Hvordan GOP Skat Planen Vil Påvirke Small Business

0
426

Kredit: fear1ess/Shutterstock

Skattelettelser og Jobs Act har til formål at fremme den økonomiske vækst i Usa ved at justere skat strukturer for små virksomheder og selskaber. Selvom regningen er stadig debatteret, ændres og justeres, hvis det går, det kan have alvorlige konsekvenser for dig og din virksomhed.

Det kan være svært at vade gennem stærkt politiseret dækning og forstå præcis, hvordan din virksomhed vil blive berørt af de foreslåede ændringer. Den Nationale Sammenslutning af Uafhængige Virksomheder, en organisation, der svarer til omkring 300.000 i små virksomheder, har allerede sagt, at det ikke kan støtte lovforslaget i sin nuværende form. Small business fortalere er også frustrerede over, at et par af bill ‘ s bestemmelser, såsom en ændring i den pass-through business skattemæssige struktur, en udelukkelse af service-baserede virksomheder fra de foreslåede skattelettelser og øget konkurrence som følge af en lav selskabsskat.

På trods af alt dette, her er den nederste linje: Hvis du er en virksomhed ejer, gør mindre end 260.000 dollars et år, vil du ikke få hamret med nye skatter, men du vil ikke drage fordel af nye skattelettelser. Her er et par andre grillbarer:

  • Pass-through rate er struktureret således, at virksomheder, der genererer mere end $200.000 eller 260.000 dollars i indtægt om året vil betale 25 procent sats på 30 procent på deres forretning, og en normal sats på de resterende 70 procent.
  • Service-baserede virksomheder som lov og revisionsfirmaer er ikke inkluderet i skattelettelse.
  • Selskabsskatten sættes ned fra 35 til 20 procent.
  • Den 9 procent fremstilling bonus fradrag er at gå væk.
  • Kompleksiteten af regningen er håb om at lukke huller.
  • Det er ikke en endelige regning, og har heller ikke gået endnu.

Den vigtigste komponent i det nye lovforslag omhandler en ændring i den skattemæssige struktur for, hvad der er kendt som pass-through virksomheder. Pass-through virksomheder tegner sig for omkring 95 procent af U. S virksomheder – enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber, kommanditselskaber og S selskaber er alle eksempler på pass-through virksomheder. Ændringen indebærer en lavere sats for kun 30 procent af en virksomheds skattepligtige indkomst.

I det væsentlige, virksomhedsejere ville betale 25 procent skattesats på kun 30 procent af deres indkomst, mens den resterende indtægt vil blive beskattet i henhold til en standard, skatteklasse. For eksempel, en virksomhed ejer tjener $2 millioner per år ville betale en skattesats på 25 procent 30 procent af den indkomst, eller $600,000. De resterende 70 procent, eller $1,4 millioner, vil blive beskattet i henhold til de respektive skattesats på 39.6 procent. Under disse betingelser, er denne virksomhed ejer ville komme til at betale omkring 11 procent mindre i skat om året, hvilket er væsentligt. Dette er ofte nævnt som den 70-30-reglen.

Fangsten er, at for at kvalificere sig til den nedsatte sats, virksomhedsejere brug for at nå frem til en række benchmarks. Enkelte virksomhedsejere har brug for at have en forretning indkomst på mindst $200.000 per år, og gift virksomhedsejere nødt til at have en erhvervsindkomst på 260.000 dollars per år. Den gennemsnitlige medlem af NFBI tjener omkring $75.000 per år og kun fem personer. Det NFIB siger, at dette betyder, at et betydeligt antal små virksomheder i hele Usa, er udeladt af den skattelettelse, som helt.

“Det første problem er den nye pass-gennem sats er for høj til fordel for 85 procent af de små virksomhedsejere,” sagde Jack Mozloom, nationale medier og kommunikation direktør for NFIB. “De fleste små virksomheder ikke skaber 260.000 dollars i indtægter og derover, som ville kvalificere dem til de nye lavere 25 procent pass-through-rate. Det er ikke en ægte lille virksomhed skat pause.”

Disse ideer følge trop med bill ‘ s main event: sænke selskabsskatten. Ved at sænke selskabsskatten fra 35 til 20 procent, lovgivere sigter til Usa for at være et sted for større virksomheder at etablere sig og skabe økonomisk vækst.

“Hvad du vil have i USA er effektivt, på 20 procent, til et skattely-land,” sagde Tom Wheelwright, forfatter af “Tax-Free Rigdom” og administrerende DIREKTØR for Levering, CPA firma med speciale i entrepreneurielle skatter. “Du kommer til at have virksomheder til at flytte deres hovedsæde til USA for at undgå at betale skat i deres lande … jeg tror det kommer til at være den største konsekvens af denne lovgivning.”

