Mac vs PC: virksomhedsejere Dele Deres Meninger

0
258

Kredit: Shutterstock

Mac vs. PC er Cola vs. Pepsi af tech verden. Alle har en mening om, hvilken type af maskine er bedst, og på et tidspunkt, de fleste virksomhedsejere og iværksættere, der skal træffe det valg for sig selv og for deres hold. Vi spurgte real virksomhedsejere, hvordan de fik valget mellem de to mest almindelige operativsystemer. Find ud af, hvordan de reagerede.

Mac-loyalister aldrig glip af en chance for at forkynde deres hengivenhed til Apple, så det var ikke overraskende, at snesevis af virksomhedsejere besvaret vores opkald til en endelig sige om Mac vs PC-forretning debat. Mens der var mange svar, de gav kun en håndfuld af grundene til at skabe en Mac på arbejdspladsen. Interessant nok, var der også en sammenhæng på tværs af den type af virksomheder Mac adspurgte var i.

En uforholdsmæssig stor del af dem på Holdet Mac rapporterede arbejder i marketing og corporate coaching. En mindre, men stadig mærkbar antallet af respondenterne rapporterede, at arbejde i design og som selvstændige freelancere (for det meste i indhold, produktion, præstation, medier og motiverende taler). Selvfølgelig var der også Mac-fans i andre områder, men disse var de hyppigst nævnte områder af beskæftigelse langt.

Her er de bedste grunde, Team Mac medlemmer gav for deres loyalitet til Apple ‘ s linje af produkter.

Mange Mac-brugere nævnt brugervenlighed som deres primære grund til at vælge Mac over PC ‘ en. Respondenterne generelt følte, at Mac var nyttigt lige ud af boksen, er mindre tilbøjelige til at få virus og krævede lavere vedligeholdelsesomkostninger end deres PC-modstykker. Mennesker, der er beskrevet brugergrænsefladen, som venligt og intuitivt, og de kan især godt lide, at de ikke har brug for at administrere yderligere antivirus-software.

Brugere, der kom til Mac senere i livet nævnt tidligere problemer med PC pålidelighed som afsæt for deres skifte. Alex Reichmann, den administrerende DIREKTØR for iTestCash, en online forhandler, der sælger falske forebyggelse teknologi til detailhandlere, der for nylig skiftede fra PC til Mac.

“Jeg har truffet det valg, fordi jeg har fundet mange gange jeg ville have tilfældige problemer med Windows bærbare computere i løbet af eje dem, og jeg har oplevet flere gange, at den stabilitet, der følger med Mac-computere,” sagde Reichmann. “Jeg tror, de er simpelthen pålidelig, som virkelig kan gøre en forskel, når jeg ønsker at fokusere på mit arbejde.”

Selvom han er i en meget anderledes felt, Eric Dobell, en mentalist og co-star af Umuligheder, en comedy magic og sind-læsning vis, har et lignende synspunkt at Reichmann ‘ s. “Jeg har haft langt færre problemer med Mac-computere, end jeg har med Pc’ er. Det kom også med alle de programmer, jeg havde brug for, der allerede er på computeren, som iMovie, som har været virkelig vigtigt i opbygningen af min lille virksomhed.”

Business-brugere i tech-relaterede felter, og folk, der beskrev sig selv som ikke er tech-kyndige, både konsekvent beskrevet Macs, som er nem at bruge og pålidelig.

En masse af design professionelle inde for Mac-produkter, der er ikke en stor overraskelse, og mange af dem, der er nævnt læring design færdigheder på Mac-computere først.

“Jeg synes, at Mac-computere er meget bedre til at arbejde med design, fotografering og skabe hjemmesider, som vi alle om,” sagde Anna McNaught, den administrerende DIREKTØR, grundlægger og grafisk designer, for De kunne godt Lide, Foto, fotografering og Instagram marketing selskab. Hun nævnte også kendskab aspekt af at bruge Mac-computere til at arbejde med design. “Jeg voksede op ved hjælp af Mac-computere og føler som om de bidrage til at fremskynde min forretning.”

Andre design-fordele sagde, at de havde arbejdet på Mac-computere og Pc ‘ er i lige høj grad, og de har stadig haft tendens til at favorisere Mac.

