Samsung Bixby Tips og Tricks for Erhvervslivet

0
473

Kredit: Pere Rubi/Shutterstock

Samsung har annonceret, Bixby, sin post i den virtuelle assistent verden, i Marts 2017. Mens der er et par aspekter til Bixby, hovednavn funktion er Bixby Stemme, der giver brugerne mulighed for at give deres enhed simple kommandoer til at udføre opgaver i stedet for at skulle trykke på gennem flere apps og menuer. Det kommer indbygget i Samsung Galaxy S8, S8+ og Note 8 gennem en dedikeret knap.

For at aktivere Bixby, kan du klikke på denne knap, eller du kan stryge fingeren fra venstre til højre på TouchWiz på skærmen hjem. Når det er aktiveret, kan du vække din telefon ved at sige “Hej Bixby.”

I oktober 2017, Samsung har annonceret, Bixby 2.0, der bringer med det, og overlegen støtte til naturligt sprog og et SDK, der vil give endnu flere apps til at integrere med Bixby. Dette AI har potentiale til at spare dig en enorm mængde af tid, hvis du lære at bruge det korrekt. Her er et par af de bedste tips og tricks til at få dig i gang.

Den store mængde af opgaver, som du kan udføre med Bixby kan være en lidt overvældende, når du først begynder at bruge det, men heldigvis, Bixby i sig selv er en stor kilde til oplysninger om, hvad du kan få gjort. Når du sætter dig Bixby på din enhed, kan du trykke på Fuld Skærm tekst til at trække en liste af Bixby kommandoer. Stryg til venstre på skærmen, og du vil blive taget til top 100-kommandoer til Bixby. Denne liste er meget oplysende med hensyn til omfanget af Bixby færdigheder og frasering, der vil virke bedst. Blandt mange andre ting, Bixby kan fortælle dig den tid, indstille påmindelser, diktere, beregne, få kørselsvejledninger, åbne apps og læse beskeder.

Hvis du har brug for en hurtig oversættelse af en gade tegn, en menu eller et dokument, Bixby Vision kan håndtere denne opgave i et par sekunder. Bare åbne kamera-app, og tryk på Bixby Vision-knappen (det ligner et øje). Bixby vil forsøge at genkende indholdet, og tryk derefter på Text knappen for at vælge det område, der med den tekst, du ønsker at oversætte. Vælg derefter Oversætte og fremhæve den passage du ønsker at oversætte. I øjeblikket, Bixby Vision genkender 40 sprog, herunder Japansk, norsk, russisk og Vietnamesisk.

Uanset om det er snapper et selfie eller en gruppe foto, som alle ønsker i på, Bixby vil lade dig få det gjort uden behov for et selfie stick eller strække din arm til at trykke på en knap på telefonen, og vende alting til en sløret vinklet rod. Bare udløse Bixby og fortæl det til at “tage et selfie” eller “tag et billede”, afhængigt af dine behov. Det vil åbne kamera-app, flip til den foran kameraet og starter en tre-sekunders nedtælling tid til at give dig tid til at få dit smil lige højre. Du kan også tilbyde andre kamera-stemme-kommandoer, såsom “slå flash off” eller “sluk HDR.”

Mens Google og Samsung er altid arbejder på at gøre operativsystemet nemmere at navigere, finde og skifte til de rigtige indstillinger kan stadig være skræmmende. Bixby kan hjælpe. Stort set alle indstillinger på din telefon, kan styres via Bixby, så hvis du ønsker at deaktivere Bluetooth eller slå de strømbesparende tilstand, skal du gemme dig selv nogle stryge og trykke gennem menuer, og bare fortælle Bixby, hvad du ønsker.

Hvis du er på udkig for at spare dig lidt tid med din sociale medie-apps, Bixby kunne være svaret. Hvis det sidste billede, du tog, ville være perfekt til Instagram, bare fortælle Bixby, “Åbne Instagram og efter mine seneste foto.” Du vil stadig have mulighed for at billedtekst, og tryk på send på billedet, men Bixby håndtag resten.

Bixby Hjem er en anden utrolig brugbar del af Bixby, der ved første øjekast måske ikke synes, at nyttige, afhængigt af dine interesser. Nøglen til at få mest muligt ud af Bixby Hjem er bare laver en lille tilpasning i begyndelsen, og så har du en skærm af de mest vigtige oplysninger for, at du altid kun er et stryg eller tryk væk. For at tilpasse indhold i Bixby Hjem, trykke på menu-knappen i øverste højre hjørne. Tap derefter på Indstillinger > Kort.

Rul gennem listen over apps, der er kompatible med Bixby Hjem og slå dem til eller fra, som du se passer. Hvis du kan se teksten nedenfor app navn, der betyder, at du kan gøre mere detaljerede valg om, hvad der vil blive præsenteret for, at app ‘ en i Bixby Hjem. Bare tryk på den app til at bore ned og foretage disse valg.

Mens evnen til at tale med din virtuelle assistent, er bestemt en af sine store fordele, der er masser af situationer, hvor der ikke er en farbar vej. Ikke et problem med Bixby. Du udløse Bixby som normal, og tryk på Fuld Skærm på den resulterende pop-op-og til sidst trykke på Søg Kommandoer. Fra der kan du skrive din kommando i tekstboksen og tryk på Enter for at indstille Bixby til at arbejde.

Ikke alle elsker Bixby, på trods af hvad den kan gøre. Og med Bixby-knappen for placering direkte under lydstyrketasterne, det har vist sig at være en frustration for mange ejere af Galaxy S8+, S8 og Note 8. Nu en nylig opdatering giver dig mulighed for helt at deaktivere det. Hvis du har kørt opdateringen, skal du trykke på den Bixby-knappen. Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere opdateringen. Skub derefter Bixby-tasten skift til off. Hvis du ikke tilbudt opdateringen, skal du trykke på den tre-dot-menuen øverst til højre. Tap derefter på Indstillinger > Bixby-tasten, og indstil den til at Åbne ikke Noget.

Så vil du ønsker at deaktivere Bixby Stemme. I Bixby app, tryk på den tre-dot-menuen øverst til højre. Tap derefter på Indstillinger > Bixby Stemme, og tryk på Sluk.

Men der er stadig en anden måde, der Bixby kan få på din måde. Hvis du glide fingeren fra venstre mod højre på dit hjem skærmen, åbnes Bixby gennem TouchWiz launcher. For at deaktivere dette, hold på en tom plads, indtil menuen vises. Stryg til højre for at nå tilbage hjem panel, så slå Bixby Hjem.