Hvis selskabsskatten er den største del af denne lovgivning, for hvordan vil de små virksomheder klarer sig, hvis de ikke får lignende skattelettelser? Mozloom sagt, at, mens skære priser til store selskaber, som er gavnligt for økonomien, udvide den samme slags nedskæringer til små virksomheder, der vil hjælpe selv de spilleregler og fremme forretning på alle niveauer.

“Hvis du vil skabe en konkurrencemæssig ulempe for små virksomheder ved at reducere væsentligt på den skattemæssige sats for andre virksomheder, mod hvem de er nødt til at konkurrere, det er et problem,” sagde han. “Hvis en stor virksomhed går fra 35 procent til 20 procent, men din lille virksomhed, som konkurrerer mod, at firmaet betaler den samme sats det var, tja, så er du i en ulempe. Og de små virksomheder er ofte allerede i en ugunstig situation.”

På trods af at beskæftige sig med ulige konkurrencevilkår, små virksomheder er på ingen måde betale mere i skat, end de var før i henhold til det nye pass-through-struktur. I stedet, de er ikke modtager den samme form for ydelser som andre områder af økonomien.

Den nye pass-gennem struktur kan overse virksomheder under en vis grænse, men det er også helt forbigår visse service-baseret fag som jura, regnskab og arkitektfirmaer. Disse virksomheder er ikke berettigede til 25 procent sats på 30 procent af deres indkomst, uanset hvor mange penge, de gør per år.

“En af de store udfordringer her er for de virksomheder, der er udelukket fra 25 procent sats,” Wheelwright sagde. “Hvis du er ejer af en lille virksomhed – lad os sige, at du er en advokat – og du åbner shop og du har en medarbejder, giver det mening, at du ikke ville få, at 25 procent flow-through rate. Men hvad nu, hvis du er Ernst & Young? Og du har 20.000 medarbejdere … hvordan disse virksomheder bidrager mindre til økonomien end en produktionsvirksomhed?”

Forlader nogle virksomheder ud af den skattelettelse, som beskæftiger sig mere med at stoppe de nuværende juridiske chikanerier end med bevidst at begunstige andre typer af virksomheder i Usa. Wayne Winegarden, senior fellow i erhverv og økonomi på Pacific Research Institute, og administrerende redaktør af EconoSTATS, sagde, at kompleksiteten af dette lovforslag er resultatet af lovgivere i deres bestræbelser på at stoppe virksomheder fra fodpaneler nogen love.

“Alle de komplikationer, som de er at tilføje [er] at sikre, at de er ikke at skabe et kæmpe smuthul,” Winegarden sagde. “Fordi nu, at du har en lille virksomhed sats, der er betydeligt lavere end din marginale indkomstskattesats på den personlige side, alle former for fagfolk, der ønsker at forsøge at drage fordel af det.”

Med andre ord, lovgivere ønsker at forhindre, at en en-mands-shop kan drage fordel af en skattelettelse, der ikke er beregnet til denne type af virksomhed i første omgang. Det er også her, 70-30-reglen stammer fra. Ifølge Winegarden, lovgivere er forudsat, at 30 procent af en virksomheds indkomst fra kapital indkomst, mens de resterende 70 procent er fra arbejdsindkomst. Kapital indkomst, der hidrører fra aktiver, der henhører værdi over tid, og der skal modtage en skattelettelse, i henhold til lovgivere, mens arbejdskraft indkomst er indkomst, der genereres fra arbejdstagerne og bør være venstre ud.

Den 70-30-reglen er et værn mod personer, der ejer generelt service-baserede virksomheder, som advokater eller revisorer, og ønsker at drage fordel af en lav beskatning, når den skattelettelse, som er beregnet til virksomheder med kapital indkomst.

Det er vigtigt at huske, at en masse af disse begreber er stadig debatteret med lovgivere og ændres i korte orden. Regningen kan ikke passere. Formand Donald Trump har sagt, at han ønsker en skattereform plan på hans skrivebord, hvilket betyder bestået af både Senatet og repræsentanternes Hus – ved Thanksgiving. Hvis det skete, vil de fleste af de bestemmelser, der vil kick off på Jan. 1, 2018, så de ville ikke påvirke nogen 2017 skat ansøgninger. Dette lovforslag er stor og kompliceret, og vil have en varig effekt, ikke kun på virksomheder i Amerika, men også på den måde, individer betale skat. Alt i alt, det kan være et par måneder, før dette lovforslag går, og det vil sandsynligvis ændre sig væsentligt før (hvis nogensinde) det bliver til lov. Vi vil holde dig opdateret, da bill skrider frem.