“Jeg har arbejdet meget med både Mac og Pc. Hænderne ned, ville jeg vælge en Mac hver dag i ugen,” sagde Kimberley Matthews, chief creative officer og medstifter af online-smykker forhandler 7 Charmerende Søstre. “Jeg ejer en virksomhed i et kreativt rum. Det er næsten et krav, at vi bruger Mac-computere. De kreative værktøjer, på en Mac er second to none. Jeg kunne ikke halvdelen af mit arbejde på en PC.”

Der har været bevæger sig i de seneste år for at gøre nogle PC-modeller mere tiltalende design fordele, men hidtil er den offentlige mening, der stadig synes at være, at Mac er bedre til at designe, rendering, redigering og utallige andre kreative opgaver.

Iværksættere, der arbejder med marketing og detailhandel, var det kun de respondenter, for at nævne virksomhedens image og generelt ser som en årsag til vedtagelsen af Mac-computere. Mens det var ikke det eneste, disse iværksættere kunne lide ved deres bærbare computere, er det, der er indregnet i deres beslutningsproces. Zondra Wilson, iværksætteren bag Blu hudpleje, var en sådan respondent. Wilson nævnt brugervenlighed og sikkerhed mod virus, såvel som billede, som hendes motiverende faktorer.

“Vi valgte en Mac, hænder ned,” sagde hun, “årsagen er, at vi er et lille online detail virksomhed og Macintosh er bare en bedre pasform for vores brand.”

Wilson var ikke alene i sin tro på, at branding spørgsmål, selv når det kommer til business-tech. April Wier sagde, at selv om hun stadig bruger en stationær PC på kontoret, hun bruger en Mac bærbar til hendes klient-vender arbejde som direktør for web-design og markedsføring selskab Sukker Fem Design. Hun bemærkede, at før hun skiftede til en Mac, hendes klienter havde bekymringer om hendes maskine.

“Det overraskede mig, var de klar præference min high-end kunder viste [Mac],” sagde Wier. “Jeg var vant til spørgsmål om, hvad slags maskine, jeg brugte, når jeg trak min [PC] laptop. Ingen sætter spørgsmålstegn ved en Mac. Er det bare kontrol, troværdighed box automatisk.” Hun fortsatte med at sige, at hun kunne godt lide oplevelsen af at bruge en Mac, og hendes kunder kunne lide det, så det var en win-win beslutning for hende.

Mens forretningsfolk har længe tænkt over billedet for deres biler, ure og kontorbygninger projektet til deres kunder, det kan være, at vi har indtastet en æra, hvor (i visse brancher) operativsystemer bør føjes til listen.

En af de hyppigste klager Mac-dedikeret business ejere havde om Pc ‘ er var manglen af produktets levetid. Disse iværksættere var hurtige til at påpege, at mens Macs er dyrere, amortiseret kostpris over tid, gør dem til et skattemæssigt ansvarlige valg.

Nick Leffler, ejeren af digital marketing agency Exprance, sagde det bedst: “Mac er mere pålidelige, og de sidste to gange så lang som en PC. Jeg kan udføre de samme ting på enten computer, men jeg har brug for bang for min buck og pålidelighed; Mac-computere har begge dele. Min gamle Pc ‘ er havde en maksimal levetid på tre år, og jeg kunne ikke give dem væk. Min sidste Mac varede fem år, og jeg var i stand til at videresælge det til omkring en tredjedel af den pris, jeg oprindeligt har betalt for det.”

Mens produktet lang levetid debat mellem Mac-computere og Pc ‘ er har raset i mange år og vil sandsynligvis fortsætte i mange flere, der mener, at Mac-computere til at holde længere i gennemsnit var udbredt blandt Team Mac iværksættere, vi talte med. Dan Salganik, medstifter af digital marketing selskab VisualFizz, sagde levetid indregnes i hans beslutning om at gå med Mac-produkter.

“Vi er glade for det valg vi gjorde, fordi vi er vant til at bruge Pc’ er og mange gange var nødt til at erstatte dem hver to til tre år,” sagde han. “Mange Mac-computere kan køre i mindst dobbelt så lang.”

