lodge Media Group. “I motsetning til de fleste svært konkurransedyktige entreprenørielle miljøer, veteran entreprenører dele informasjon mye lettere. Jeg har bidratt til å … [veteraner] rundt om i landet … rett og slett fordi som tidligere service-medlemmer, vi tilhører en svært liten, utvalgt gruppe av Amerikanske borgere.”

Hvis du eller noen du kjenner er en veteran som ønsker å starte en bedrift, her er ni nasjonale veteran-fokusert organisasjoner som kan hjelpe deg med å komme deg opp av bakken.

Institutt for Veteran Affairs (VA) tilbyr et bredt spekter av ressurser og råd for post-militære liv, men Veteran Entreprenør Portal i særdeleshet er et utmerket verktøy for håpefulle veteran bedriftseiere. Her kan du finne steg-for-trinn veiledning for å starte en bedrift, inkludert tilgang til finansiering, regjeringen kontrahering informasjon og andre veteran tiltak.

Small Business Administration er ofte første stopp for alle ambisiøse eller nåværende entreprenør som leter etter informasjon om alle ting small business. Som VA Portal, SBA ‘ s Office of Veteran forretningsutvikling inneholder alt du trenger å vite om spesielle programmer og tiltak som er utviklet for å hjelpe veteraner i bransjen. Ifølge nettstedet, dens oppgave er “å maksimere tilgjengelighet, anvendelighet og brukervennlighet av all administrasjon small business programmer for Veteraner, Service-Funksjonshemmede Veteraner, Forbeholder Komponent Medlemmer, og deres Pårørende eller Etterlatte.”

På Bunker Labs, militære veteraner og deres ektefeller kan delta i flere ulike programmer for å hjelpe dem å få kunnskap, ressurser og forbindelser de trenger for å starte og utvikle en bedrift. Dette nonprofit organisasjon har lokalavdelinger over hele USA og har pedagogisk kurs (på nettet og i person), meetups og fellesskap programmer.

StreetShares er en veteran-kjør finansielle løsninger som henvender seg spesielt til veteran bedriftseiere og deres lokalsamfunn. Entreprenører kan delta i organisasjonen for gratis og gjelder for kortsiktige lån, linjer av kreditt, kontrakt finansiering og andre programmer for å møte sin virksomhet finansielle behov. StreetShares gir også nyttige tips og informasjon via sin blogg.

Gjennom sin gratis online-kurset, VetToCEO hjelper kvalifisert nåværende og tidligere militære medlemmer forbereder deg for utfordringene i å eie og drive en bedrift. Den syv-ukers core entreprenørskap er et program som hjelper elevene med å lage en levedyktig forretningsmodell basert på den militære planlegging modell rammeverk, utvikle en finansiering strategi og samarbeide med andre veteraner for potensielle mentorer og partnerskap muligheter.

Hvis din bedrift har behov for en investor, ser ikke lenger enn Hivers og Strivers. Denne engelen investment group tilbyr et tidlig stadium i støtte til oppstart grunnlagt og drives av nyutdannede av AMERIKANSKE Militære Høyskoler. I henhold til sitt nettsted, de fleste av konsernets investorer har vært i militæret seg og er nå vellykket ledere. En typisk Hiver og Strivers investering runde er med $250 000 for å $1M, selv om større tilbudene vil bli vurdert.

Dette nonprofit organisasjon par militære veteraner med ledere for å hjelpe overgangen tilbake til det sivile liv. Selv om det er rettet mer mot veteraner som ønsker å satse på en profesjonell karriere (i stedet for de som ønsker å starte en bedrift), Amerikanske Samarbeidspartnere’ mentor program kan være utrolig nyttig å håpefulle gründere. Air Force veteran Jason McClaren, en entreprenør og co-grunnlegger av ideelle Helter i Aksjon, sitert ACP som hans “mest nyttig ressurs i læring næringslivet og nettverk utenfor klasserommet.”

Å bli en franchisetaker er en populær og vist vei til entreprenørskap, og VetFran ønsker å hjelpe tidligere tjeneste-medlemmer får på banen. Et strategisk initiativ for Internasjonal Franchise Association, VetFran er et nettverk av IFA medlemmer og leverandører som tilbyr rabatter til veteraner på første franchise gebyrer og rekvisita. Programmet har mer enn 650 medlemsbedriftene, og tilbyr en “Veteran Verktøykasse” for å hjelpe interesserte entreprenører finne den rette franchise for dem.

V-KLOK – Veteran Kvinner Tenner Ånd av Entreprenørskap er en entrepreneurship training program rettet mot kvinner tjeneste for medlemmer og kvinnelige ektefeller og partnere av militære medlemmer. Finansiert i en del av SBA og drives av Syracuse University, V-MESSIG ‘ s tre-fase-programmet består av en 15-dag online-kurs, en tre-dagers-i-person trening, og løpende veiledning og støtte til program for nyutdannede som de vokser sine virksomheter.

McClaren og O ‘ Donnell hver kreditert deres suksess til videreutdanning etter å ha forlatt tjenesten. Begge er utdannet ved Amerikanske Militære Universitet, som tilbyr et utvalg av online utdanningsprogram – inkludert avanserte grader – spesielt for militære veteraner og deres familier.

Mens du absolutt ikke trenger en høyskole grad å bli en vellykket gründer, å ha en formell utdannelse kan forberede deg til mange av de utfordringene du møter, som en bedrift eier.

“Jeg kan spore min finansiell suksess som en bedrift eier direkte tilbake til min MBA,” O ‘ Donnell sa. “Du trenger et sterkt fundament av forretningsmessige prinsipper før du lager et mesterverk som til slutt vil være din bedrift.”

“Arbeid på deres utdanning vil hjelpe deg i å lære alle moduler og outs av næringslivet, budsjetter og produktivitet,” lagt McClaren.

Våre kilder understreket også viktigheten av å finne mentorer – spesielt andre veteran entreprenører – å hjelpe bedriften til å vokse.

Ikke-veteran bestemte plattformer og organisasjoner som LinkedIn, SCORE og den lokale handelskammer kan hjelpe deg med å finne og lage forbindelser med de rette personene. O ‘ Donnell bemerket at nettverk med likesinnede veteraner og bli med visse veteran LinkedIn-grupper som felles informasjon og ressurser, og ga ham en stor fordel i løpet av sitt første år i bedriften.

“Det er mange online grupper, regionale klubber og non-profitt å hjelpe deg å lykkes i næringslivet og med en virksomhet,” McClaren lagt til.

Og tror ikke du trenger å stoppe ved en mentor: å Ha flere folk i livet ditt som kan tjene som høres brett og fortrolige om bedriften spørsmål kan bare legge til din suksess.

“Jeg tror på å finne flere mentorer,” O ‘ Donnell sa. “Vi er alle født inn i en enorm labyrint … [og] det er bare noen få stier gjennom denne labyrinten som fører til suksess. Å finne [folk som har] vært til suksess, og kan … lede deg på rett vei mens vi hjelper deg med å unngå fallgruvene, er viktig.”