Med alle de bonusser, Team Mac påpegede, at det kan være svært for nogle Mac-elskere til at forstå, hvorfor nogen ville vælge en PC, men de svar, vi har modtaget fra PC virksomhedsejere var også mange, og lidenskabelige. Igen, der var bestemte konsistenser i svarene på vores spørgsmål, og der var en klar karriere mønster blandt de adspurgte.

Medlemmer af Team PC overvældende rapporterede, der arbejder i service-orienterede virksomheder (vvs, rengøring, detailhandel, græsplæne), finansiering, produktion, IT og andre STAMCELLER felter. Der var et par designere i mix-Team PC, men de var få og langt imellem i forhold til de fleste brancher, der er repræsenteret. Her er hvorfor Holdet PC ‘ er tilfredse med deres valg.

Så ikoniske som de er, Apple computere, der kun tegner sig for 7,3 procent af det AMERIKANSKE marked med en andel som i tredje kvartal i 2017), mens Pc ‘ er (og til en mindre grad af Chromebooks) tegner sig for de resterende 92.7 procent. På grund af dette, er der flere mennesker, der er fortrolig med PC end Mac, og iværksættere, vi talte med, der var i virksomheder, der fokuserer på kundeservice virkede overvældende fordel Pc ‘ er, delvist på grund af den fortrolighed faktor.

Jason Cummins, den travle indehaver af Alle Timer Aircondition, en 24-timers opvarmning og køling installation service i Nevada, sagde valget var let for ham. “Jeg har brugt Windows i over 20 år allerede, og det ville være underligt for mig at bruge en MacBook for første gang.” Han nævnte også den lethed af netværks-Pc ‘ er. “MacBooks er svært at oprette forbindelse til et privat/fælles netværk, i modsætning til Windows-computere.”

Cummins var ikke den eneste virksomhed ejer til at påpege, at Pc ‘ er er det standard på business-indstillinger. Richard Roszko, en producent på TalcMedia Produktioner, sagde, at hans firma først og fremmest bruger Pc ‘ er så godt. “De fleste virksomheder bruger Pc’ er og MS Office.” Han forklarede, at hans ønske om kompatibilitet og overlegen hardware, der førte til hans beslutning. “[Det er] bedst at være mest kompatibel med de mest brugte business-arbejdspladser, og det er Pc ‘ er […] alle de nye arbejdsstation/laptop tilbud fra Apple er flere generationer bagud i processorer, SSD størrelse, og har en udtalt mangel på RAM. Apple er for forbruger-slutbrugere (form end substans), mens Pc ‘ er til virksomheds-slutbrugere.”

Mange PC-brugere, der svarede på vores spørgsmål arbejdede i data, finansiering og programmering felter, og de fleste af dem gav udtryk for deres præference for Pc ‘ er i form af funktionalitet.

Ian McClarty, formanden for PhoenixNAP Globale IT-Services, sagde hans hele virksomhed bruger Pc ‘ er til rent funktionelle grunde. “Jeg har været i IT branchen i mere end 10 år, og som årene er skredet frem, har vi bemærket, at PC’ en er bedre end Mac i form af programmering … En MacBook kan bruges til programmering, men det er ikke så effektiv, som Windows-computere. Du har stadig nødt til at installere tredjeparts-applikationer til at bruge en MacBook til dette job.”

Paul Koger, den New York-baserede dag erhvervsdrivende bag Foxy-Handler, sagde valget kom ned til kompatibilitet for ham, så godt. “Nogle stykker af den software, vi bruger i vores virksomhed ikke er i overensstemmelse med en Mac-operativsystemet. Jeg køre en lille proprietary trading firma, og en ordentlig infrastruktur i form af både soft – og hardware er vigtigt at bo på toppen af spillet.” Men han tilføjede også, “jeg bruge Mac-computere i hjemmet, men på kontoret, PC er i øjeblikket det eneste valg, vi virkelig er.”

Mange fagfolk har også nævnt integration med eksisterende software og evnen til at løbe og bygge proprietære løsninger, som en grund til at vælge PC ‘ en over Mac. Mark Kamre, fra UK-baseret selskab, dansk Blinds, sagde, at dette var en afgørende faktor i hans beslutning. “Som både en producent og online forhandler, er vi afhængige af vores PC’ er og software-systemer, så de rigtige valg var kritisk. For vores forretning, PC ‘ en var det rigtige valg. Det har vist sig at være yderst pålidelig, og den kontinuitet har gjort det muligt for os at udvikle og integrere skræddersyede systemer over tid.”

For mange virksomhedsejere, prisen er den nederste linje, og der var i hvert fald tilfældet for en masse af iværksættere på Holdet PC. Ian Wright, UK grundlægger af betaling forarbejdning sammenligning tjeneste, Købmand Maskine, valgte PC maskiner, der af budgetmæssige årsager. Han siger, at hans hold var “PC’ en hele vejen, da Mac ikke tilbyder stor værdi. De ser godt ud og fungerer godt, men koster to til tre gange så meget som en anstændig PC.” Denne holdning blev bekræftet af mange virksomhedsejere, på tværs af alle brancher, på Hold PC ‘ en.

Brad M. Hansen, manden bag Dallas Hjemmeside Design, bemærkes, tryghed og brugervenlighed, når du bliver spurgt om hans valg af PC i løbet af Mac, men det første han nævnte i sit svar, var prisen. “På kontoret, skal vi alle bruge Pc’ er. For én, det er helt sikkert meget billigere end en Mac. Vedligeholdelse for en Mac-skrivebordet er for dyrt.”

Han har også refereres til tilgængeligheden af udskiftning af dele og lang levetid. “I tilfælde af, at noget kan ske, at en Mac, kan det være svært at se for dele i forhold til en PC … Personligt er jeg tilfreds med en PC, og jeg tror, at alle mine medarbejdere er glade, så godt.”

Det er interessant at bemærke, at Shaw var ikke den eneste virksomhed, ejer af Team PC, der er nævnt tilgængeligheden af dele og frihed til at fastsætte maskiner som en fordel at vælge PC ‘ en. I virkeligheden, mange PC virksomhedsejere følte, at Pc ‘er har en bedre holdbarhed end Mac’ er, specielt fordi dele, der nemt kan udskiftes.

Et tredje hold er dukket frem fra træværket tidligt i interviewet proces, og vi kalder det Team Hybrid. I betragtning af den seneste spredning af BYOD politikker og low-cost mobile device management-for små og mellemstore virksomheder, er det ikke så overraskende, at mange virksomhedsejere, vi talte med, havde blandet Mac/PC kontorer.

Det er interessant, i modsætning til den brand-loyale hold, der ikke synes at være noget mønster i form af industri-type i Team Hybrid, men disse fleksible respondenterne gjorde, i almindelighed, synes at være iværksættere med større virksomheder og flere medarbejdere end respondenterne i enten Mac eller PC-gruppen. Andre fællestræk i denne gruppe var ønsket om, at medarbejderne skal være i stand til at begynde at arbejde så hurtigt som muligt, og at de føler sig trygge og glade for, hvilken type maskine, de bruger.

Igor Sereda, grundlægger og CEO for international software development company ALM Værker, der er beskrevet hans valg humoristisk: “Som en lige mulighed for arbejdsgiveren, vi diskriminerer ikke baseret på medarbejder-platform valg.” Han fortsatte med at sige, “Når en ny medarbejder starter, vi har brug for dem til at være mere produktive, så hurtigt som muligt. Der er ikke plads til at lære et nyt styresystem. Alle opgaver, vi arbejder på, kan gøres enten på en Mac eller på en PC, så noget går. Selv Linux.”

Ben Landers, præsident og CEO for google analytics og digital marketing selskab Blå Corona, sagde, at omkring 85 procent af hans 60 medarbejdere bruger PC og cirka 15 procent bruger Mac. “Vores design og medier team er udelukkende at bruge Mac-computere, mens vores analytics team foretrækker Pc’ er.”

Mange Hold Hybrid iværksættere lød Mac/PC-division Landers har beskrevet.

“Som en SaaS-selskab, har vi en stor blanding af folk, fra kundeservice til udviklere til grafiske designere,” sagde David Batchelor, formand og medstifter af DialMyCalls. “Så for os, at vores bedste rute var den, at lade alle arbejde på, uanset hvilken maskine de var godt tilpas med. De fleste alle bruger en PC, men designere har altid synes at anmode om en Mac. For enhver virksomhed, produktivitet, er det ultimative mål, og lære en ny maskine, der kan bremse en god grafisk designer, ned til standsning. At købe en computer i deres valg, synes godt det værd.”